Miralem Pjanić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Nije nista ozbiljno sad javise igrac Lazia ga nagazio na zglob trener Rome ga zamijenio radi predostroznosti
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Valjda nije nista ozbiljno,onako na prvu mi nije djelovalo nista strasno,izasao je na svojim nogama..
Sto se tice utakmice nije bio Mire u prvom planu danas kao recimo u prosloj utakmici Rome,ali nije bio ni los..Pristojna partija po meni..
Sto se tice utakmice nije bio Mire u prvom planu danas kao recimo u prosloj utakmici Rome,ali nije bio ni los..Pristojna partija po meni..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Kakva povreda? Ovdje odmah neka histerija. Planirano je bilo da on izađe a ono šepanje je rezultat jakog udarca što je primio u zglob. Mislim da nije ništa strašno u pitanju.
nije ni izgledalo kao nesto ozbiljno al standardno njegove povrede traju mj dana i izbace ga iz ritma... Nadam se da nije nista .
Eno ga otrcao da slavi sa Ademom znaci sve je ok hvala Bogu

Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ja sam nesto u miralema davno primijetio, a to jos nisam bukvalno ni u jednog igraca vidio..svaki duel sa nekim igracem, bilo koja vrsta duela, klizeci start il naguravanje ramenima, pjanic pada na zemlju i :
1. valja se na travi
2. drzi se za zglob
U najboljem slucaju ce se jedva osposobiti da nastavi utakmicu
Mislim, fakat, zar je moguce da bilo koji klizeci start i pad na zemlju njega povrijedi ? Lik nije konstitucijom mrsav ni blizu kao neki igraci (modric, ramires, navas) al je definitivno sto se snage tice nula..bukvalno stakleni miralem..
1. valja se na travi
2. drzi se za zglob
U najboljem slucaju ce se jedva osposobiti da nastavi utakmicu
Mislim, fakat, zar je moguce da bilo koji klizeci start i pad na zemlju njega povrijedi ? Lik nije konstitucijom mrsav ni blizu kao neki igraci (modric, ramires, navas) al je definitivno sto se snage tice nula..bukvalno stakleni miralem..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Dobro je ... Cekao sam ovu tekmu da kazem da roma izgleda jako dobro ove sezone. Citava ekipa funkcionise odlicno. Liga je izjednacena u pm al vjerujem da uz ovakav pristup mogu barem izborit igranje LP , a mislim da trebaju ipak nesto vise za osvajanje titule ali nije nemoguce svakako. Pjanic danas ok , popravio je defanzivu stvarno u napadu nije bio od bog zna kakve koristi al eto...
- DonCorleone
- Kontakt:
Pojacala se Roma predobro. Dobar golman, dobar Gervinho, prejak Ljajic, dobra postava bez komplikacija u igri tako da je ove sezne sve moguce, apsolutno sve. Potajno se nadam da uzmu prvenstvo. Pjanic ok, moze bolje a i ne mora.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
pa sto s e ne ugleda na Adema,,cojk tek doso ,,izvodi prekide, ne .ebe Totija ni pod razno,,,,pravi Sandjobeg,,a ovaj nas prava p.i.ckica,,jos se i povrijedi ckapi,,u pravu je gringo@ 
Pa toti uopce nije bio u igri , ne postoji sansa da bilo ko drugi izvede penal pored zivog totija . Osim ako jedino on to dopusti a sanse su za to minimalne. Ne lupetaj puno bgt...hroni je napisao/la:pa sto s e ne ugleda na Adema,,cojk tek doso ,,izvodi prekide, ne .ebe Totija ni pod razno,,,,pravi Sandjobeg,,a ovaj nas prava p.i.ckica,,jos se i povrijedi ckapi,,u pravu je gringo@
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
I meni bas cudno.. Treca igra u dresu Rome on sa klupe ulazi i penal izvodi, a Miralemu treca sezona u Romi a on penala nije izveo.hroni je napisao/la:pa sto s e ne ugleda na Adema,,cojk tek doso ,,izvodi prekide, ne .ebe Totija ni pod razno,,,,pravi Sandjobeg,,a ovaj nas prava p.i.ckica,,jos se i povrijedi ckapi,,u pravu je gringo@
Ja mislim da kada Miralemu dodje da prne u toku igre, on dotrci do Tottija, digne dva prsta u zrak i pita "Cika Totti, ja bih da prnem. Da li bi to bilo u redu sa vama?" E jest nam se bas potrefilo da nam je igrac sa najvise talenta najmanje arogantan.
Jedino ako bas ne zna penale izvodit. Ja ga pratim 5 godina, a jos uvjek blage veze nemam kakav je Miralem sto se tice izvodenja penala.
vjerovatno ni ne zna izvoditi penale , zato ih nikad nije ni izvodio u svojoj karijeri (?) . ali što se tiče slobodnjaka , da , važi to što ste rekli . pa jbt sve živo mu totti krade , svaki peti slobodnjak smije izvesti . i pored juninha je više slobodnjaka izvodio nego pokraj ovog starkelje .
- legenda reala
- Kontakt:
Ljajić je izveo penal zato što je Toti izašao s terena, pratite malo utakmicu
A o Miralemu i penalima pa sa 17 u dresu Metza ih izvodio kao dječak, a sad eto fol vi ne zna penal izvesti, ja bi mu smio dati loptu u 90+ finala SP i 1000% Mire bi ga realizovao to je taj tip igrača
A o Miralemu i penalima pa sa 17 u dresu Metza ih izvodio kao dječak, a sad eto fol vi ne zna penal izvesti, ja bi mu smio dati loptu u 90+ finala SP i 1000% Mire bi ga realizovao to je taj tip igrača
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ja bih dao Ibiševićulegenda reala je napisao/la:ja bi mu smio dati loptu u 90+ finala SP i 1000% Mire bi ga realizovao to je taj tip igrača
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Pa i njemu Miske,Sejo,Vedo,Mire sve su to vrhunski izvođači penala, Vedo je danas imao odličnu zamisao golman savladan ali je loptu udario jače nego što treba inače bi penal bio kao iz fudbalskih udžbenikaVirtu4l je napisao/la:Ja bih dao Ibiševićulegenda reala je napisao/la:ja bi mu smio dati loptu u 90+ finala SP i 1000% Mire bi ga realizovao to je taj tip igrača
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Stvarno se danas ucinilo da Adem ima vise slobode oko tih prekida ( sl. udarci i penali ) nego Mire al to je prividno samo..Totti je tamo alfa romeo i omega i siguran sam da ni trener ne bi mogao da mu naredi da prepusti penal ili slobodnjak nekom drugom ako njemu nije cejf....Danas je pustio Adema da sutira onaj prekid,a penal bi mu pustio malo morgen da puca da je bio u igri..
Pjanic je drugi izbor kad su u pitanju prekidi u Romi samo sto i on cesto zna prepustiti drugima..Npr. penal protiv Parme je dao onom Stratoomanu ili kako se vec zove..A bio je uzeo loptu..
Pjanic je drugi izbor kad su u pitanju prekidi u Romi samo sto i on cesto zna prepustiti drugima..Npr. penal protiv Parme je dao onom Stratoomanu ili kako se vec zove..A bio je uzeo loptu..
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Vedo vrhunski izvođač penala? I've had enough 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- HazardEden
- Kontakt:
Ako je pogoden svaki treci vrhunski ondaJTS je napisao/la:Vedo vrhunski izvođač penala? I've had enough
- Papastathopoulos
- Kontakt:
zadnjih 5 penala (s ovim danas) cetiri pogodio, jedan ful'o..zar ima tu nesto cudno ?JTS je napisao/la:Vedo vrhunski izvođač penala? I've had enough
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Pa dobro, ali nisu penali za njega kako godPapastathopoulos je napisao/la:zadnjih 5 penala (s ovim danas) cetiri pogodio, jedan ful'o..zar ima tu nesto cudno ?JTS je napisao/la:Vedo vrhunski izvođač penala? I've had enough
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Trenutno korisnika/ca: IQ200, kakarut, MiranGlasnic i 35 gostiju.