Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Facebook i ostalo..
eh davno se u NBA igrala kosarka. Sad nema playmakera da valja 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
ako bi insan na momenat preuzeo ulogu azire kasikare (hej, ko smo mi da se poredimo sa velicanstvenom aziromConsigliere je napisao/la:MegaPotencijal!Cautinho je napisao/la:Na ovoj slici sve imaju 16.
Drugi srednje.![]()
Poruci ovoj u crvenoj kosulji da je simpa.![]()
za razliku od nje, vjerujem da ce ona u crnoj kosulji biti bomba. dakle, perfektna investicija u buducnost.
osim nje, posebnu paznju obratiti na onu pustene kose. oblik lica i smajl - neodoljivo podsjeca na gvineticu p.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- Cautinho
- Kontakt:
Inače ima u mom kraju dobrih treba,svakakvih doba.
Ima jedna Milfača,ali udovica
Ima potencijala vamo,svakako.
Ima jedna Milfača,ali udovica
Ima potencijala vamo,svakako.
Keep walking.
i ti se oslanjaš na vidovitost, slabo ti iskustv'o k'o i azirisecer je napisao/la: ako bi insan na momenat preuzeo ulogu azire kasikare (hej, ko smo mi da se poredimo sa velicanstvenom azirom), rekao bi da ce ova u crvenoj kosulji u buducnosti voditi bitke sa viskom kilograma.
za razliku od nje, vjerujem da ce ona u crnoj kosulji biti bomba. dakle, perfektna investicija u buducnost.
osim nje, posebnu paznju obratiti na onu pustene kose. oblik lica i smajl - neodoljivo podsjeca na gvineticu p.
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- Consigliere
- Kontakt:
Ko govori o buducnosti?secer je napisao/la:ako bi insan na momenat preuzeo ulogu azire kasikare (hej, ko smo mi da se poredimo sa velicanstvenom aziromConsigliere je napisao/la:MegaPotencijal!Cautinho je napisao/la:Na ovoj slici sve imaju 16.
Drugi srednje.![]()
Poruci ovoj u crvenoj kosulji da je simpa.![]()
), rekao bi da ce ova u crvenoj kosulji u buducnosti voditi bitke sa viskom kilograma.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
okruzen sam pedofilima, djecu im yebem.

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
Ne zna se ko je gori...jal on, jal ona sa ovim providnim boleorm ili sta vec
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Al majku ****, ko da konja ljubineo je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne zna se ko je gori...jal on, jal ona sa ovim providnim boleorm ili sta vec![]()
- Consigliere
- Kontakt:
secer je napisao/la:okruzen sam pedofilima, djecu im yebem.![]()

Ma, ovo je zayebancijaEdinho992 je napisao/la:
Fit Tony: I keep my friends close...
- Evolution87
- Kontakt:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Eo nešto friško.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Belmine daj bola pa 15 joj godina 
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- legenda reala
- Kontakt:
vrijedi zbog nje na robiju otići

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pa gledaj aviona, ovo treba kaparisat. Zamisli je s 20, atomska bomba.
- IlPrincipe
- Kontakt:
faca joj nedo Bog nikom, cuzna isto kasa. Eeeee mama je sigurno ponosna na njuBelmin6 je napisao/la:Pa gledaj aviona, ovo treba kaparisat. Zamisli je s 20, atomska bomba.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
ove sa 15 su najboljeIlPrincipe je napisao/la:faca joj nedo Bog nikom, cuzna isto kasa. Eeeee mama je sigurno ponosna na njuBelmin6 je napisao/la:Pa gledaj aviona, ovo treba kaparisat. Zamisli je s 20, atomska bomba.

Vođa zna.
Teško tebi buraz.IlPrincipe je napisao/la:faca joj nedo Bog nikom, cuzna isto kasa. Eeeee mama je sigurno ponosna na njuBelmin6 je napisao/la:Pa gledaj aviona, ovo treba kaparisat. Zamisli je s 20, atomska bomba.
- legenda reala
- Kontakt:
al zato je tebi Kim Kardashina upis ljepote, dobra mala ko dobar dan šta hoćešIlPrincipe je napisao/la:faca joj nedo Bog nikom, cuzna isto kasa. Eeeee mama je sigurno ponosna na njuBelmin6 je napisao/la:Pa gledaj aviona, ovo treba kaparisat. Zamisli je s 20, atomska bomba.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kakva bolan kardaŠinalegenda reala je napisao/la:al zato je tebi Kim Kardashina upis ljepote, dobra mala ko dobar dan šta hoćešIlPrincipe je napisao/la:faca joj nedo Bog nikom, cuzna isto kasa. Eeeee mama je sigurno ponosna na njuBelmin6 je napisao/la:Pa gledaj aviona, ovo treba kaparisat. Zamisli je s 20, atomska bomba.
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Trenutno korisnika/ca: gringoBasJa, StevieG8, VivaLaStella i 68 gostiju.