Metanor je napisao/la:Damian je napisao/la:Ah, sta reci. Cestitke Litavcima, bili su bolji i to su pokazali danas. Hebiga obraan je bila losa, jos njih isao sut dok nas s druge strane nije islo gotovo nista. Dakako to je rezultat nas samih.
Cestitke i ovim momcima, ponosan sam na njih, navijaci odlicni. Nista, idemo po tu medalju konacno pa sta bude.
Sto se tice price o Saricu...Pogledali ste koliko njegovih utakmica dosada? Ja sigurno iznad 50 tako da nemate pojma o cemu pricate. Decko jos nema sut, ali to se da popravit i on to pokusava popravljat. Ostalo sve ima, a glavu posebno. Kod mladjih selekcija je mogao igrati sve jer je toliko dobar s loptom, a i na ovom prvenstvu je polozio. Ovo mu je prvo prvenstvo tako da ne treba trazit zamjerke.
Iza njega dolazi mozda jos bolji Hezonja pa da i njega vidimo naredne godine na SP
Gledao sam ja Sarica dosta do sada,uglavnom,nije napredovao kako se ocekivalo,i nece ni biti ono sto se ocekivalo od njega,u najbolju ruku bit' ce novi Bogdanovic... Pogledaj npr Valaciunasa,da mu se daju kvalitetne minute i u Torontu i u Litvaniji,bio bi medju najdominantnijim centrima danasnjice,sto posto.Ofanzivno je jos uvijek pomalo krut,ali razumije napad,i vrlo cesto se nadje na pravom mjestu da zakuca ili polozi loptu,eh uporedi njega sa Saricem sada..
stariji je dvije godine,šarić ima tek 19,nisu baš za upoređivanja