bodovaBenjo_AFC86 je napisao/la:
Nekako mi djeluje da bi mogli do boda

Čestitam, Kuzmanović mali ubi.. vidimo se u srijedu po novu pobjedu

bodovaBenjo_AFC86 je napisao/la:
Nekako mi djeluje da bi mogli do boda
aBdBenjo_AFC86 je napisao/la:bodovaBenjo_AFC86 je napisao/la:
Nekako mi djeluje da bi mogli do boda![]()
Čestitam, Kuzmanović mali ubi.. vidimo se u srijedu po novu pobjedu
sve je moguce ,utakmicu u gradaccu sam gledao i olimpic nas je zasluzeno dobio .mislim da se moze primijetiti kada je namjesteno.ipak mene to ne pogada nimalo bodovi su bitni .akobogda nastaviti sada pobjedivati kuci i ide na dobro.hearts je napisao/la:Vraćena tri boda od proljetos
Svaka cast Mici,al' nemoj da pljujes po Pandzi(jer taj isti Pandza je zabijao u najtezim trenutcima).Moze i on da ima los pocetak sezone.Prokinut' ce i on ako Bog da,samo je pitanje vremena.vatreni je napisao/la:Čestitke na zasluženoj pobjedi.Miiiiiićoooooo KuuuuuzmanoooooooooooviććććććććććććNOVA ZVIJEZDINA ZVIJEZDA..............Pandza izgleda dok je davao davao je,sada ne zna ni iz penala
astra1922 je napisao/la:sve je moguce ,utakmicu u gradaccu sam gledao i olimpic nas je zasluzeno dobio .mislim da se moze primijetiti kada je namjesteno.ipak mene to ne pogada nimalo bodovi su bitni .akobogda nastaviti sada pobjedivati kuci i ide na dobro.hearts je napisao/la:Vraćena tri boda od proljetos
al ti volis da pametujes, pa i ti si bio jedan od onih koji su razapeli doru sta prodajes m.da za bubrege ovde po forumu...astra1922 je napisao/la:mnogi su doru razapeli prije nego sto je i sjeo na klupu.ipak je pkazao da dobro poznaje fudbal da poznaje ligu klubove ,sto je po meni najbitnije da bi vodio neki klub u nasoj ligi.ima svojih taktickih zamisli cesto rotira igrace u ekipi mijenja im mjesto i do sad je sve sto je pokusao i uspjelo.vecinom dobre izmjene pravi .znaci dobro poznaje i nasu ekipu.neka nama dore,kao sto rece neko ranije dore ce biti kad niko ne bude htio raditi u zvijezdi..doro voli mlade igrace vjeruje im i nemojte se iznenaditi ako uskoro nasi igraci budu nosioci u ekipi.kuzmanovic je njegovo otkrovljenje.dao mu je sansu u trebinju a protiv celika je vec bio heroj a o danasnjeoj njegovoj utakmici ne treba ni spominjati gol i dvije asistencije.jos kazu da je za pobjednicki gol kao mesi nanizao par igraca i rutinski matirao golmana.
u srijedu ovoj ekipi treba dati podrsku i biti uz njih 90 minuta.mladost ce igrati bunker i trebace nam svima strpljenja
astra1922 je napisao/la:nemogu samo vjerovati sta nam je mustafa smrad uradio .pa pola kluba nam je razjebao.zbog njega je ovo sve doslo.nadam se da su i nurdo i fadil u klubu i da ce nastaviti voditi klub.bez njih dva nema ni zvijezde u premijer ligi.
na kraju bolje pustiti doru i kadiju neka rade par kola da se vidi kako dalje ako se pobijedi u trebinju ja bi doru ostavio ipak je sa ovim momcima dugo
eto ti durgute otvori oci kada nekoga optuzis,ja sam bio za to da dode neki dobar stariji provjeren trener ali nisam imao nista kao pojedini kada je doro postao trener.astra1922 je napisao/la:odlicno zalaganje na terenu je donijelo pobjedu.svi igraci su dali 100 posto od sebe i to se vidilo.pobjeda u najbolje vrijeme.dobro spremiti ekipu i probati ostati neporazen u trebinju.
vidjelo se kolko smo bolji sa dva brza beka susic i smigalovic odlicni isto tako buba i radivojevic na nivou.sve pohvale za doru koji je dobro zatvorio utakmicu i na kraju bodovi zlata vrijedni cak smo napredovali za 3 mjesta
elf1 je napisao/la:jbt ovdje svako na svakog bombarduje...koji vam je k....
uzivajte u pobijedi
nije to ništa, malo nas je al nas ima.............astra1922 je napisao/la:ipak nas moj rodak nije uspio povaliti,morao sam urgirati i sve je dobro ispalo![]()
zuk3 hvala na izvjestaju i javljanju danas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.