FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
pa gdje smo mi na mrve stali yebem ti vise familiju i igru i odbranu.Sami sebe pobjedjujemo iz utakmice u utakmicu.Zeljkovic nas ukopao danas totalno.5 utakmica bez pobjede a nisu nam odmakli na tabeli jedino to je pozitivno u svemu ovome.Nazalost.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Šta napisati poslije osvojena 2 boda u zadnjih pet utakmica. Vjerovatno bi trebalo pisati o velikom nezadovoljstvu nas navijača i time stvoriti takvu atmosferu oko kluba da se broj i ono malo navijača na utakmicama Želje još više smanji.
Možda poslije ovakvih rezultata u posljednjih mjesec i po dana glupo zvuči ovo što ću napisati, ali igra u drugom poluvremenu u fazi napada i određena hrabrost koje nisam odavno vidio kod Želje daju i neko nadu za bolju situaciju u narednom periodu. Ima tu dosta prostora za poboljšanje naročito u fazi odbrane (vjerovatno dovođenje nekih igrača na poziciji štopera) ali u ovom prvenstvu uz sreču da i konkurenti igraju dosta promjenjivo ništa još nije izgubljeno. Narednih pet utakmica (Leotar, Čelik, Olimpik, Mladost i Velež) uz igru i hrabrost iz drugog poluvremena večerašnje utakmice objektivno možemo dobiti i eto nas opet u vrhu tabele i dočekati derbi sa komšijama u dobrom raspoloženju i puni samopouzdanja. Zato sada nebi bilo dobro puno pljuvati po Dini i igračima (iako vjerovatno zaslužuju kritike) nego maksimalno se usesrediti na narednih 5 utakmica jer su one ključne za sudbinu Želje u ovoj sezoni. Naravno ništa bez velike podrške navijača.
PS. Iako nerado pišem o samim igračima jer su oni izbor stručnog štaba, slažem se sa nekim ko je ovdje napisao da nam je igra bolja bez Svrake. Svraka izvini
Možda poslije ovakvih rezultata u posljednjih mjesec i po dana glupo zvuči ovo što ću napisati, ali igra u drugom poluvremenu u fazi napada i određena hrabrost koje nisam odavno vidio kod Želje daju i neko nadu za bolju situaciju u narednom periodu. Ima tu dosta prostora za poboljšanje naročito u fazi odbrane (vjerovatno dovođenje nekih igrača na poziciji štopera) ali u ovom prvenstvu uz sreču da i konkurenti igraju dosta promjenjivo ništa još nije izgubljeno. Narednih pet utakmica (Leotar, Čelik, Olimpik, Mladost i Velež) uz igru i hrabrost iz drugog poluvremena večerašnje utakmice objektivno možemo dobiti i eto nas opet u vrhu tabele i dočekati derbi sa komšijama u dobrom raspoloženju i puni samopouzdanja. Zato sada nebi bilo dobro puno pljuvati po Dini i igračima (iako vjerovatno zaslužuju kritike) nego maksimalno se usesrediti na narednih 5 utakmica jer su one ključne za sudbinu Želje u ovoj sezoni. Naravno ništa bez velike podrške navijača.
PS. Iako nerado pišem o samim igračima jer su oni izbor stručnog štaba, slažem se sa nekim ko je ovdje napisao da nam je igra bolja bez Svrake. Svraka izvini
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Koliko pojedinci na vasoj temi pisu da se igraci opijaju i puse dobro su se zalagali i trcali. Jbga kostao vas je onaj prvi iz ofsajda i onaj treci Saban Peh-ilj. Dobar Zeljo
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
- invincible1921
- Kontakt:
Sta je ba sa onim slovencom
mi dovodimo pojacanja da nam sjede na klupi 

=\_1921_/=
invincible1921 je napisao/la:Sta je ba sa onim slovencommi dovodimo pojacanja da nam sjede na klupi
Nije on jos ni potpisao niti se zna da li ce i kad ce..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
On je davno otisao,imao problema sa radnom dozvolom i za to nije potpisaoRios je napisao/la:invincible1921 je napisao/la:Sta je ba sa onim slovencommi dovodimo pojacanja da nam sjede na klupi
Nije on jos ni potpisao niti se zna da li ce i kad ce..
-
- Kontakt:
uhvatio je vas nas sindrom svi su krivi osim mi sami to je taj sarajevski sindrom kazete bii ste bolji pa budite realni ono su vas pustili da igrate a iz kontri vas unistili a protiv borca i zrinskog ste igrali kad su oni ostajali sa 10 igraca i bod niste osvojili krivi su vasi igraci ko trebice se vuku po terenu isto ko i nasi misle neko ce se skloniti sa terena da oni daju golove e to je problem jer da su igraci slavije i obarske malo vise imali muda na kraju bi kuci odnjeli 3 boda a ovako moramo biti zadovoljni i sa bodom
Ovakve se utakmice dobijaju i sa te strane ne mogu uopste biti zadovoljan.Igrali smo dobro drugo poluvrijeme,te nismo imali srece,te sudija ovo ono...nista to.Da smo igrali cijelu utakmicu onda bi i pobijedili.Nazalost,nama je navika u ovom prvenstvu da igramo pola sata po utakmici.To sada vise nije dovoljno.Ispade nama lako igrati ova druga poluvremena kada gubimo po dva razlike.I protiv Borca i veceras.Nema vise pritiska,pa raspali da igras lopte.I onda i zaigras lopte.Ali kada vec gubis dva razlike.Jako sam bolestan pa necu puno pisati ni analizirati.Nama treba stoper ODMAH.Nama treba odmah jedan pravi stoper.Amare nadji stopera.Evo nema Safeta,sada nadji novog.Inace.......Odbrana od golmana do drugog stopera je na nivou kadetskog natjecanja.Ono nista ne valja.Danas je Tomic dobrog uradio u vezi,Selimovic mi je bio skroz dobar.
Hebo to kad mi igramo pola sata utakmice.Ove godine se vec vidi da tako necemo moci.I Hasanovic je bio sasvim solidan.Vidio se na terenu,pokusavao i totalno je pokrio ulogu Svrake.No mi sastavimo uvijek utakmicu gdje je pet igraca solidno a sest kriminalno.Onda sljedeci susret,ovih pet odlicni a onih drugih sest kriticni.Ne moze tako.Zeljo ne smije da igra takvu igru gdje se ne zna ko ce kakav dan imati na terenu.Jedan ili dva igraca mogu igrati losije da bi imali rezultat.Uvijek imamo previse losih.2 boda od mogucih 15.Rapidno se moramo popraviti.
Hebo to kad mi igramo pola sata utakmice.Ove godine se vec vidi da tako necemo moci.I Hasanovic je bio sasvim solidan.Vidio se na terenu,pokusavao i totalno je pokrio ulogu Svrake.No mi sastavimo uvijek utakmicu gdje je pet igraca solidno a sest kriminalno.Onda sljedeci susret,ovih pet odlicni a onih drugih sest kriticni.Ne moze tako.Zeljo ne smije da igra takvu igru gdje se ne zna ko ce kakav dan imati na terenu.Jedan ili dva igraca mogu igrati losije da bi imali rezultat.Uvijek imamo previse losih.2 boda od mogucih 15.Rapidno se moramo popraviti.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Zna li neko kad ce papire dobit Stanic i Kerla? Ovaj prvi nek razbije u istocnom, a ovaj drugi njemu se ne trenira fudbal koji ce nam klinac ?
Pazi Boccaccio da i tebe ne proglase pljuvacem,jer pobogu sta mi hocemoboccaccio je napisao/la:Ovakve se utakmice dobijaju i sa te strane ne mogu uopste biti zadovoljan.Igrali smo dobro drugo poluvrijeme,te nismo imali srece,te sudija ovo ono...nista to.Da smo igrali cijelu utakmicu onda bi i pobijedili.Nazalost,nama je navika u ovom prvenstvu da igramo pola sata po utakmici.To sada vise nije dovoljno.Ispade nama lako igrati ova druga poluvremena kada gubimo po dva razlike.I protiv Borca i veceras.Nema vise pritiska,pa raspali da igras lopte.I onda i zaigras lopte.Ali kada vec gubis dva razlike.Jako sam bolestan pa necu puno pisati ni analizirati.Nama treba stoper ODMAH.Nama treba odmah jedan pravi stoper.Amare nadji stopera.Evo nema Safeta,sada nadji novog.Inace.......Odbrana od golmana do drugog stopera je na nivou kadetskog natjecanja.Ono nista ne valja.Danas je Tomic dobrog uradio u vezi,Selimovic mi je bio skroz dobar.

Mehmed Mesa Bazdarevic
Sta reci nakon ovih osam kola, licno mislim da nakon svih desavanja u i oko kluba, nakon tri teska gostovanja kod ekipa (Borac, Zrinjski i Siroki) gdje niko ne moze racunati sa sigurnoscu na bodove ovih sest bodova zaostatka za prvim i nije nesto tragicno, znali smo zaostajati i mnogo vise pa se vratiti na vrh.Ne podrzavam one koji okrivljuju Dinu i igrace za los plasman i igru, svi oni su produkt i izbor nekog drugog.A taj neko drugi uz duzno postovanje prema svim uspjesima i tutulama koje je donio svojim se ponasanjem i neozbiljnoscu poigrao za ugledom i tradicijom naseg kluba a na to nema pravo ni on ni neko drugi, svi oni su prolazni samo je Zeljo vjecan.Almir Gredic i Amar Osim nisu smjeli sebi dozvoliti luksuz da se na pocetku prvenstva desavaju stvari koje su se desile, niko pa ni Amar ni Almir nema pravo da se sa FK ZELJEZNICAROM i njegovim ugledom igra eberecke ebertute kao kakvo dijete u vrticu i da dva mjeseca nemamo pojma koje trener a ko ne(Bazdarevic je to najbolje objasnio), ako se Amaru nije svidjeo rad i ponasanje(ja licno mislim da 90% njih ne zasluzuje da uopste pridje prostorijama kluba) pojedinaca zasto to nije javno iznio i zasto nije imenovao ko su ti ljudi, pa barem on ako niko drugi ima podrsku navijaca i vrlo dobro zna da bi imao bezrezervnu podrsku da se korov ocisti iz kluba.Ovakvim ponasanjem se spustio na njihov nivo i podrzao njihovo ponasanje.Koliko smo mi nisko pali najbolji pokazatelj je vecerasnje igranje Stanica (solidno odigrao),da smo imalo ozbiljan klub on bi nakon onog ponasanja bio dobro kaznjen isto kao sto sam mislio da nakon onog sramnog poraza od Leotara prije par godina treba sve dobro kazniti.Ako zelimo da se izdignemo iz sivila, prosjecnosti i zabokrecine i ako zelimo da budemo iznad svih u ovoj BH-a ligi jer to i zasluzujemo zbog tradicije i ugleda koji je stvaran devedeset i dvije godine ovakve nam se stvari ne smiju desavati.Amara hvala ti od srca na svim tutulama i radostima koje si nam donio, ali bi te zamolio da odluke o tome sta ces zaista raditi u klubu doneses na vrijeme i za svoje ali iza dobro kluba (ipak je on najbitniji).Molio bi one kojima se moje misljenje ne svidja ne psuju i ne vrijedjaju, znam da ako covjek ovdje pokusa na normalan nacin uputitu kritiku bude docekan kao neprijatelj.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
dino lj je napisao/la:Sta reci nakon ovih osam kola, licno mislim da nakon svih desavanja u i oko kluba, nakon tri teska gostovanja kod ekipa (Borac, Zrinjski i Siroki) gdje niko ne moze racunati sa sigurnoscu na bodove ovih sest bodova zaostatka za prvim i nije nesto tragicno, znali smo zaostajati i mnogo vise pa se vratiti na vrh.Ne podrzavam one koji okrivljuju Dinu i igrace za los plasman i igru, svi oni su produkt i izbor nekog drugog.A taj neko drugi uz duzno postovanje prema svim uspjesima i tutulama koje je donio svojim se ponasanjem i neozbiljnoscu poigrao za ugledom i tradicijom naseg kluba a na to nema pravo ni on ni neko drugi, svi oni su prolazni samo je Zeljo vjecan.Almir Gredic i Amar Osim nisu smjeli sebi dozvoliti luksuz da se na pocetku prvenstva desavaju stvari koje su se desile, niko pa ni Amar ni Almir nema pravo da se sa FK ZELJEZNICAROM i njegovim ugledom igra eberecke ebertute kao kakvo dijete u vrticu i da dva mjeseca nemamo pojma koje trener a ko ne(Bazdarevic je to najbolje objasnio), ako se Amaru nije svidjeo rad i ponasanje(ja licno mislim da 90% njih ne zasluzuje da uopste pridje prostorijama kluba) pojedinaca zasto to nije javno iznio i zasto nije imenovao ko su ti ljudi, pa barem on ako niko drugi ima podrsku navijaca i vrlo dobro zna da bi imao bezrezervnu podrsku da se korov ocisti iz kluba.Ovakvim ponasanjem se spustio na njihov nivo i podrzao njihovo ponasanje.Koliko smo mi nisko pali najbolji pokazatelj je vecerasnje igranje Stanica (solidno odigrao),da smo imalo ozbiljan klub on bi nakon onog ponasanja bio dobro kaznjen isto kao sto sam mislio da nakon onog sramnog poraza od Leotara prije par godina treba sve dobro kazniti.Ako zelimo da se izdignemo iz sivila, prosjecnosti i zabokrecine i ako zelimo da budemo iznad svih u ovoj BH-a ligi jer to i zasluzujemo zbog tradicije i ugleda koji je stvaran devedeset i dvije godine ovakve nam se stvari ne smiju desavati.Amara hvala ti od srca na svim tutulama i radostima koje si nam donio, ali bi te zamolio da odluke o tome sta ces zaista raditi u klubu doneses na vrijeme i za svoje ali iza dobro kluba (ipak je on najbitniji).Molio bi one kojima se moje misljenje ne svidja ne psuju i ne vrijedjaju, znam da ako covjek ovdje pokusa na normalan nacin uputitu kritiku bude docekan kao neprijatelj.

Mehmed Mesa Bazdarevic
@neno1
Nema to uopste veze,kao da je vazno kako ko koga ovde zove i proziva,ne utice ninasta.Nebitno fakat.Pa se ne sekiraj ni ti zbog toga,a ni bilo ko drugi ko ima u odredjenom trenutku drugacije misljenje.Svi bi mi ovde voljeli da ovog trenutka pisemo hvalospjeve trenerima i igracima.Desavalo se i to,kada je bilo zasluzeno.
Nego ova prica kako smo protiv Borca i Sirokog razvalili utakmice mi nikako nije jasna.Pa se vratim na prvo poluvrijeme protiv Borca,pa kad se sjetim na sta smo licili,majko draga.Nijedan duel,nijedno dodavanje,nista ni sa cim.Primimo glatko dva gola.Onda u drugom fakat odigramo odlicno.Ali nece da se vrati.Takve stvari se ne desavaju.Nisi bolan zasluzio.I onda ispade kako smo odigrali odlican mec.Isto tako i veceras.Kada god je Siroki veceras krenuo u napad ,mi smo se sje.bali.Poklonimo im golove,sve smo sami krivi veceras,kakav bolan sudija.Pa prvi gol bi zaustavili djecaci kji igraju u kadetima.A mi pricamo o ofsajdu?.Zeljkovica unisti ono krilo,Kerla fuli loptu,lopta ide dva na sat i mi primamo gol...pa eto iz ofsajda.Ma macxku o rep.I tako gubimo dva razlike i onda mi kao pocnemo igrati.
To nisu dobre utakmice.Mi tu ne igramo dobro.Mi te utakmice gubimo.Zato sto smo igrali dobro,ili sto smo setali prvo poluvrijeme?
Nema to uopste veze,kao da je vazno kako ko koga ovde zove i proziva,ne utice ninasta.Nebitno fakat.Pa se ne sekiraj ni ti zbog toga,a ni bilo ko drugi ko ima u odredjenom trenutku drugacije misljenje.Svi bi mi ovde voljeli da ovog trenutka pisemo hvalospjeve trenerima i igracima.Desavalo se i to,kada je bilo zasluzeno.
Nego ova prica kako smo protiv Borca i Sirokog razvalili utakmice mi nikako nije jasna.Pa se vratim na prvo poluvrijeme protiv Borca,pa kad se sjetim na sta smo licili,majko draga.Nijedan duel,nijedno dodavanje,nista ni sa cim.Primimo glatko dva gola.Onda u drugom fakat odigramo odlicno.Ali nece da se vrati.Takve stvari se ne desavaju.Nisi bolan zasluzio.I onda ispade kako smo odigrali odlican mec.Isto tako i veceras.Kada god je Siroki veceras krenuo u napad ,mi smo se sje.bali.Poklonimo im golove,sve smo sami krivi veceras,kakav bolan sudija.Pa prvi gol bi zaustavili djecaci kji igraju u kadetima.A mi pricamo o ofsajdu?.Zeljkovica unisti ono krilo,Kerla fuli loptu,lopta ide dva na sat i mi primamo gol...pa eto iz ofsajda.Ma macxku o rep.I tako gubimo dva razlike i onda mi kao pocnemo igrati.
To nisu dobre utakmice.Mi tu ne igramo dobro.Mi te utakmice gubimo.Zato sto smo igrali dobro,ili sto smo setali prvo poluvrijeme?
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Nije kriv ovaj, nije kriv onaj!? Neko mora biti kriv i odgovoran za pet utakmica bez pobjede, pa nije Željo drugoligaška ekipa koja se bori za opstanak... Toliko!
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Znam drug,svaki tvoj post procitam sa gustom samo mi pojedini ovdje nisu jasni kako ne vjeruju svojin ocima.Ako nesto ne valja onda ne valja,tako i mi tj Zeljo-ne licimo ninasta-pocev od uprave,predsjednika do trenera i igraca.Niko sretniji od mene kada igramo dobro,kada deremo leotara 8-0,kada vidim da se u klubu zna ko kosi ko vodu nosi-ali ovo sada zaista ne lici ninasta tuzno ali istinitoboccaccio je napisao/la:@neno1

Mehmed Mesa Bazdarevic
- PeteDunham
- Kontakt:
U prvom poluvremenu utakmica je već bila riješena, momci su 'zapeli' i bili mnogo bolji u drugom poluvremenu umalo da preokrenu ali ne da se. Ovdje nije toliko do igračkog kadra, već do trenera koji nema nikakav autoritet, Dino je mahalac i on je više za Vrbanjuše, Vratnika - Željo nažalost nije njegov nivo.
Najrealniji rezultat po meni večeras je trebao biti neriješen. Je li iko primjetio u 91 minutu sudija svira, ne zna ni on šta, kod idealne prilike za gol. Inače se ne žalim na suđenje, ali ovaj detalj me večeras iznervirao. Možda je to nekome sitnica, ali poslije one vrlo dobre akcije neko bi sigurno dao gol po mom mišljenju.
Sve u svemu, dobra utakmica, ne po nas nažalost ali glavu gore i veći klubovi su u krizi, nadam se da će se uskoro sve stvari vratiti na svoje mjesto...
Najrealniji rezultat po meni večeras je trebao biti neriješen. Je li iko primjetio u 91 minutu sudija svira, ne zna ni on šta, kod idealne prilike za gol. Inače se ne žalim na suđenje, ali ovaj detalj me večeras iznervirao. Možda je to nekome sitnica, ali poslije one vrlo dobre akcije neko bi sigurno dao gol po mom mišljenju.
Sve u svemu, dobra utakmica, ne po nas nažalost ali glavu gore i veći klubovi su u krizi, nadam se da će se uskoro sve stvari vratiti na svoje mjesto...
Živim za Želju, volim Juve i simpatišem Čelzi...
Ne ulazim u rasprave, jer ljudi svakako čuju samo ono što njima odgovara!
There is only one captain - ALESSANDRO DEL PIERO!
Ne ulazim u rasprave, jer ljudi svakako čuju samo ono što njima odgovara!
There is only one captain - ALESSANDRO DEL PIERO!
HADŽIĆ- nako, meni nesiguran
Zeljković- Sukrivac za 1. gol, loše postavljen kod drugog (Bučan je moro napraviti faul na centru), 2. poluvrijeme se dozv'o.
Urdinov- najbolji večeras
Kerla- krivac za 1. gol, bez ikakve potrebe zagluparo 2,3 puta. Al nemamo boljeg
Škaljić_ da ne bi onog nesretnog autogola, jako dobro
hasanović- solidan, ali morao je realizovati barem jednu šansu
Tomić- Poslije Urdinova najbolji, ima ponekad viška poteza
Jamak- duplo lošiji nego u Ramazanu
Bajić- Nije to to, još uvijek
Bučan- Nako
Selimović- dobar
Stanić- Nigdje veze,
Hodžić- Nije to to, još uvijek
Svraka- ???? Nikakav
Mislim da bolje nemamo od ovog što smo ponudili. Halaliti sezonu i pokušati proigrati. meni je stvarno ovo bilo na momente dobro. Ubrzati igru još (ranije se oslobađati lopte), i pojačati agresivnost (naročito vezni).
I da, ovo je samo moje mišljenje
Zeljković- Sukrivac za 1. gol, loše postavljen kod drugog (Bučan je moro napraviti faul na centru), 2. poluvrijeme se dozv'o.
Urdinov- najbolji večeras
Kerla- krivac za 1. gol, bez ikakve potrebe zagluparo 2,3 puta. Al nemamo boljeg
Škaljić_ da ne bi onog nesretnog autogola, jako dobro
hasanović- solidan, ali morao je realizovati barem jednu šansu
Tomić- Poslije Urdinova najbolji, ima ponekad viška poteza
Jamak- duplo lošiji nego u Ramazanu
Bajić- Nije to to, još uvijek
Bučan- Nako
Selimović- dobar
Stanić- Nigdje veze,
Hodžić- Nije to to, još uvijek
Svraka- ???? Nikakav
Mislim da bolje nemamo od ovog što smo ponudili. Halaliti sezonu i pokušati proigrati. meni je stvarno ovo bilo na momente dobro. Ubrzati igru još (ranije se oslobađati lopte), i pojačati agresivnost (naročito vezni).
I da, ovo je samo moje mišljenje
Istina je da su igrači iz nekog razloga izgubili samopouzdanje pa su zadnje tri gostujuće utakmice u prvom poluvremenu bili katastrofani, možda je razlog to i što im Amar nije na klupi. Međutim neznam zašto ali mi igra i stvaranje opasnih situacija po gol protivnika (ovoga nije bilo protiv Zrinjskog) u drugom poluvremenu bude optimizam da se ovo sve na kraju može i bolje posložiti. I dalje vjerujem da je narednih pet utakmica ključno za ovu sezonu. Ako ih apsloviramo sa maksimalnim učinkom, vratiće se samopouzdanje pa će i igra odbrane izgledati bolje. Koliko je kvalitet igrača bitan, bitno je i samopouzdanje i sportska drskost kojom se mogu mnoge mane u kvalitetu nadoknaditi.
Pretendiramo da budemo ozbiljan klub i u tom slucaju se ne mozemo mahalski ponasati i svako dvije utkmice mijenjati ovog,onog.Klub je u prilicno teskoj situaciji,kao uostalom i svi drugi u drzavi.Osim toga,klub je u fazi svojevrsne reorganizacije koja bi trebala rezultirati pozitivnim stvarima. Ne znam zasto ljudi jos uvijek vrte pricu o Amaru u smislu da se odluci sta ce raditi u klubu.Zvanicno,nedvosmisleno je saopsteno (i on i uprava kluba),da je AOsportski menadzer kluba,navedene njegove ingerencije i to je to.
Sto se tice vecerasnje utakmice,relativno sam zadovoljan.Zaista je bilo odredjenih poboljsanja u igri u odnosu na predhodni period i uvjeren sam da ce stvari i dalje napredovati.Ono sto nije dobro je defanziva,ali ne samo kerla i skaljic,vec i vezna linija.Previse je izgubljenih lopti,pogresnih dodavanja sto predhodi greskama zadnje linije.Cvrsca i odgovornija igra u defanzivnom veznom redu olaksala bi posqao zadnjoj liniji.
ONO NAJBITNIJE:-zaostatak je mali i vrlo dostizan,moramo biti strpljivi,ova ekipa sigurno moze puno bolje i trebamo je podrzati u narednim utakmicama,
-slijedi nam serija laksih utakmica koje ovakvom igrom mozemo dobiti,a posebno je bitno da dobijemo leotar i celik(danas sam gledao celik-travnik,totalna katastrofa,ovom igrom iz sirokog to dobijamo sigurno),
Hajmo malo vise optimizma i pozitivnije atmosfere oko kluba.
Sto se tice vecerasnje utakmice,relativno sam zadovoljan.Zaista je bilo odredjenih poboljsanja u igri u odnosu na predhodni period i uvjeren sam da ce stvari i dalje napredovati.Ono sto nije dobro je defanziva,ali ne samo kerla i skaljic,vec i vezna linija.Previse je izgubljenih lopti,pogresnih dodavanja sto predhodi greskama zadnje linije.Cvrsca i odgovornija igra u defanzivnom veznom redu olaksala bi posqao zadnjoj liniji.
ONO NAJBITNIJE:-zaostatak je mali i vrlo dostizan,moramo biti strpljivi,ova ekipa sigurno moze puno bolje i trebamo je podrzati u narednim utakmicama,
-slijedi nam serija laksih utakmica koje ovakvom igrom mozemo dobiti,a posebno je bitno da dobijemo leotar i celik(danas sam gledao celik-travnik,totalna katastrofa,ovom igrom iz sirokog to dobijamo sigurno),
Hajmo malo vise optimizma i pozitivnije atmosfere oko kluba.