Ruska premier liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: Ruska premier liga
i ja razmišljam isto ko .....................
volim klubove bez tradicije,nadje se neki ko ne zna šta če sa parama i kupi neko lijevu momčad sa pete lige..
nije samo da ja mrzim anzhi
Denisov, Kokorin i Žirkov prešli u Dinamo iz Moskve, a ova prva dva prije mjesec dana došli u Anži, tuga... Međutim, strašno se pojačao Dinamo, baš ih boli briga za raspad vještačke tvorevine 
- Bayern@heart
- Kontakt:
pošto se ovaj nazovi projekat Anjzhi raspada da li zna neko šta je sa onim Lacina Traoreom ili novi Drogba iz Obale Slonovače jeli ih i on napustio
Koliko znam momak je strašan potencijal volio bih ga u Bayernu viditi 
- grooveArmada
- Kontakt:
sinoc je igrao cijelu utakmicu za anzhiBayern@heart je napisao/la:pošto se ovaj nazovi projekat Anjzhi raspada da li zna neko šta je sa onim Lacina Traoreom ili novi Drogba iz Obale Slonovače jeli ih i on napustioKoliko znam momak je strašan potencijal volio bih ga u Bayernu viditi
moj Rubin tanko igra nemože nikoga pobjediti. jedna pobjeda i sve ostalo nerješeni. bez poraza i dalje. više bi volio da imaju 2 pobjede i 3 poraza nego 5 remija. titula ništa, LP ništa ostaje jedino borba za Europu i eventualno Kup. Terek Grozni još gori ali se od njih to i očekivalo borba za opstanak u ligi. još uvijek su bez pobjede ali se nadam da če se sačuvati.
Anzhi ispada 
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
haj baš fino onda jedan manje i veče su šanse da Terek ostane u ovoj ligi ove sezone.Andrej je napisao/la:Anzhi ispada
Cautinho je napisao/la:Izvor?Andrej je napisao/la:Anzhi ispada
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
sto se tiče rubin kazana po mom mišljenju rezultati nisu uopšte loši -evo zbog čega1 kolo u krasnodaru 1-1 dobar rezultat pa 2 kolo pobjeda protiv zenita kući
pa 0-0 u groznom pa kući 0-0 sa cska
pa u gostima protiv spartaka 0-0 i normalno nakon ovako teskih utakmica kiks sa krilya sovetov samarom
jedino sto treba popraviti malo jeste realizacija koji pogodak više ali s obzirom protiv koga su igrali i nije za očekivati golijadu
a sto se tiče tereka sto reči........... izgubili kod rostova rekao bih očekivano pa remi sa neugodnim krasnodarom pa remi sa rubinom nije loš rezultat izgubili od dinama vani mada kako se sječam bili su više nego ravnopravni možda čak i bolji pa izgubili nesretno od lokomotiv moskve i poraz od volge možda neočekivano
sve u svemu mislim da če terek u sredini zavrsiti
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Ovaj Samba transferiran već 9. put u zadnjih 2g.
Kako Rujani peru paru na ovim transferima. 
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
Tri najnovija pojačanja moskovskog Dinama

- Sportfanatik
- Kontakt:
Zenit izvuče važnu pobjedu protiv gradskog suparnika Lokomotiva 2:1
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Zenit je iz St.Petersburga, dok je Lokomotiva iz MoskveSportfanatik je napisao/la:Zenit izvuče važnu pobjedu protiv gradskog suparnika Lokomotiva 2:1
Inace moje licno misljenje je da je ove godine kvalitet Ruske lige nesto slabiji nego prethodnih sezona i da CSKA i Zenit vise nemaju prave konkurencije kada je borba za naslov u pitanju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Rubin je pobjedio i zadržao priključak za vodečim. ali moraju nastaviti pobjeđivati.
Terek zijani kuci 0:1 od Krasnodara 
Sutra, ako Bog da, ima par zanimljivih mečeva
11:30 Spartak Moscow - CSKA Moscow
11:30 Volga Nyzhnyi - Anzhi Makhachkala
14:00 Rubin Kazan - Tomsk
16:15 Kuban Krasnodar - Amkar
18:30 FK Rostov - Zenit Petersburg
Tekma izmedju Spartaka i CSKA najzanimljivija, makar bi trebalo bit tako "navijački"
11:30 Spartak Moscow - CSKA Moscow
11:30 Volga Nyzhnyi - Anzhi Makhachkala
14:00 Rubin Kazan - Tomsk
16:15 Kuban Krasnodar - Amkar
18:30 FK Rostov - Zenit Petersburg
Tekma izmedju Spartaka i CSKA najzanimljivija, makar bi trebalo bit tako "navijački"
pa da, mada je Anzhi prosle godine bio beton, al ono pred kraj sezone se poce isfuravati, tako da se i tada znalo da je sve slabiji i slabiji konkurent.amerosm je napisao/la:Zenit je iz St.Petersburga, dok je Lokomotiva iz MoskveSportfanatik je napisao/la:Zenit izvuče važnu pobjedu protiv gradskog suparnika Lokomotiva 2:1![]()
![]()
Inace moje licno misljenje je da je ove godine kvalitet Ruske lige nesto slabiji nego prethodnih sezona i da CSKA i Zenit vise nemaju prave konkurencije kada je borba za naslov u pitanju.

vratiće se Anzhi, stat će na svoje noge, kad tad... evo vec danas protiv Volge ocekujem povoljan rezultat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.