HKK Široki

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

Barney Stinson
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la Barney Stinson » 24 dec 2009, 12:20

Steve Urkel je napisao/la:Ono sinoć nije bilo nikako dobro,nema veze što je cibona na drugoj strani,pa oni vlašić je glupan žešći 30 min čitava tribina govori izvedi masona o on glup ko točak,nema opravdanja više **** pobjede **** mjesto široki će izgubiti i ovo publike što dolazi u velikom broju,ovakvim nezalaganjem grgata,neigranjem masona u obrani,e sad svi koji smo govorili protiv naletilića trebamo se čovjeku lijepo izvinuti jer da on nije ušao doživili bi katastrofu,i dabogda svaku utakmicu igrao jer jedino njega briga za široki(možda malo i špralja,planinić)koji se bore a ovo drugo mrš,važnio je da oni odigraju utakmicu i odmah posle toga pijanka,žderanje i to,ne moremo govorit da je dobro kad smo prije 2 godine sa slabijim sastavom uz jacu cibonu izgubili samo 1 razlike,pa na što je ovo jučer sličilo,pa vlašić postavlja istu taktiku i protiv hercegovca,slobode,helisosa,cibone pa jeste li primjetili da je i mason i grgat prokuženi vidite da zadnje 3-4 utakmice ne mogu ni meda,treba nešto mjenjat ja mislim da su igrači solidni ali trener...
koji je tebi qrac... svi ste vi isti nabijem vas na qrac izgubi se utakmica i domah se pocne srati po svima a nisi svjesan razlike izmedju nas i cibone... nije briga masona za siroki pa jesi vidio kako se bacao za loptu jucer na pola tribine se bacio za loptom, zato te molim ne seri tako... covjek je bio ozlijedjen 10-ak dana, jucer je na zagrijavanju citavo vrijeme sepao... imao je 12 skokova, ja mislim 7 asistencija... o cemu pricas ti da se ne bore... razmisli momak prije nego sto nesto ovako napises ;)
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Steve Urkel
Kontakt:

Post Postao/la Steve Urkel » 24 dec 2009, 12:28

pogledaj moje prijašnje postove,i vidi jesam li ikada išta protiv širokog napisao,pa **** cibonu,grgat 30 godina trenira košarku,sl.bacanja su mu posao od tog živi(kao lord)i ne more dat nijedno,vi samo žugate na naše momke da je naletilić nije ušao izgubli bi 50 razlioke,samo gledate kad pogrješi naletilić,a greške masona ne prmjećujete,isto tako ne primjećujete da grgat nikad u životu nije skočio,i da mason uopće ne igra obranu nikako,J*** i vas i statistiku ja mislim da pola ovih na forumu ne gleda tekmu nego ode na internet pogleda statistiku i onda ovde sere,e prijatelju u statistici ne piše kako je naletilić cuvao gordona,ili ramljak,štembo kako su udvojili tomasa,budite realni ako smo mogli zadra rasturit ko smo mi da nas cibona razbija ko tamo neke

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 24 dec 2009, 12:50

stari ja ne gledam na osnovu jedne utakmice, ja gledam na osnovu svih ovih utakmica... pogledaj malo... ne kazem mozda smo mogli i bolje ali u ovome trenutku nismo da nam je cibona dosla u onom etrenutku kada je zadar mozda bi to i drukcije bilo... ja idem na svaku utakmicu sirokog ima 10 i vise godina zato meni to ne trebas govoriti... a statistika je najveci dokaz o tome kako ko igra... i jesam serem na naletilica i s razlogom, 3-4 godine je tu i imao je sanse vise nego ijedan nas mladi igrac za dokazati se... a ti si tu poceo srati na grgata i masona a da njih dvojice nije bilo ne bi sada gledao cibonu ako si ikako gledao, ne samo cibonu nego nlb citavu... sad bi dolazili grude, zrinjski, čapljina, čelik, hercegovac... seres na masona da se ne bori pa ako si bio sjeti se malo njegovih utakmica, malo njegovih bacanja za lopte i svega drugoga... pa on je ozlijedjen bio, ja milim da je i sinoc igrao takav... ne mozes tako pisati jbmu...
19 - ђ - 11

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 24 dec 2009, 15:22

ajde oladite vas dva....

kao prvo...Cibona je jača, šta je vama...kao drugo i jako bitno..vidi se da Štembo i Čolak nisu prošli pripreme..a vidi se i da su ostali pali..sačekajmo stanku sada, koje pojačanje možda...

mason je ozljeđen nije uopće lik zdrav,nego igrao..šta bi bez njega opet..ništa...još jučer kad ga je pokosio Radošević mislim da je povrijedio zglob na ruci...

smirite strasti ****...izgubimo od Olimpije i Cedevite na jedvite jade svi ih hvale, sad od dvoje euroligaške momčadi svi seru po njima...šta vam je...

ima još da se igra..bitno je da ne budemo zadnji...treba sad Heliosa dobiti..jako bitna utakmica..ali ia još do toga..

ćao
i SRETNI BLAGDANI
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 dec 2009, 15:24

Moj Urkel ne budi na razini imena. Slazem se s Barneyem apsolutno kao netko tko je stalno na utakmicama Širokog vec duugi niz godina i nema mi sta govoriti tko kako igra i kakva je vremena Široki prosao, a vi od euforije do depresije da bi izvodili danas zakljucke o igracima koji su vam uopce omogucili da gledate Cibonu ili Partizan, Olimpiju, Zvezdu na Pecari. Da je losa igra bila, jest, ali cinjenica je da je na Široki utjecala i negativna serija i one drame protiv Olimpije i Cedevite, ali i ne igraju protiv Gruda ili nekoga desetog. Da su dosli u neko bolje doba, vjerojatno bi i bilo bolje, ovako je nazalost kako jest. Kritiziram i ja ukoliko je zasluzeno, a jest, ali debiliteti kad se napisu, e to onda nema veze s vezom. Usporediti Masona i Naletilica je smijesno, ovaj ce konzistentno imati svoju overall statistiku pa makar ce se iskupiti u skokovima (prvi je skakac 'ebote a playmaker) i asistencijama, pa tako i vecer protiv Cibone, a jos je i ozlijedjen i nepotpuno spreman, a Naletilic svaku petu utakmicu odigrati solidno, cak ne ni dobro, a guraju ga konstantno vec tri godine naustrb nekih drugih i naustrb prosperiteta kluba i nije pokazao da je igrac za veci klub. CINJENICA. Jedna utakmica nista ne mijenja, ni u BH ligi se nije nametnuti mogao.
Govoris o slobodnim bacanjima Grgata, pa tko ih je zabijao uopce, osim Masona, pa cijela momcad je na jedva preko 50 posto bila, smijesno. Grgat mozda jest relativno van forme, ali boze moj to je za ocekivati s obzirom na odmicanje lige, pa i mladost Cibone, godine, ali zato je tu Planinic koji napreduje, a k*rac bi napredovao da pored sebe nema jednog Spralju i Grgata da ga nauce neke stvari. Misli malo tom glavom prije nego sto nesto napises.

Vama svima je sasvim normalno i prirodno da sredina od 30ak 000 stanovnika igra utakmice sa jednim Partizanom iz Beograda, Cibonom iz Zagreba, i pri tom napravi i solidan posao u svojim okvirima, i sve to uzimate zdravo za gotovo. Postoji rijec za takvo sto, ali necu je izreci, nek se pronadju takvi sami.
A kad vam se to ''oduzme'', nestane, onda nastane kuknjava, onda vam zao, onda se daje vise mladima mogucnost o kojima se toliko prica i sansa i dok stasaju naravno da se gubi i od Hercegovca, Leotara, i slicnih, jer boze moj, to je prirodni put stasanja mladih igraca, tko nije spreman na sezonu, dvije, tri prosjecnosti i tko nije spreman na poraz, taj pojma o kosarci. Al ne, odmah nastane pljuvanje. Zaboga, ispod casti vam takvo sto. I onda odjednom dodje prirodno ocekivati u skromnim, ali dobro izbalansiranim uvjetima rezultatsko cudo. Tko ce bolan otjerati publiku? Najtrofejniji klub ove drzave koji je toliko puta srcem i htijenjem pokazao sta se sve moze napraviti i sta ustvari pokrece taj Široki da prkosi nevjerojatnim uvjetima. Ma nek ja svaku utakmicu vidim ZELJU za pobjedom i kako se izgara na terenu koliko svatko moze, doci cu pa taman igrali trecu kantonalnu ligu, a oni koji se ''hlade'' ili ''pale'' po potrebi na to nam u dvorani ni ne trebaju. Bar meni.
...Život za Široki...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 24 dec 2009, 15:45

slika
predobra slika...
slika
19 - ђ - 11

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 24 dec 2009, 15:48

Prije svega momcima se treba zahvaliti što uopće gledamo Partizan, Cibonu, Zvezdu, Olimpiju, Zadar, Budućnost i ostale klubove. Mason nije na razini prije ozljede i to je naš ključni problem, nemamo zamjenu na playu
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 24 dec 2009, 16:05

evo da se i ja malo oglasim :D
cibona sinoc nije pruzila neku partiju,vise smo mo bili losi nego cibona na razini kojoj bi trebala bit...
nasi igraci kao da se prepanu kad ih neko pocme napadat.nemogu da centra predju a i kad ga predju ne uspiju ni sutirat.
a giga brate u napadu tuta.vidi se da momak daje sve od sebe.i da je vjerojatno od svih igraca na terenu najvise zelio pobjedu...al kad on organizira napad odmah se mozes pomirit s tim da ce 33 % lopti biti baceno u prazno.

malitraktor
Kontakt:

Post Postao/la malitraktor » 24 dec 2009, 17:00

Pravim navijacima Sirokog, prije svih Kevinu i jos par njih korektnih s ovog foruma Čestit Božić i sretna Nova godina.
A ko bude bolji pobjedu nek slavi, ovo je ipak samo sport.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 24 dec 2009, 17:17

Sretan praznik svim pripadnicima katolicke vjeroispovjesti!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 24 dec 2009, 17:44

malitraktor je napisao/la:Pravim navijacima Sirokog, prije svih Kevinu i jos par njih korektnih s ovog foruma Čestit Božić i sretna Nova godina.
A ko bude bolji pobjedu nek slavi, ovo je ipak samo sport.
Hvala pozdrav

i bosnasu

i ostalim sretno koji god slave...
Zadnja izmjena: Kevin, dana/u 24 dec 2009, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 dec 2009, 17:54

Hvala svima.
Sretan Božić i od mene nasim navijacima na forumu i ostalim Katolicima na forumu.
...Život za Široki...

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 24 dec 2009, 20:35

Barney Stinson je napisao/la:slika
predobra slika...
slika
ko ugura ovoliku cedevitu u dvoranu....a ja mislio da bojkotujete njihove proizvode :).....

Cestit Bozic svim katolicima na forumu uz najljepse zelje!!!
I feel devotion!!

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 24 dec 2009, 22:00

hehehe ne znam ni ja al dokle daju pare neka boce, a ja do dan danas nisam cedevite okusio... :D :D
19 - ђ - 11

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 25 dec 2009, 00:22

Čestit Božić!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 25 dec 2009, 00:33

SRETAN BOZIC!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 25 dec 2009, 02:54

Cestit Bozic :)
Sport je lijek za tijelo i duh.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 25 dec 2009, 03:43

Sretan Božić svima, ovom prigodom se ispričavam Barney Stinsonu što sam se porječkao s njim, ipak je Božić a mi Širokobriježani se trebamo držati skupa
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 25 dec 2009, 09:17

Ted Mosby je napisao/la:Sretan Božić svima, ovom prigodom se ispričavam Barney Stinsonu što sam se porječkao s njim, ipak je Božić a mi Širokobriježani se trebamo držati skupa
također i od mene svima sretan božić svima koji slave...
a ti ted platit ćeš mi za ono :mrgreen: :mrgreen: salim se... moramo i mi malo nista sta ti je bola ;) ;)
19 - ђ - 11

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 25 dec 2009, 15:45

Kad Božić pokuca na vrata i spoje se kazaljke sata, nek' ispune ti se sve želje, tugu nek' otjera veselje... SRETAN BOŽIĆ! Pozdrav iz Tuzle
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.