pa kako bi se ja navuk'o ispaltnije bi mi bilo da odmah kupim novu tricu i GTA VBegAx je napisao/la:Iznajmis PS3 i rokas. U prosjeku je 15 KM jedan dan.Bosniacum Lilium je napisao/la:meni se igra ovo cudo od GTA V
Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Sad ce da se zale da je GTA V previse realan

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
[youtube][/youtube]
Parite oci
Parite oci
- Donnie Darko
- Kontakt:
NBA 2K14 ce biti pakao za hatere LeBrona. Cijeli mod posvecen njemu, LeBron: Path to Greatness 
Koji to GTA nije bio goty ?Otelo je napisao/la:10 od 10 za GTA V daje IGN![]()
Kakva igra ljudi moji,sex,drugs and r'n'r doslovce.
Puse travu,spaljuju ljude,,igraju gof,kupe prostituke.
GOTY
Ako budu ovi zahtjevi što ste postavljali maoprije meni će da leti.
AMD FX 8120 Eight Core 8x3.1-4.0Ghz
SAPPHIRE HD 7870 GHz Edition 2GB GDDR5
Kingston HyperX Beast 8GB DDR3 1866MHz
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
moze li mi neko preporuciti neku pucacinu, ali nista tipa da se radnja odvija u buducnosti i tako to. meni se CoD 5 pravo svidio 
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pu jebote xbox, taman kad sam ufercio gta 5 dobih rrod, jebote konzola
I meni bi trebala jedna pucačina, ali da se igra online, nešta slično cs-u, samo neka novija. I bez onih kodova i čuda da se treba kupiti original.jasmin10 je napisao/la:moze li mi neko preporuciti neku pucacinu, ali nista tipa da se radnja odvija u buducnosti i tako to. meni se CoD 5 pravo svidio
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
De burazeri jel ima neko neki GTA V gameplay kad već ne mogu igrat

Ja bih najviše volio nešto od onoga kako počinje igra pa dalje, da se završavaju misije i to, da odgledam film o GTA V i misijama
Ja bih najviše volio nešto od onoga kako počinje igra pa dalje, da se završavaju misije i to, da odgledam film o GTA V i misijama
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Cujem moze se svemirski brod pronac ili nesto slicno. Zanimljivo, morat cu ako nista zbog toga igrati ovo 
kad izlazi GTA 5 za pc
izlazi li ikako 
Podmornicom ga nadjes na dnu okeana, ali nista spektakularno samo je potonuo, nije sad da mozes uci u njega ili ga voztii. Ima i tijelo aliena negdje u planinama, kao i freske po zidovima, pecinama. To se u GTA zove "easter eggs", to su kao tajne lokacije i stvari koje mozes naci. Ima puno stvari na ovaj fazon.Donnie Darko je napisao/la:Cujem moze se svemirski brod pronac ili nesto slicno. Zanimljivo, morat cu ako nista zbog toga igrati ovo
Inace igra je fantasticna, pored glavnih misija koje su fenomenalno urađene ima jos ovih sa strane "side missions", znaci igra je extra, igrao sam na PS3, uglavnom gledam kako jarani igraju a ja cu kad izadje na PC.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
PC Gamers Rejoice! - GTA V Coming to PC - Release Date Leaked!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
da, i? koji je datum?
Za 465 dana.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Haman tako. 

Jel ima kakav nacin da bih ja mogao staviti novac u banku il sta ja znam a da bih sa njim mogao uzet ove igre na akciji kao sto je Humble Bundle i sl.?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."