Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Aguero i Džeko mogu biti ubojit tandem, o tome smo bezbroj puta pričali. Dva totalno različita igrača, koji se mogu nadopunjavati u nedogled, obojica su korisni na svoj način, a ostalo je do trenera i njegovog načina da ih uklopi u sistem.
Mislim da je bespotrebno diskutovati o tome da li je Kun igračina, brojevi govore u njegovo ime.
Mislim da je bespotrebno diskutovati o tome da li je Kun igračina, brojevi govore u njegovo ime.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Cautinho
- Kontakt:
Aguero je igračina.
Nema smisla o tome voditi ikakvu diskusiju.
Jedan od najboljih napadača Prema.
Ali da je slijep kada su drugi suigrači u boljoj poziciji,jest.
Kad si velik igrač,želiš sve moguće zasluge sebi prepisati.
Ali dosta o Kunu.
Ocekujem da Edin da koji gol Unitedu.
Nema smisla o tome voditi ikakvu diskusiju.
Jedan od najboljih napadača Prema.
Ali da je slijep kada su drugi suigrači u boljoj poziciji,jest.
Kad si velik igrač,želiš sve moguće zasluge sebi prepisati.
Ali dosta o Kunu.
Ocekujem da Edin da koji gol Unitedu.
Keep walking.
Pogledajte HD video Džekin pogodak protiv Viktorije Plzen
" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;

imam neki predosjecaj da ce dzekson dvicu zabit unitedu,dosta i 1..al vidjecemo..po meni pocinje 90%
do sad im je zabio 5 komada, u nedjelju ako Bog da barem jedan 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Omerbavarac
- Kontakt:
Naravno da pocinje, onaj anemicar Negredo ne moze meda pored naseg dijamanta.AeGon099 je napisao/la:počinje li šta mislite ?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Mislim da ce Dzeko poceti i dati gol, ako bude dobro igrao, igrat ce do 65 minute, onda ulazi Negredo, a Jovetic ce zamjeniti Aguera u 75 minuti. Gled'o u kasike.... e sad neznam kakav je escajg, mozda fulam ako nije kvalitetan. Igra i Silva umjesto Nasri-a (ovo nisam gledao u kasike, onako ofrlje samo kazem).
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Dzeko ce svih 90. minuta protiv prvaka i najboljeg tima EPL-a provesti iznad Pelegrinija, na klupi. 
- Goalgetter
- Kontakt:

Sastav za danasnju utakmicu po SkySports.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Dzeko je protiv Uniteda odigrao 6 utakmica i postigao 5 golova,svakih 65 minuta u prosjeku je dao gol...Tako ce i danas biti 
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Goalgetter
- Kontakt:
Samo fali da nam se Pellegrini posere u cejf, i stavi samo Kuna u napadu ili Negreda

- Ponos Torina
- Kontakt:
Dzeko igra 100000% 
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- el-fighter
- Kontakt:
Prema svim procjenama trebao bi poceti od pocetka, ali k'o da gledam Pele ce nam se posrati na merak.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Vjeruj da neće brate..ja očekujem 100 % da pocne,odigrao je dobro u utorak, dao gol..on i aga fino sarađivali tako će bit i danas..volio bih da zabije,mnogo bi mu znaciloel-fighter je napisao/la:Prema svim procjenama trebao bi poceti od pocetka, ali k'o da gledam Pele ce nam se posrati na merak.
ako krene sa dva napadača, sigurno počinje .. ako krene samo sa Aguerom, logično neće igrati 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Goalgetter
- Kontakt:
Mozda postupi kao Mancini u ovim velikim utakmicama, pa stavi u vezni red 5 igraca, Yaya, Fernandinho, Navas, Nasri i Silva i kao spicu Aguera. Ili pak krene sa 2 napadaca, tu je onda pitanje za koga ce se odluciti, Dzeko ili Negredo pored Aguera. Mislim da Dzeko ima laganu prednost, ali nikada se ne zna. Ne bi me iznenadilo da pocne/ne pocne.