Sada uzivati u finalu, pa ko god da osvoji svejedno. Obje ekipe su mi "drage". Mi sa Spanjolcima za broncu. Sve je moguce, zelim osvetu pa da ih vidimo. Cigane treba dokrajcit
Eurobasket Slovenia 2013
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
Re: Eurobasket Slovenia 2013
Bravo Francuzi. A jes mi drago
Sada uzivati u finalu, pa ko god da osvoji svejedno. Obje ekipe su mi "drage". Mi sa Spanjolcima za broncu. Sve je moguce, zelim osvetu pa da ih vidimo. Cigane treba dokrajcit
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Amar Dzeko je napisao/la:Puno cijenjeniji ljudi u svijetu kosarke od tebe su izglasali da je Drazen no.1 ikada, tako da ne diprLenBias je napisao/la:kakve veze ima to sto nisu ista pozicija u glasanju za najboljeg ikada i zar treba listu nekog glasanja odredjivati na pretpostavkama potencijala koji je imao drazen? ma hajde necemo o tome, nije tema za toga, ispricavam seemir18 je napisao/la:Ne mozete porediti Drazena i Parkera nikako,prvo nisu ista pozicija drugo da je Drazen ostao ziv druga bi prica bila stradao je u svom Primeu.
puno cijenjenih ljudi koji se nešto pitaju o košarci je reklo da je i novicki najbolji europljanin ikada
emir18 je napisao/la:Nazalost nisam imao tu cast,jer sam se rodio godinu posle njegove smrti ali imao sam prilike pogledati neke snimke Jugoplastike kao i domumentarac o legendi.legenda reala je napisao/la:Haj priznaj da ga nisi nikad gledaoemir18 je napisao/la:Drazen Petrovic je otovrio put evropljanima u NBA,da je ovako stanje bilo tda u NBA kad su pitannu stranci Drazen bi bio top 10 Lige (najmanje),opet kazem glupo je porediti jer je Petrovic ulazio u Prime.![]()
@LBJ Parkera pogledam samo kad igraju Boston i SAS i naravno u Play Off-u.
izvini ali kakve veze ima dražen sa jugoplastikom?
Ne znam sto raspravljate o tim temama. Ne mozemo to usporedjivat. Jednostavno, nesreca je uradila svoje i nikad necemo doznati sta bi Drazen jos napravio u karijeri. Nazalost.
A da je Parker igracina, jeste.
A da je Parker igracina, jeste.
RIP CITY!
upravo to, zato i jeste apsurd ga staviti za najboljeg kosarkasa europe svih vremenaDamian je napisao/la:Ne znam sto raspravljate o tim temama. Ne mozemo to usporedjivat. Jednostavno, nesreca je uradila svoje i nikad necemo doznati sta bi Drazen jos napravio u karijeri. Nazalost..
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
emir18 je napisao/la:Nisam ja rekao da je Drazen bolji nigdje samo kazem ne moze se to porediti kada je Drazen igrao mnogo manje su se cijeili Evropski igraci,Tony spada medju 4-5 najbolji play-eva ikada tako da je to suvisno i komentarisati.LBJ MVP je napisao/la:E onda sam zabrinut za tebe.MVP finala,3 titule,redovna dominacija u playoffu i stavljaš nekog ispred njega.
Jbg i meni je drag Dražen,gledao sam dosta snimaka,čak imam i neku verziju njegovog dresaali ne sviđa mi se nikako mitomanija.
parker među 4-5 najboljih playeva ikada?,uh,ne znam baš
filip13 je napisao/la:lumani je napisao/la:LenBias je napisao/la:i onda se pojavi ona anketa za najboljeg kosarkasa svih vremena na nasem kontinentu gdje je drazen petrovic (uz svoj duzno postovanje prema toj licnosti) ispred parkera, kakva komedija
Izvini molim te,Drazen je trpao po 40 i osvajao prvenstva,Parker je usao u finale.
dražen je uz sebe imao divca,rađu,kukoča,paspalja,zdovca,danilovića,vrankovića,parker nema nikog ko je na nivou bar rađe
dobro,parker nema nikog ,a dosli svi iz nba
filip13 je napisao/la:lumani je napisao/la:LenBias je napisao/la:i onda se pojavi ona anketa za najboljeg kosarkasa svih vremena na nasem kontinentu gdje je drazen petrovic (uz svoj duzno postovanje prema toj licnosti) ispred parkera, kakva komedija
Izvini molim te,Drazen je trpao po 40 i osvajao prvenstva,Parker je usao u finale.
dražen je uz sebe imao divca,rađu,kukoča,paspalja,zdovca,danilovića,vrankovića,parker nema nikog ko je na nivou bar rađe
dobro,parker nema nikog ,a dosli svi iz nba
pa jest ih dosta u nba ali ajinca,petro,de colo, su rezerve,jedva da ikako i igraju,diaw i batum su solidni ali ko je od njih bar na nivou rađe?,da ne govorim o kukoču ili divcu
Batum trpa po 14,5 ,Diaw godinama igra tamo ,imao dosta sezona iznad 10 p
Drazen je 1989 igrao sa djecom od 20,21 godine
Na olimpiskim igrama su bili vec zreli,i znamo rezultat...za mene je Drazen najbolji europski igrac,a vi trpajte koga god zelite ispred
..Ova kosarka sada je postala vise plakanje,gledam sinoc Gasol 120 kg,se baca 3,4 puta na parket,glumi,Calderon samo place,Rudy pizdi od kad ga poznajem...
Isto tako apsurd je reci da je Parker bolji igrac od njegaLenBias je napisao/la:upravo to, zato i jeste apsurd ga staviti za najboljeg kosarkasa europe svih vremenaDamian je napisao/la:Ne znam sto raspravljate o tim temama. Ne mozemo to usporedjivat. Jednostavno, nesreca je uradila svoje i nikad necemo doznati sta bi Drazen jos napravio u karijeri. Nazalost..
RIP CITY!
ocigledno ne posmatramo isto pojam apsurd pa je onda apsurdno tebi pokusati dokazivati da realno jeste jer ovaj nije stigao sve pokazati sto je potencijalno trebao i mogaoDamian je napisao/la:Isto tako apsurd je reci da je Parker bolji igrac od njegaLenBias je napisao/la:upravo to, zato i jeste apsurd ga staviti za najboljeg kosarkasa europe svih vremenaDamian je napisao/la:Ne znam sto raspravljate o tim temama. Ne mozemo to usporedjivat. Jednostavno, nesreca je uradila svoje i nikad necemo doznati sta bi Drazen jos napravio u karijeri. Nazalost..
novicki je bio mvp nba lige,mvp finala,svaka čast draženu,parkeru,boljeg od dirka europa nije imala
Cibona-Jugoplastika malo sam se pogresno izrazio htjedoh napisati sa jugoplastikomfilip13 je napisao/la: Izvini ali kakve veze ima dražen sa jugoplastikom?
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Magic,John Stockton,Kidd,Nash,Jerry West ,Isiah Thomas dobro mozda sam pretjerao ali spada sigurno u top 10filip13 je napisao/la:emir18 je napisao/la:Nisam ja rekao da je Drazen bolji nigdje samo kazem ne moze se to porediti kada je Drazen igrao mnogo manje su se cijeili Evropski igraci,Tony spada medju 4-5 najbolji play-eva ikada tako da je to suvisno i komentarisati.LBJ MVP je napisao/la:E onda sam zabrinut za tebe.MVP finala,3 titule,redovna dominacija u playoffu i stavljaš nekog ispred njega.
Jbg i meni je drag Dražen,gledao sam dosta snimaka,čak imam i neku verziju njegovog dresaali ne sviđa mi se nikako mitomanija.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Nepotrebna rasprava.
A Parker je definitivno zasluzio da sa reprezentacijom uradi nesto vise od luzerskog drugog mjesta.
Koliko god neki Francuzi imali dobre reference , to su cisti fizikalci bez gram mozga koji bez vodje na terenu bi bili blizi B diviziji nego drugom krugu.
A Parker je definitivno zasluzio da sa reprezentacijom uradi nesto vise od luzerskog drugog mjesta.
Koliko god neki Francuzi imali dobre reference , to su cisti fizikalci bez gram mozga koji bez vodje na terenu bi bili blizi B diviziji nego drugom krugu.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Magic,John Stockton,Kidd,Nash,Jerry West ,Isiah Thomas dobro mozda sam pretjerao ali spada sigurno u top 10[/quote]filip13 je napisao/la:emir18 je napisao/la:Nisam ja rekao da je Drazen bolji nigdje samo kazem ne moze se to porediti kada je Drazen igrao mnogo manje su se cijeili Evropski igraci,Tony spada medju 4-5 najbolji play-eva ikada tako da je to suvisno i komentarisati.LBJ MVP je napisao/la:E onda sam zabrinut za tebe.MVP finala,3 titule,redovna dominacija u playoffu i stavljaš nekog ispred njega.
o. robertson,cousy
Francuzi zasluzili prolaz sve zbog jedne odlicne individualne partije jednog igraca
ok,bili su mnogo bolji u drugom poluvremenu kada je odbrana u pitanju,krenuo je i sut za tri poena,ali opet Spanija je samu izbacila,pravili su greske u napadu i fulali neke sigurne poene i dokazali su zasto su najveci luzeri u ovom sportu,bas kao i u ostalim sportovima sto su bili . Malo ih je to prokletstvo zaobislo u posljednjim par godina,ali lagano se vracaju da budu opet luzercine.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Parker je bio mvp finala i pokraden je za mvp regularne sezone.Zadnje 3 godine je morao jednom dobit.Nakon finala će biti prvi strijelac evropskih prvenstava,fali mu nekih 20-ak poena.Dirka je već prešao na toj listi.filip13 je napisao/la:novicki je bio mvp nba lige,mvp finala,svaka čast draženu,parkeru,boljeg od dirka europa nije imala
Parker je bolji od Cousya,Nasha,Stocktona i Kidda.filip13 je napisao/la:emir18 je napisao/la:
Magic,John Stockton,Kidd,Nash,Jerry West ,Isiah Thomas dobro mozda sam pretjerao ali spada sigurno u top 10
o. robertson,cousy
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
od stocktona ni pod tackom razno, odlican je ali taj nivo ipak ne, uozbilji se 
od lbja ocekujes da bude ozbiljanLenBias je napisao/la:od stocktona ni pod tackom razno, odlican je ali taj nivo ipak ne, uozbilji se
RIP CITY!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.