Lahko je reci tebi (i slicnima) koji igru skinu s torenta. Hajd plati 50€ pa da dobijes poluproizvod. Koji **** pesedit mi treba, ja zelim igru koja je kopletirana, a ne da neko sa strane mora doradjivat. Bolje da je nisu ni izdavali ove godine.Ultras1921 je napisao/la:Dosadni ste s pricom o facama igraca! Ove godine se nisu posvetili tome i jednostavno onome kojem su napravili facu, dobro su uradili. Puno vise je onih koje nisu uopste pravili
setings-real time protection i iskljuci.
Naslov: Pro Evolution Soccer 2014!
bagrcavi je napisao/la:Kako ugasiti privremeno ovaj Microsoft Security Essentials ?neo je napisao/la:Vidis to zaboravih, naci ces ga u antivurs history, pa na detected files. Nadji taj fajl i klikni restore. Izgasi antivirus i uzivaj.

ovakvu facu sam imao, sporo sve, tromo, na momente krene igra pa kontam evo ga konacno lici na nesto kad opet sporo i tako do 25 minute i izadji, nemam volje igrat, jos lik na prvi dodati ne zna, sut na prvu nemoguca misija
  ovakvu facu sam imao, sporo sve, tromo, na momente krene igra pa kontam evo ga konacno lici na nesto kad opet sporo i tako do 25 minute i izadji, nemam volje igrat, jos lik na prvi dodati ne zna, sut na prvu nemoguca misija