miki651 je napisao/la:Tu je to, otprilike 1.500 gledalaca.

miki651 je napisao/la:Tu je to, otprilike 1.500 gledalaca.
A jok, sviđa se meni to što mogu raja među sobom sjediti, ta vazda smo i sjedili....ja sam birvaktile sjedio i sa hajdukovcima i inim. Al mi se recimo nije baš svidjelo da sad nijednom ne pođe pjesma, ono u stilu šta ste se ušutili..ili ..pitari-kitari....i sličnotepsija je napisao/la:Pa čuj,bolje i to nego da budemo kao neonacisti kojima navijanje nema nikakve veze sa utakmicom,niti sa sportom inače.To su ti ove novopečene grupice koje nisu spoznale tiho scenu i koje misle da je za to dovoljna samo dukserica i nacionalni naboj.
Jednostavno,ovo između Veleža i Sarajeva je jedan klupski i navijački respekt i HZ koji su danas bili u Mostaru,mogli su komotno među naše navijače,isto kao što mi na Koševu možemo među njih.
Teško objašnjivo ali raritet,kako u našoj državi,tako i šire.
Ako ti se ne sviđa takav tip atmosfere,neka ti za utjehu služi to što igramo samo dvaput u sezoni
e cuj ni jedna prava prilikaGoodison je napisao/la:Ostaje žal za tri boda koja smo mogli vrlo lako uzeti u ovoj utakmici. Imali smo prilika, morali smo dobiti. Prva prilika, vidio loptu u gol ali eto nekako Bandović isčupa i ono što je Ramović ušao u njihov šesnaesterac oklijevajući da puca, fuj majke mi. Sarajevo nijedna prava prilika, sve neki bezopasni šutevi. Fizički su dominantniji od nas ali mi više pokazali na terenu. Dobro je, ali trebali smo to iskoristiti, što je bilo dosta neočekivanih rezultata na ostalim terenima u PL BiH. Ništa, idemo dalje. Rudara iskarati u Prijedoru,
Tepsija nije ni Slavija ali prci to. Steta za juce jer smo bili bolji. Sada Rudar. Ja se nadam 3 boda i onda Zvijezda pred isto dobro popunjenim tribinama. Forza Veleztepsija je napisao/la:Jedina smo ekipa u Premijer ligi koja nije izgubila u zadnjih 6 kola.
Samo da je bilo malo više sportske drskosti i sreće,sad bi bili prvi.
Duga je sezona,biće svega još ali sve sam sve uvjereniji da ćemo na kraju završiti u TOP 5.
Teško da će bit popunjene i da dobijemo u Prijedoru.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Tepsija nije ni Slavija ali prci to. Steta za juce jer smo bili bolji. Sada Rudar. Ja se nadam 3 boda i onda Zvijezda pred isto dobro popunjenim tribinama. Forza Veleztepsija je napisao/la:Jedina smo ekipa u Premijer ligi koja nije izgubila u zadnjih 6 kola.
Samo da je bilo malo više sportske drskosti i sreće,sad bi bili prvi.
Duga je sezona,biće svega još ali sve sam sve uvjereniji da ćemo na kraju završiti u TOP 5.
Razlog gasenja je bio financijske prirode. Godisnji odmori i jos neki neplanski troskovi su se potrefili taman sa periodom kada sam trebao produziti server na jos godinu dana. A vracanje staranice ocekujte u narednih mjesec dana cim nadjem malo slobodnog vremena da zavrsim novi kod.Adma je napisao/la:Kontam zasto na http://www.fkvelez.ba" onclick="window.open(this.href);return false; nebi napravili jedan forum gdje ce samo clanovi kluba imati pristup.
Fali nam pravo ona stranica rodjeni.com ali i ovo nebi bilo lose jos bi na taj naci mogli i navijaci da imaju jedan drugi pristup klubu a i da mozemo ovako nekada direktno postavljati pitanja igracima i treneru.
Nisam rek'o da nećemo dobit, što da ne, al za tribine nema šanse da bude neka veća posjeta.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Sto nebi dobili u Prijedoru. Bili su duplo jaci prosle godine pa smo ih mlatnuli. A za popunjenost tribina ne brini ako tu uzmemo 3 boda
Baš htio da pitam ovdje, znači HAAD, jer juče nigdje da vidim preko streama logo firme. Dobro izgledaju dresovi! Da hoće HAAD izbaciti one NAAI sa našeg tržišta, muka mi kad ih vidim iako su u par navrata imali zanimljive ideje.Sarajlijc@ je napisao/la:Vidio sam juce sa tribine i vi nosite HAAD dresove.
Ja. Novi. Presli smo sa NAAI-a. Koji je pravio stvarno dobre dresove. Barem po meni.Sarajlijc@ je napisao/la:Vidio sam juce sa tribine i vi nosite HAAD dresove.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.