Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Ponos Torina » 20 sep 2013, 20:44

Ima Lago ukusa 8-) 8-)

slika

Liverpool line up £4million move for Palermo striker 8-) 8-) 8-)

slika
Liverpool are lining up a bargain move for Palermo striker Abel Hernandez ahead of the opening of the January transfer window.

Reds boss Brendan Rodgers has already confessed he didn’t do all the business he wanted to during the summer, and he is currently assessing his options.

Another forward remains a priority, and Liverpool are now looking at bringing in powerful hitman Hernandez from Palermo.

The 23-year-old is highly rated but is unhappy with life in Italy, and almost secured a switch to Arsenal on transfer deadline day, only for the deal to collapse at the last minute.

Liverpool believe they could get him for around £4million in January, and think his arrival could help them keep hold of Luis Suarez.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 20 sep 2013, 21:55

Iskreno kao navijač Liverpoola, pogledajući video više puta, može se primjetiti da je Coutinho sam sebi naštetio. Williams je pružio nogu iako nije morao ali se vidi da je Coutinho skočio i ružno pao na ruku i time naštetio sam sebi. :(
Jednostavno rečeno odlično nogometno simuliranje koje bi prošlo kod sudije ali ovdje je samo prošlo sa povrijedom. :(
Williams je u nekoliko navrata oštro išao na igrače Liverpool-a i time dao do znanja svima da je baš mesar.
Lucasu nije baš sjela povrijeda njegovog havera Coutinha te se ne zna koga je htio prije udarati, Williamsa ili Jonju :mrgreen:

BigAndy
Kontakt:

Post Postao/la BigAndy » 20 sep 2013, 22:23

Ma onaj Williams je hajvan teski, mislim da smo u tome uglavnom svi slozni. Dobro se vidi da je mogao povuci nogu i da ga je namjerno udario ali sejtan mu nije dao. A i da je povukao nogu to ne znaci da se nas Kutinjo ne bi povrijedio jer je vec bio u padu...

Nego da mi hocemo dobiti Sotona sutra pa da ostanemo prvi i onda lagano demoliramo ekipu onog ludog talijana, Musolinijevog pulena. Scumovi između toga su vec druga prica :mrgreen:
Nesto imam los osjecaj za sutrasnju utakmicu. Bojim se da bi nam mogli slozit kakvu kvalitetnu kontru, ali igramo na Enfildu i nadam da ce Rodzers naci rjesenje i da cemo uz jednu pametnu, eksplozivnu utakmicu sa velikom bukom sa tribina uspjesno privesti kraju abd.

C'mon You Reds!!! Jedva cekam! YNWA
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 20 sep 2013, 23:40

Fina akvizicija bi bio Hernandez, mada ne znam koliko je ta spekulacija istinita...

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 20 sep 2013, 23:51

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 20 sep 2013, 23:54

slika

Još jedan meč 8-)
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 21 sep 2013, 10:00

Bez Coutinha danas, eh da vidimo na sto ce to licit :)
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 21 sep 2013, 10:29

Danasnja tekma se mora dobiti po svaku cijenu.Nova 3 boda bi nam sjela ko budali samar.Ne ocekujem nesto pretjerano lijepu utakmicu,al svakako tipujem da cemo dobiti.Moja prognoza je 2-0.Bice dosta tesko u sredini bez Coutija,jer ko ce da preuzme njegovu ulogu?Mozda Alberto ili ce sef ubaciti Alena,ili pak Aspasa.Volio bih da vidim kako bi funkcionisao stoperski par Toure-Sahko.No međutim msm da ce Toure na beka a Skrtel i Sakho ce biti CB.Ne ocekujem Agera u sastavu.

Ocekujem nesto ovako:
--------------------Mignolet---
Toure/wisdom----Skrtel-----Sakho----Enrique

-----------.----------Lav---------------------------
-----------Stivi-------------Alen-------------------
Hendo--------------------------------------Moses
-----------------Daniel---------------------

Tekma je u 16 h,i zamolio bih kolege sa teme da nabacaju linkova(po mogucnosti sopcast) jer vjerovatno necu stici da ih trazim zbog obaveza.
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 21 sep 2013, 10:50

Gurnuti Gerrarda naprijed, Hendersona nazad i riješen problem. Na krila staviti Mosesa i Sterlinga.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 21 sep 2013, 11:07

Carlo je napisao/la:Gurnuti Gerrarda naprijed, Hendersona nazad i riješen problem. Na krila staviti Mosesa i Sterlinga.
ja bi hendersona naprijed a gerrda nazad stavio. nekako mi se u zadnje vrijeme hendo cini opasniji, gerrard jos nije uhvatio pravu formu u prosloj je po mom misljenju bio jedan o losijih.
You are someone else I am still right here

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 21 sep 2013, 11:10

fera je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Gurnuti Gerrarda naprijed, Hendersona nazad i riješen problem. Na krila staviti Mosesa i Sterlinga.
ja bi hendersona naprijed a gerrda nazad stavio. nekako mi se u zadnje vrijeme hendo cini opasniji, gerrard jos nije uhvatio pravu formu u prosloj je po mom misljenju bio jedan o losijih.
Dobro došao na forum :D Nije ni to loša ideja, imam osjećaj da je Hendo sposoban igrati svaku poziciju. Od krila pa do štopera :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 21 sep 2013, 12:56

NIkad sigurniji u 3 boda :mrgreen:
Kvalitet na našoj strani, bez potcjenjivanja, hladne glave
Ja te volim, volim Željo..

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 21 sep 2013, 13:57

Da ne bude da patim od Hendersonmanije kao što neki vole reći :mrgreen: ali iskreno Hendo mora malo odmoriti, umor se primjetio na utakmici u ponedeljak ;)
Probati sa Sterlingom ili mladim Ibeom jer oni su slični Coutinhu, stvaraju tu kreativnost. Naravno da se meće moći probiti jer fali snage i Sterlingu a Bgm i Coutinhu. ;)

Očekujem pobjedu, jer su nas Labudovi fino spustili na zemlju naravno bez neke velike posljedice ali dovoljno da malo smirimo glave i koncentrišemo se na dalji tok lige. ;)

slika slika slika Gdje si ti Striker :mrgreen: :D
Zadnja izmjena: donCorleone1892, dana/u 21 sep 2013, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 21 sep 2013, 14:01

Najbolja varijanta po meni je ovo.Što se tiče odbrane, glavno pitanje je da li je Agger spreman, mada bi ja svakako stavio Sakhoa i Škrtela, a Enriquea i Tourea na bekove.Ostalo se zna.

I ja sam prilično siguran u pobjedu, mada se sa Liverpoolom nikad, ali ama baš nikad, ne zna. :)
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 21 sep 2013, 14:50

Rolex312 je napisao/la:Volio bih jednu od ovih formacija vidjeti iducu utakmicu.

-----------------Reina----------------
-Toure---Skrtel---Agger---Enrique-
-------Gerrard-----Lucas------------
----------------Allen------------------
--Hendo-------Stue--------Moses---

-----------------Reina----------------
-Toure---Skrtel---Agger---Enrique-
-------Gerrard-----Lucas-------------
---------------Hendo-----------------
---Aspas------Stue---------Moses---

Ne mogu da vjerujem, Reina! :lol: :lol:
Nad nama nebo ima da gori!

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 21 sep 2013, 15:01

The Reds XI in full: Mignolet, Toure, Sakho, Agger, Skrtel, Lucas, Henderson, Gerrard, Aspas, Moses, Sturridge.

Subs: Jones, Kelly, Sterling, Enrique, Wisdom, Ibe, Alberto.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 21 sep 2013, 15:04

4 stopera :lol: na sta li ce to licit ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 21 sep 2013, 15:04

Četiri stopera u odbrani, vidjećemo kako će to izgledati :? .
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

amer991
Kontakt:

Post Postao/la amer991 » 21 sep 2013, 15:05

Jesil siguran da je Enrique na klupi :S
pa ja ga ubacim na fantasy on njega na klupu e u pm.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 21 sep 2013, 15:06

Ala.........
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Venom i 6 gostiju.