ne sumnjam, mada meni nije nešto uživoiVar je napisao/la:sa skajpa boga miGusar1995 je napisao/la:@iVar ova je iz Kaknja odakle ti nju 'znaš'![]()
znas kako je toplo s njom
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook i ostalo..
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Sve vas treba banovati.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Da i tebi ispunim željuAgresivnoDjubre je napisao/la:Sve vas treba banovati.
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
CashMan je napisao/la:Da i tebi ispunim željuAgresivnoDjubre je napisao/la:Sve vas treba banovati.
Vođa zna.
AgresivnoDjubre je napisao/la:Sve nas treba banovati.
Eh trojica u Banoviće otišla po novu dozu politike, kad se vrate imaće priliku za stalni odlazak... Držite se teme...
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
fejsbuk je totalno sranje.CashMan je napisao/la:Eh trojica u Banoviće otišla po novu dozu politike, kad se vrate imaće priliku za stalni odlazak... Držite se teme...
Vođa zna.
- legenda reala
- Kontakt:
jel imaš neki dodatak na platu za ove silne banoveCashMan je napisao/la:Eh trojica u Banoviće otišla po novu dozu politike, kad se vrate imaće priliku za stalni odlazak... Držite se teme...
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kako bolan?Imaš spotted,kjv,iluminatora...nedim1993 je napisao/la:fejsbuk je totalno sranje.CashMan je napisao/la:Eh trojica u Banoviće otišla po novu dozu politike, kad se vrate imaće priliku za stalni odlazak... Držite se teme...
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Promjenite ovo ostalo iz naslova, asocira na ovih dana veoma infamoznu rijec. Ili barem dodajte drustvene mreze poredCashMan je napisao/la:Eh trojica u Banoviće otišla po novu dozu politike, kad se vrate imaće priliku za stalni odlazak... Držite se teme...
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:Promjenite ovo ostalo iz naslova, asocira na ovih dana veoma infamoznu rijec. Ili barem dodajte drustvene mreze poredCashMan je napisao/la:Eh trojica u Banoviće otišla po novu dozu politike, kad se vrate imaće priliku za stalni odlazak... Držite se teme...
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
jel to parker majke ti ?LBJ MVP je napisao/la:Kako bolan?Imaš spotted,kjv,iluminatora...nedim1993 je napisao/la:fejsbuk je totalno sranje.CashMan je napisao/la:Eh trojica u Banoviće otišla po novu dozu politike, kad se vrate imaće priliku za stalni odlazak... Držite se teme...
na fb da nemam onu grupu za fax, ozbiljno bi se zapitao šta radim sa svog života
Vođa zna.
Tony Parker majke mi.nedim1993 je napisao/la:
jel to parker majke ti ?
na fb da nemam onu grupu za fax, ozbiljno bi se zapitao šta radim sa svog života
Ima i to.Šteta što u razredu nemam nikog ko radi zadaće na vrijeme.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
sram te bilo. a pola španske ekipe iz madridaLBJ MVP je napisao/la:Tony Parker majke mi.nedim1993 je napisao/la:
jel to parker majke ti ?
Ima i to.Šteta što u razredu nemam nikog ko radi zadaće na vrijeme.
Vođa zna.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
mozda u kosarci navija za Barcu 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
nedim1993 je napisao/la:
sram te bilo. a pola španske ekipe iz madrida.da je parker iz walesa razumio bi

Ove ljude volim
Neka Španaca.Rudy,Llull i ostali su se naosvajali
Gluho bilo.Bosniacum Lilium je napisao/la:mozda u kosarci navija za Barcu
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
a ja, ti si fan Spursa
igraju anti-kosarku zadnjih 15 godina, a tako uspjesni. Zato ih nikad nisam volio 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
To ne postojiBosniacum Lilium je napisao/la:a ja, ti si fan Spursaigraju anti-kosarku zadnjih 15 godina, a tako uspjesni. Zato ih nikad nisam volio
- Donnie Darko
- Kontakt:
Spursi vec godinama igraju najljepsu kosarku. I to dolazi od hejtera, tako su me nazvali jbg 
Trenutno korisnika/ca: Varijantas8 i 35 gostiju.