Joj komentara i na ovoj temi. Bože moj, šta uradiše ove sapunice.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Alija nam je nametnuo tursku zastavu, pa se često vide na tribinama. Nametnuo nam je i taj neki "bošnjački narod" pa se od toga ne bježi. (Na)meću nam ovi "naši" svašta nešto, pa se protiv toga niko ne buni. A od svih tih stvari, jedino u ovoj zastavi i himnoj nema skrivenih ciljeva i zlobnih misli.marseille_unique je napisao/la:Svako ko i dalje forsira tu nametnutu zastavu od uslje peddya ashdowna, pogotovo na sportskim terenima je najveca p.... na svijetu, nikajav navijac nisi ko god da si, nego si p...... najveca neobrazovana
zizu1991 je napisao/la:Nametnuo ti Alija tursku zastavu ? Nije ti ona nametnuta od Alije, nego od onoga ko ti je utuvio u glavu da si po nacionalnoj pripadnosti musliman, i to sa veliko m.![]()
I bošnjački narod nametnut :ugeek: čitaj sine ... čitaj ... pa se onda provaljuj.
Ma jok. Teško da ćemo se ikad složiti, a nije to vrijedno našeg vremenazizu1991 je napisao/la:Dobro, nećemo dalje, ovu temu možemo nastaviti na pp, ako želiš.
Adidas AdiPureletsplayfootball je napisao/la:Mozel mi neko reci koje kopacke koristi Emir Spahic?
A nije i Hercegovacka? Ipak i Muslimani iz Hercegovine govore "Bosanski" ili...Hordas Doboj je napisao/la:
Zadrzi za sebe to svoje misljenje,jer ima nas koji koristimo i svoju glavu!A za zmajeve se rapitaj odakle naziv,jer je i to dio tvoje historije!Predstavljas se da znas,a ustvari pojma nemas!maroonGiant je napisao/la:Nasi su ljiljani i podloga bijela **** vas zvjezdice i geometrijska tijela!
Ova nametnuta zastava kao i zmajeviza mene nista ne predstavlja i nikad nece, mi smo ljiljani i ovo je nasa zastava
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.