Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
fakat mi je drago, igras kuci protiv southamphtona i ljudi dominiraju samo cekas kada ces go primiti, u klubu koji kao zeli ligu prvaka igraci tipa aspasa ne mogu biti ni u rezervnom timu a nasi ga cijene skoro kao eriksena, sa kutinjom je to na nesto licilo ovako se nadati nekom individualnom potezu koji ce nam donijeti bod
Liverpool 0 - 1 Southampton
http://videobam.com/JTWIx" onclick="window.open(this.href);return false;
http://videobam.com/JTWIx" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: hadzaj, dana/u 21 sep 2013, 18:09, ukupno mijenjano 2 puta.
bravo minjole
- Carragher23
- Kontakt:
SPOMENIK MU DICI NAKON UTAKMNICE
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
ture prolazi a ostali staje
a kapiten ko da preko one stvarke igra

Kutinjova povreda ce nas nazalost puno kostati...
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!
Sreca sto se Suarez vraca naredno kolo...BigAndy je napisao/la:Kutinjova povreda ce nas nazalost puno kostati...
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sreca, al opet nema neko da drzi sredinu i da zna podvaliti loptu...Otelo je napisao/la:Sreca sto se Suarez vraca naredno kolo...BigAndy je napisao/la:Kutinjova povreda ce nas nazalost puno kostati...
Sule ce doci tu,zna on igrat AMF-aBigAndy je napisao/la:Sreca, al opet nema neko da drzi sredinu i da zna podvaliti loptu...Otelo je napisao/la:Sreca sto se Suarez vraca naredno kolo...BigAndy je napisao/la:Kutinjova povreda ce nas nazalost puno kostati...
*ebam vam mater trcite
vratise nas ljudi gdje nam je i mjesto trenutno
kakva patnja,u januaru prodat simona i suareza i onda se lagano borti za pozicije gdje i pripadamo(8-20 pozicije)
Raúl: "Bit ću vječno zahvalan za sve ovo što su mi priredili. Osjećao sam se kao igrač Reala. Iker mi je dao vrpcu, Cristiano dres... Svi su se ponašali kao da sam i dalje igrač Reala. Osjećao sam se kao u debiju protiv Atletico Madrida."
pošteno recenoTorres_9 je napisao/la:vratise nas ljudi gdje nam je i mjesto trenutno

nema potpisa
samo da hoce zavrsiti
Tacno mi je drago sto smo izgubili.
Opustili su se previse i nadam se da ce se trgnut nakon ovog i pocet igrat bolje.
Ko kave p***** igraju,bolje bi odigrale danas LFCW nego oni.
Apsolutno bezidejno,nista sa nicim.
Sa ovakvom igrom ne bi osvojili ni mahalski turnir u Cazinu.
I ja molim sve koji ovdje nisu pisali nakon 4 pobjede da ne pisu ni nakon poraza.
Opustili su se previse i nadam se da ce se trgnut nakon ovog i pocet igrat bolje.
I ja molim sve koji ovdje nisu pisali nakon 4 pobjede da ne pisu ni nakon poraza.
Loše, preloše, nikakvu želju nisu pokazali da dobiju utakmicu, nadam se da će Kutinjo biti spreman što prije.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Katastrofa. Sveci takticki besprijekorni a nas ocaj najbolje prikazan u posljednjih 15ak minuta, gde su oni bili konkretniji i gdje su oni napadali.
Sad je jasno k'o dan da bez jednog od Coutinho/Suarez na terenu, mi nemamo sta traziti protiv Walsalla a kamoli protiv prvoligasa.

Sad je jasno k'o dan da bez jednog od Coutinho/Suarez na terenu, mi nemamo sta traziti protiv Walsalla a kamoli protiv prvoligasa.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Bas tako i stvarno ne razumijem sto 2 poluvrijeme igramo skroz lose...Otelo je napisao/la:Tacno mi je drago sto smo izgubili.
Ja patnje, utakmice i govana pfff
Nijednog gola u drugom poluvremenu ove sezone.
Brendane,nadam se da nećeš se još dugo zadržati na klupi Liverpoola.
Brendane,nadam se da nećeš se još dugo zadržati na klupi Liverpoola.
You'll never walk alone.
- reds_forever
- Kontakt:
Lose, sto je najgore, na domacem terenu... Ne znam sta ocekivati od ove ekipe, posteno su unistili sve sto su zapoceli u prva 3 kola...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Trenutno korisnika/ca: tutankamon1905 i 7 gostiju.