Pro Evolution Soccer 2014!
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Pro Evolution Soccer 2014!
Pa tu i tamo, uglavnom nije kao na prethodnom PES-u.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kako da opucam po golu
Svaki udarac ode 5m pored gola. Maloprije odigram fantasticnu akciju, i dodam loptu igracu koji je sam pred golom, on nabi loptu 3m pored gola. 

Moraš u postavkama namjestiti da je na basic, ako se ne varam...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ma loš soker do bola,Fifa ce ih po****ti i ove godine. Kontam da uzmem s jaranima da iznajmimo plejku samo se dvomimo koji soccer da uzmemo da se ne zajebemo 

- Bayern@heart
- Kontakt:
evo ga prvi patch je tu izvolite većina transfera urađena i ispravljena imena igrača. Patch uključuje i oficijelni Konamijev patch PES 2014 Patch 1.01 i Data Pack 1.00
http://pesedit.com/forums/showthread.ph ... eleased%21
Gdje dođu te postavke ?High je napisao/la:Moraš u postavkama namjestiti da je na basic, ako se ne varam...

DRUG NEBI TI PUNCA
- HazardEden
- Kontakt:
Jel odziv komandi ista boljiBayern@heart je napisao/la:evo ga prvi patch je tu izvolite većina transfera urađena i ispravljena imena igrača. Patch uključuje i oficijelni Konamijev patch PES 2014 Patch 1.01 i Data Pack 1.00

Isto je, nista bolje.HazardEden je napisao/la:Jel odziv komandi ista boljiBayern@heart je napisao/la:evo ga prvi patch je tu izvolite većina transfera urađena i ispravljena imena igrača. Patch uključuje i oficijelni Konamijev patch PES 2014 Patch 1.01 i Data Pack 1.00

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
ideš na opcije, pa one postavke korisnika ono "data" tako nešto i tu podešavašbagrcavi je napisao/la:Gdje dođu te postavke ?High je napisao/la:Moraš u postavkama namjestiti da je na basic, ako se ne varam...
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- HazardEden
- Kontakt:
Evo instalirao sam ono da publiku istjeram sa stadiona i moram priznati da sad sve ide bolje nema laga na pocetku i kod replaya al u formaciji je slow motion i dalje
Skidam ovaj peseditov patch da i njeg instaliram da vidim kako ce biti dalje stanje, svidjelo mi se sad ovo malo sto sam odigrao, odziv komandi je smjesan, pratis igraca s desnim bekom i hoces da uklizes kad uklize stoper na penalu

Skidam ovaj peseditov patch da i njeg instaliram da vidim kako ce biti dalje stanje, svidjelo mi se sad ovo malo sto sam odigrao, odziv komandi je smjesan, pratis igraca s desnim bekom i hoces da uklizes kad uklize stoper na penalu

- Ultras1921
- Kontakt:
Ja sam skinuo peseditov patch i igra se drasticno ubrzala. Taman se naviknou na ono
Zanima me da li je pesedit ubrzao ili konami?

Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Konami je malo ubrzao.Instalirao sam onaj njihov update prije PES Edita.Ultras1921 je napisao/la:Ja sam skinuo peseditov patch i igra se drasticno ubrzala. Taman se naviknou na onoZanima me da li je pesedit ubrzao ili konami?
Haj valjda se i meni ubrza, evo i ja skidam patch.Ultras1921 je napisao/la:Ja sam skinuo peseditov patch i igra se drasticno ubrzala. Taman se naviknou na onoZanima me da li je pesedit ubrzao ili konami?
- HazardEden
- Kontakt:
Još da rijese ove komande, x golova sam primio zbog toga 

- schweinsteiger
- Kontakt:
Komande?HazardEden je napisao/la:Još da rijese ove komande, x golova sam primio zbog toga
Je li moze link od tog alata koji ukloni publiku?
#miasanmia
Znači Konami opet lažna obećanja davao. 

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Pes je dobar samo treba se naviknuti, hvala Bogu nema vise uzmi Ronalda ili Biabianya i radi slalom do gola, nek su izbacili speed merchant, golmani su perverzijaa. A znaci ono je do njih sto sjecka replay?
- schweinsteiger
- Kontakt:
Skinuo onaj PESEdit patch,ide k'o ludo sad 
Povlacim sve sto sam rekao lose,PES je odlican!
1 na 1 sada moze proci jednog igraca,dvojicu da vam je igrac bas raspolozen,ali dalje nema
Fazoni pri primanju lopte odlicni
Kretnja igraca na terenu,otvaranje tokom napada vjerovatno najbolji ikad.
Svidja mi se sto vise nema kad klikas R1 da igrac brzo trci i trcis tako nekih 20 metara i onda kliknes R2,on stane odjednom i okrene se na drugu stranu i pocne trcati,sada kad tako igrac dobije ubrzanje,nema sanse da se tako lako zaustavi,"osjetis" na igracu kako ga vuce naprijed i nema sanse da se odjednom okrenes

Povlacim sve sto sam rekao lose,PES je odlican!

1 na 1 sada moze proci jednog igraca,dvojicu da vam je igrac bas raspolozen,ali dalje nema

Fazoni pri primanju lopte odlicni

Kretnja igraca na terenu,otvaranje tokom napada vjerovatno najbolji ikad.
Svidja mi se sto vise nema kad klikas R1 da igrac brzo trci i trcis tako nekih 20 metara i onda kliknes R2,on stane odjednom i okrene se na drugu stranu i pocne trcati,sada kad tako igrac dobije ubrzanje,nema sanse da se tako lako zaustavi,"osjetis" na igracu kako ga vuce naprijed i nema sanse da se odjednom okrenes

#miasanmia
pozz evo ko nije skinuo PESEDIT PATCH TORRENT http://thepiratebay.sx/torrent/8946239/ ... __21.09.13" onclick="window.open(this.href);return false;
Uzivajte
Uzivajte

- schweinsteiger
- Kontakt:
@Yaro,skloni link,lijepljenje torrent linkova se kaznjava banom 

#miasanmia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.