Bilo šta je bilo ,malo naše slabe igre TOPLO-HLADNO,malo vam sudac pomogao ali čestitam vam pobjedu.vatreni je napisao/la:PABIZO,predavanje vasim dječacima održa samo jedan dječačićpabizo je napisao/la:Pusti bolan jel im neko fali ili ne,,,,OLIMPIC je INSTITUCIJA I imace gledat dopunski čas iz nogometa u režiji mladih nogometaša sa OTOKE,,,,,,,,,,,,,,,,Mokroguz je napisao/la:Sta se to kod vas desava?
Je l' vam pun sastav ili fali li vam koji igrac?![]()
![]()
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Cestitke na pobjedi. Mada mi je krivo sto nije nam bar jedan bod ostao, ali sta ces. Moramo i mi nekad izgubiti.
Sad kako ste Celika, Sirokog i nas nadigrali, mora da imate visoka ocekivanja protiv slabijih ekipa. Ko zna, mozda ce te se za Evropu moci izboriti!
Sad kako ste Celika, Sirokog i nas nadigrali, mora da imate visoka ocekivanja protiv slabijih ekipa. Ko zna, mozda ce te se za Evropu moci izboriti!
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Kao prvo niko nije govorio o poštenju nego o koristi, malo bolje pročitaj. A to što se tiče ulaza sine moj ja sam možda jedan od rijetkih koju je u zadnjih 10 godina propustio samo jednu Zvijezdinu utakmicu, a što se tiče tih pet posranih maraka nijednu nisam ušao najmanje sat vremena ranije. I što se mene lično tiče volio bih da stave neku reklamu od šume i stave ulaz 10 KM pa da vidim koliko vas je onda spremno tih pišljivih 10 KM dati da bi pomogli Zvijezdi. Koliko vas je samo ulazilo sa navijačima da nedadnete 5 KM pa se onda razbiježite po tribini.klixonja je napisao/la:Ima li iko posten po tebi u citavom Gradaccu? De eto i ti matereti odsad "operi" 5 maraka na ulazu, nemoj svega ti ulaziti na drugom poluvremenu.combe je napisao/la:Koliko je Zvijezda imala koristi od sponzora toliko su i oni od nje. Ovo neznači da ih nije trebalo zadržati pod svaku cijenu ali za prolivenim mlijekom se neplače. Nego treba probati spasiti što se spasit da. Kao što rekoh korist je bila obostrana:
1. Cimos - kroz ulaganja u Zvijezdu je prao dio para - nije Slovenac ulagao u Zvijezdu što je voli(nego smo imali sreće da je tu bio Fadil pa se to pranje radilo preko Zvijezde),inače bi išlo na neke druge načine.
2. Nurudin Peštalić - privatni poduzetnik iz našeg grada koji je takođe dobar dio novca prao preko Zvijezde, a takođe i u NFSBIH je došao zahvaljujući Zvijezdi jer je kao bio sportski radnik što bez Zvijezde nikad nebi uspio. Jer uz svo poštovanje prema njemu(i kao poduzetniku i stvarima koje je učinio za NK Zvijezdu) taj čovjek do prije par godina nije izgledao deset utakmica u životu a od jednom je postao istaknuti sportski radnik i u savez ispred kantona ušao pored imena kao šro su Šećerbegović isl.
I zaboravih dodati čestitke ekipi na pobjedi, kada se u ovako teškim trenutcima uspjela izdići iznad svega.
Cestitke Zmajevi nek ste pokazali pravo lice i otresli nadobudne nafurane vucice. Puno srece u nastavku prvenstva.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
E Pabizo da cujemo i mi jednom kako nam je sudija pomogao mada je trebalo biti 2:4, al eto ta ti je za slatkepabizo je napisao/la:Bilo šta je bilo ,malo naše slabe igre TOPLO-HLADNO,malo vam sudac pomogao ali čestitam vam pobjedu.vatreni je napisao/la:PABIZO,predavanje vasim dječacima održa samo jedan dječačićpabizo je napisao/la:[quote="Mokroguz"?
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Doro najmladji trener, a Mico strijelac u PL. 

Ja ne znam koju si ti utakmicu gledao kada si vidio da nam je sudija pomogao. Ako je ono "pomaganje", onda ne znam kako je kada nas sudija uzima..... Bio sam na tekmi i sve sam vidio.pabizo je napisao/la:
Bilo šta je bilo ,malo naše slabe igre TOPLO-HLADNO,malo vam sudac pomogao ali čestitam vam pobjedu.
U čemu nam je bogati pomogao?
Kod drugog žutog? Čist karton kao suza....
Kod penala? Sudija je bio blizu i ono je isto bio prekršaj za penala - bez razmišljanja je sudija pokazao na penal...
I šta je to po tebi što nam je sudija pomogao? Oni silni prekršaji i valjanje vaših igrača kod vašeg vođstva..... Sve vam je svirao, a nama je svirao samo prekršaje u našoj polovini i možda par prekršaja uz penal u vašoj polovini, i to prekršaje koji su bili za Haga.....
Izgubimo od radnika na guzove, slavija nas razvali, pa sad radnik utrpa 5 komada slavij..... eto i Mladost sad pobijedila puni su adrenalina, i sugurno ce doc po bodove na banju mozda nam tu bude prednost ako se zatvore necemo do subote gola dat
nadam se pobjedi u srijedu pa da prekinemo tu crnu historiju jer kad god smo uzeli 3 boda u gositma nismo ih mogli kod kuce ovjeriti sa nova 3 zato u srijedu treba biti strpljiv i ocekujem nasu pobjedu sa 1 :0 ili 2:1
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Penal Pandje ko po jajima
gdje mogu pogledat izvjestaj zadnjeg kola
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Ja sam gledo na BHT neznam gdje sad ima, ako imas Moja Tv mozes vratit pa pogledatelf1 je napisao/la:gdje mogu pogledat izvjestaj zadnjeg kola
Mozda bude sutra na youtube stranici Jazbine.elf1 je napisao/la:gdje mogu pogledat izvjestaj zadnjeg kola
Sad nemojte izgubiti protiv Mladost, krivo bi mi bilo da ne savladate koga smo mi savladali.

S E M P E R - V I R I D I S
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
dali je istina da se nurdo povlaci iz zvijzde ili da je vec napustio kao da je ista situacija i sa fadilom????
ako ovo bude istina nece bit dobro...
ako ovo bude istina nece bit dobro...

DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Hocel ko ubacit video?
imas na forumu olimpikaBrezovac je napisao/la:Hocel ko ubacit video?

DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Mladost,ekipa koja se do sada pokazala kao tvrd orah za mnoge klubove.Doro je jako dobro prostudirao Siroki,Čelik i Olimpik.Znalački je rasturio koncepciju njihove igre,istovremeno nametnuo nas stil i ostvario ove pobjede.Mladost je ekipa koja se identično postavljala protivniku.Nisu imali kvalitete za pobjedu,ali su remije izvlačili.Mislim da će sa ovim protivnikom biti puno teže nego sa Čelikom,Sirokim i Olimpikom.Imamo kvalitetu da od samog početka krenemo ofanzivno,da nasi brzonogi napadači izbjegnu ofsajd zamke koje će visoko postavljati i da sto prije zabijemo gol.Onda moze biti golijada.
Ja opet mislim,da ce postaviti bunker oko 16-erca,ko da je bitka za Staljingrad
Visoko se postavljaju da onemoguće razvoj igre protivnika te da su blize protivničkom golu kako bi uvrebali eventualan kiks .Takvom igrom su bod na Kosevu,Policama,kod kuće sa Sirokim i Čelikom,malo im je falilo protiv Olimpika te umalo sa Borcom kod kuće da iznenade....itd....dentist je napisao/la:Ja opet mislim,da ce postaviti bunker oko 16-erca,ko da je bitka za Staljingrad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.