jesu ih razvalili na pocetku prvenstva al dolaskom boatenga jaci su 40 % definitivni i bio bih prezadovoljan bilo kakvom pobjedom uz gol Arjena naravnoNeutral je napisao/la:Nulom?![]()
1.50 kvota na Bayernu.
Posljednja sedam meča smo dobili Schalke bez nekih većih problema. Posebno impresivne su bile dvije posljednje utakmice gdje smo ih dobili na Veltins areni sa 5:0, a na Allianz areni sa 4:0.
Schalke je očajan, HSV na čelu sa Fink-om im je uzeo bod postigavši čak tri gola u gostima. Wolfsburg ih razvali lagano 4:0, Paok 1:1, Hannover ih dobio 2:1.
Respekt njima ali tanka im je odbrana i dok god je tako Bayern je veliki favorit tako da očekujem ako Bog da tri boda.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
joj hamo vidi mu glave
- BavaracZenica
- Kontakt:
Ma treba maximalno sabranih misli uci u utakmicu, i cuvati dobro gol, odbranu na velikom nivou odigrati, i odmah dominaciju postavit na sredinu, istina da su jaci malo nego prosle godine mozda sa Princom ali nista sto Bayo ne moze sredit.. bice to teza utakmica sigurno i zadovoljan sam i 0-1 .. Samo da nastavimo seriju 
FC Bayern !!!!!
Ma nas Bayo i u najgorim danima ostaje nogometna institucija i samo ime kluba budi strah i trepet u protivnicima.
Ima tu te Bavarske arogancije, osjecaja superiornosti, borba za crvenu boju zbog koje se klub dizao iz pepela na utakmicama kad su ga svi otpisivali i pobjedjivao favorite.
I trenutno kao apsolutni kraljevi Evrope ( nije moj nadimak, pisalo na Wembleyu
) Schalke je samo mala, kraljevsko-plava, prepreka na putu ka Salatari.
Kakvi Boatenzi i bakraci, garantujem da jedan nece ciniti razliku ako mi ozbiljno odigramo.
Jednostavno, razlika u igrackoj kvaliteti je dovoljna za minimalnu pobjedu, jos ako budu slusali Pepa pa pocnu igrati kako treba, bice tumbaranje ko prosle godine.
Na stranu potcjenjivanje, mogla bi ovo biti odlicna utakmica.
Ima tu te Bavarske arogancije, osjecaja superiornosti, borba za crvenu boju zbog koje se klub dizao iz pepela na utakmicama kad su ga svi otpisivali i pobjedjivao favorite.
I trenutno kao apsolutni kraljevi Evrope ( nije moj nadimak, pisalo na Wembleyu
Kakvi Boatenzi i bakraci, garantujem da jedan nece ciniti razliku ako mi ozbiljno odigramo.
Jednostavno, razlika u igrackoj kvaliteti je dovoljna za minimalnu pobjedu, jos ako budu slusali Pepa pa pocnu igrati kako treba, bice tumbaranje ko prosle godine.
Na stranu potcjenjivanje, mogla bi ovo biti odlicna utakmica.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Utakmica protiv Schalkea bi mogla biti dosta teška, ali je uzbudljiva i interesantna zbog više stvari. Kao prvo taj duel je uvijek naelektrisan, uvijek je to pravi derbi (u smislu jedan od derbija prvenstva, derbi kola svakako), pravi Topspiel. Kao drugo od prelaska Neuera u naše redove, dodatno je sve postalo uzbudljivije, taj doček za njega od strane publike još više daje svemu poseban šmek....
Treće, ovo je sutra Bruderduell: Boateng vs Boateng (Kevin Prince vs Jerome).
Nekad prije nam je Schalke na svom stadionu znao zadati velike glavobolje, stvoriti probleme. U zadnje vrijeme, nekako smo ih lagano, uvjerljivo dobijali. Bit će zanimljivo vidjeti kako će se sve danas razvijat, utakmici se svakako radujem. Jedna od prevaga je ovde naravno trener, jer Pep je puno bolji trener od Kellera, kojeg ipak vidim kao jednu od najslabiji karika. Čovjek je neuvjerljiv, ali eto čupa se nekako. Kevin Prince je njih digao za jedan nivo, imaju sada pravog lidera, imaju pokretača, dobili su tu prznicu, a u isto vrijeme kvalitetnog , tehnički potkovanog fudbalera...
Pobjeda nam je naravno potrebna i da ne izgubimo priključak za Bvb-om.
Nekad prije nam je Schalke na svom stadionu znao zadati velike glavobolje, stvoriti probleme. U zadnje vrijeme, nekako smo ih lagano, uvjerljivo dobijali. Bit će zanimljivo vidjeti kako će se sve danas razvijat, utakmici se svakako radujem. Jedna od prevaga je ovde naravno trener, jer Pep je puno bolji trener od Kellera, kojeg ipak vidim kao jednu od najslabiji karika. Čovjek je neuvjerljiv, ali eto čupa se nekako. Kevin Prince je njih digao za jedan nivo, imaju sada pravog lidera, imaju pokretača, dobili su tu prznicu, a u isto vrijeme kvalitetnog , tehnički potkovanog fudbalera...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Pa pored zivog Jonesa da nemaju prznicueffe_sa je napisao/la:Utakmica protiv Schalkea bi mogla biti dosta teška, ali je uzbudljiva i interesantna zbog više stvari. Kao prvo taj duel je uvijek naelektrisan, uvijek je to pravi derbi (u smislu jedan od derbija prvenstva, derbi kola svakako), pravi Topspiel. Kao drugo od prelaska Neuera u naše redove, dodatno je sve postalo uzbudljivije, taj doček za njega od strane publike još više daje svemu poseban šmek....Treće, ovo je sutra Bruderduell: Boateng vs Boateng (Kevin Prince vs Jerome).
Po pitanju ovog prznica, mislio sam i prznica i dobar fudbaler u jednom, fudbaler koji ima kreativnosti, za razliku od Jonesa. A K.P. Boateng ima posebnu prezentnost na terenu, zato sad Schalke ima i pravog lidera. A jedan od lidera im je za sad bio Howedes, čije su liderske kvalitete nekako potonule malo u zadnje vrijeme. Zato im je Boateng pravo legao, jer pokazuje se da on može utakmice i odlučiti.Astren je napisao/la:
Pa pored zivog Jonesa da nemaju prznicu, al' lidera su sigurno dobili. Covjeka mnogo voda klesalo, te teen-zvijezdica u Herti sa onim svojim plesnim pokretima, pa grijanje klupe u Londonu, pa zatim krizom potresen Portsmouth, pa malo Jurgenova palica, pa na kraju Milan i trpljenje onog kretena Bale i treniranje zivaca da ga ne likvidira. Sad j dosao u pravi klub da pokaze koliko zna i ume, al to sve neka saceka jos 14 dana
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Nasi momci ,ce sutra dati sve od sebe jaci jesmo bolji jesmo to ce aBd sutra pokazati na terenu ,respekt sabpketu ,ali mi smo dosli po tri nuyna boda nedaj boze,remija a moguce je ako se okrene sta naopako a domuz uzme bice zestoko u nastavku sezone.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- schweinsteiger
- Kontakt:
Prosle sezone na njihovom stadionu je bila dosta tvrda utakmica i nisu nam davali previse sansi,pobijedili smo zahvaljujuci samo genijalnosti Thomasa Mullera.
U drugom dijelu sezone je bilo hladno 4:0 za nas,ali tad' ih je vec uhvatilo neko sivilo i povrede izresetale,pa to i nije neki pokazatelj.
0:1 sutra da bude,ja prezadovoljan.
Zao mi je sto Schalke se nije pojacao u odbrani za ovu sezonu i nadam se da ce,ako prodju grupnu fazu u LP i pojacati odbranu u januaru,jer imaju strahovit vezni red.
U drugom dijelu sezone je bilo hladno 4:0 za nas,ali tad' ih je vec uhvatilo neko sivilo i povrede izresetale,pa to i nije neki pokazatelj.
0:1 sutra da bude,ja prezadovoljan.
Zao mi je sto Schalke se nije pojacao u odbrani za ovu sezonu i nadam se da ce,ako prodju grupnu fazu u LP i pojacati odbranu u januaru,jer imaju strahovit vezni red.
#miasanmia
U toj utakmici to faktički nije opšte bio Schalke (onaj pravi), toliko su bili na dnu, da smo ih tako lako pregazili ko nikad prije. Utakmica bila presmiješna, jer nikad manje otpora od Schalkea nije bilo, nego tad. Super je kad Bayern pobijedi ubjedljivo, a i da protivnik odigra koliko-toliko na nivou. U ovom slučaju je Schalke bio na jednom amaterskom nivou, jer žestoka ih kriza tresla.schweinsteiger je napisao/la: U drugom dijelu sezone je bilo hladno 4:0 za nas,ali tad' ih je vec uhvatilo neko sivilo i povrede izresetale,pa to i nije neki pokazatelj.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- schweinsteiger
- Kontakt:
- el-fighter
- Kontakt:
Danas maksimalno oprezno uci u utakmicu. Istina da je jedan igrac ne cini prevagu, ali moze dosta toga napraviti. Boateng je vec mnogo pokazao od dolaska u Schalke, a utakmica protiv Bayerna ne moze biti veci motiv. Naravno da smo mi sto se igrackog kvaliteta tice daleko jaci, ali oprez uvijek mora postojati. Ocekujem da se nasa igra digne na malo veci nivo u odnosu na proslu utakmicu i da rijesimo ovo bez primljenog gola. Pobjeda od 0-1 bi zadovoljila nas nekoliko, ali sumnjam da bi zadovoljila Upravu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Danas se nastavlja serija aBd. Schalke u posljenje vrijeme protiv nas nema šansi. Pepova mašinerija polahko dostiže svoj vrhunac. Bastian kako sam pročitao na oficijalnoj stranici ponovo na klupi sam je rekao da još nemože izdržati svih 90 minuta tako sastav isti kao protiv CSKA sa Lahmo na šestici.
Mia San Mia
Mia San Mia
Nek su i zutalji kiksali
Jest ih Napoli izguzio dobro 
Dakle domuz je uzeo bod sa Nurnbergom ,hocu momci tri boda protiv sabpketa .Idemo na prvo mesto.
- anelbavarac
- Kontakt:
Neuer - Dante, Ribéry, Mandžukić, Robben,Rafinha , Boateng, Lahm, Alaba, Schweinsteiger, Kroos
U prizivanju povrede za određene igrače u ovom slučaju Rafinje, pa samo tako će igrati sa Lahm-om na beku ...
anelbavarac je napisao/la:Neuer - Dante, Ribéry, Mandžukić, Robben,Rafinha , Boateng, Lahm, Alaba, Schweinsteiger, Kroos
Drug zar se nisi penzioniso
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 21 sep 2013, 17:57, ukupno mijenjano 1 put.
Line-up: 1 Neuer - 4 Dante, 7 Ribéry, 9 Mandzukić, 10 Robben, 13 Rafinha, 17 Boateng, 21 Lahm, 27 Alaba, 31 Schweinsteiger, 39 Kroos
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Hajde da vidimo malo Bastiana ofanzivnije
Igraju Ribery i Robben, tako da sam poprilično siguran u pobjedu. Optimizam mora uvijek biti prisutan.
Sretno nam, da Bog da pobijedili!
Igraju Ribery i Robben, tako da sam poprilično siguran u pobjedu. Optimizam mora uvijek biti prisutan.
Sretno nam, da Bog da pobijedili!
Samo pobjeda,pobeda i nista vise ne dolazi in obzir.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.