Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Zna Rodgers šta radi.
Zna čovjek da nam je ofanzivna linija znatno oslabljena neigranjem Coutinha i samim tim šansa u ovoj utakmici je neki prekid.
Dajte linkova
Zna čovjek da nam je ofanzivna linija znatno oslabljena neigranjem Coutinha i samim tim šansa u ovoj utakmici je neki prekid.
Dajte linkova
You'll never walk alone.
Ja bih bio prezadovoljan sa 2-1 (1&3+ na kladziamer991 je napisao/la:Ja sam ubijeđen da cemo primiti gol,al nadam se pobjedi 2-1.Desmond je napisao/la:Tek sad uđoh u kuću. Šta je ovo, kakav je ovo bunker?![]()
![]()
![]()
Ako ništa ar nećemo gol primiti. Imamo bar bod iz ove utakmice. Možda je samo Sterling trebao početi umjesto Aspasa, ali možda nas Iago danas ugodno iznenadi.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Šta je ovo nmg nigdje naci sopcast :S
sop://broker.sopcast.com:3912/143876" onclick="window.open(this.href);return false;
Raúl: "Bit ću vječno zahvalan za sve ovo što su mi priredili. Osjećao sam se kao igrač Reala. Iker mi je dao vrpcu, Cristiano dres... Svi su se ponašali kao da sam i dalje igrač Reala. Osjećao sam se kao u debiju protiv Atletico Madrida."
Lucas ce izgleda da odigra utakmicu zivota
!!!

Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!
Gerrardov slobodnjak 

Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Ako ovako nastavi tok utakmice GUBIMO, mora se vadit Sakho ili Agger da udje Enrique na lijevu stranu.
Fali Cou i previse
Fali Cou i previse

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
fale brzi bekovi
Ne mogu da vjerujem da ne igra Enrike!
SUDIJA KONJU PENAL 100% U STA GLEDAS ******
SUDIJA KONJU PENAL 100% U STA GLEDAS ******
Lose ovo ljudi moji.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
aspas napolje
Enrique ako ne pocne drugo poluvrijeme, nemamo sta trazit, Sakho i Agger ce nas ukopat petljanjem u odbrani a i u napadu imamo igrača manje sa Sakhom.Stvarno ne znam sta je BR zelio postic sa 4 stopera 

Jedini igrač koji nešto pokušava je Moses.
Valjda neki otpadak uleti,teško će ovo ići ovako.
Valjda neki otpadak uleti,teško će ovo ići ovako.
You'll never walk alone.
Penal cist bio!
Moses i Staridz sa dobrim sansama. Gerrard zamalo, a mogli smo ga lako i primit da su oni malo bolji bili u napadu.
Moses i Staridz sa dobrim sansama. Gerrard zamalo, a mogli smo ga lako i primit da su oni malo bolji bili u napadu.
Zadnja izmjena: BigAndy, dana/u 21 sep 2013, 16:50, ukupno mijenjano 1 put.
Aspas fkt trči puno . Svi su slabo odigrali osim Mosesa . Ajde Stu jedan gol . Il' ce ipak Lovren biti taj koji ce nam donijeti pobjedu 
Penal je bio i sudija je šupak

Penal je bio i sudija je šupak

- Carragher23
- Kontakt:
jako lose prvo poluvrijme i postavka igre od strane Rodgersa ne shvatam zasto Sakho ispred Enriquea jedino ako je kakva povreda u pitanju mada ne vjerujem jer nebi bio ni na klupi za nadati se boljem drugom poluvremenu jer ovako mozemo igrati 2 dana necemo uspijeti dati go
LIVERPOOL FC
- BeyKopites
- Kontakt:
Kako čudna i nekvalitetna utakmica, nijedan tim nije pošteno 3 pasa sastavio al' bar ima ta neka doza zanimljivosti i napetosti.Da nema onog ludaka Mosesa, lijeva strana bi bila potpuno odsječena ka Liverpoolovoj polovini, Sakho ne može dupli pas odigrati, bolje da je Aggera na beka stavio...
Užasno me nervira komplikovanje na relaciji štoperi - Mignolet, to nas je moglo koštati gola u nekoliko navrata...
Užasno me nervira komplikovanje na relaciji štoperi - Mignolet, to nas je moglo koštati gola u nekoliko navrata...

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
-
- Kontakt:
Ovaj se penal ni Fergusonu na Old Trafordu ne bi dosudio, Sturidge je poznati padavicar mucki prevarant.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 21 sep 2013, 16:54, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
igra kriminalna
GTFOTorres_9 je napisao/la:igra kriminalna
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.