OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: OFK Gradina Srebrenik
Uh, loše skroz komšije. Očekivao sam dosta bolju utakmicu, gostima nije dosuđen penal u 2', pa u 50' - oba nad istim igračom koji je umjesto 2 penala zaradio 2 žuta, prvih pola sata Gradina imala incijativu, ali ne može igrač koji je ovdje i to dok je Fudo bio igrao napadača igrati desnog beka nikako, ispadao je nekoliko puta i na kraju skrivio bez veze prekršaj koji je donjeo vodstvo gostima.
Posle sudija izgubio utakmicu u potpunosti, nemojte da zamjerite, ali ako je onaj penal svirao Gradini, ona oba je morao da svira gostima. Nakon ŽEEEEEEEEESTOKOG promašaja s 11 m, pokušali ste igrati visoko, ali sudija je definitvno izgubio sve konce i posle samo doveo do toga da igrači zarade bespotrebno sve one crvene i žute koje je dosudio.
Takođe da se držao kriterijuma i 4 i 15 kod gostiju bi trebala da bude isključena, a o samom kriterijumu... prvi penal je za seminara sudaca očiju mi.
Nadam se da će neko ispaštati za ovu igru danas i da ćete se oporaviti koliko do slijedećeg kola, porazi kod kuće ovako rano mogu kasnije jako zaboliti.
Posle sudija izgubio utakmicu u potpunosti, nemojte da zamjerite, ali ako je onaj penal svirao Gradini, ona oba je morao da svira gostima. Nakon ŽEEEEEEEEESTOKOG promašaja s 11 m, pokušali ste igrati visoko, ali sudija je definitvno izgubio sve konce i posle samo doveo do toga da igrači zarade bespotrebno sve one crvene i žute koje je dosudio.
Takođe da se držao kriterijuma i 4 i 15 kod gostiju bi trebala da bude isključena, a o samom kriterijumu... prvi penal je za seminara sudaca očiju mi.
Nadam se da će neko ispaštati za ovu igru danas i da ćete se oporaviti koliko do slijedećeg kola, porazi kod kuće ovako rano mogu kasnije jako zaboliti.
Šta očekivat kad je Fudo trener. Izgleda da su samo gračanlije zadovoljne sa trenerom, ovo ostalo 0 bodova.
-
- Moderator
- Kontakt:
+1, što će ko zamjeriti, čistu istinu si napisao.Casp3r je napisao/la:Uh, loše skroz komšije. Očekivao sam dosta bolju utakmicu, gostima nije dosuđen penal u 2', pa u 50' - oba nad istim igračom koji je umjesto 2 penala zaradio 2 žuta, prvih pola sata Gradina imala incijativu, ali ne može igrač koji je ovdje i to dok je Fudo bio igrao napadača igrati desnog beka nikako, ispadao je nekoliko puta i na kraju skrivio bez veze prekršaj koji je donjeo vodstvo gostima.
15ka igra veznog, a igrao stopera do sad.. svakakvih rotacija. Bog sami ne zna šta radi 'on'. Njegova taktika je sačuvati gol a doći će sam nekako.. što danas nije bio slučaj naravno i nema igre ..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Moderator
- Kontakt:
Kako se to desilo komsije ?? 

Video izvještaj sa današnje utakmice
Skužite pomoćnog sudca (odmah nakon izvođenja) koji signalizira da penal treba ponoviti, pa kad skonta da je glavni pogubljen odustane od toga.
Skužite pomoćnog sudca (odmah nakon izvođenja) koji signalizira da penal treba ponoviti, pa kad skonta da je glavni pogubljen odustane od toga.
au kako zalosno sudenje,pa ja neznam imali ovaj sudija porodicu djecu pa gdje ce mu dusa za pisljivih 100-200 km.ovoj bagri treba zabraniti sudenje,danas je pokusao povaliti rudar sutra ce isto tako bez trunke savjesti povaliti gradinu na strani za 100 km.sramota ,treba ovim mesetarima stati u kraj
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ja bolan...a što je najgore golman je i branio sa linije...Casp3r je napisao/la:Video izvještaj sa današnje utakmice
Baš je ofirno bilo

tuzlanska Sloboda
- SiggySinatra
- Kontakt:
Sta se s vas desava?
-
- Moderator
- Kontakt:
astra ne bih se složio stobom da smo mu dali pare. Lik jednostavno ne zna.
Sjeti se utakmice Zvijezda 1-1 Radnik Bijeljina, kad je dosudio 2 penala na obje strane po jedan
Sjeti se utakmice Zvijezda 1-1 Radnik Bijeljina, kad je dosudio 2 penala na obje strane po jedan

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Trener je pogubljen totalno,ne mogu da vjerujem kakve izmjene vrši Popara,Sinanović i Fačić!!!Isto je radio protiv Gračanice,pa umalo izgubio utakmicu.Do kada će se forsirati pojedinci u prvih 11,a očigledno nemaju kvaliteta za ovaj rang takmičenja???Zašto u utakmici gdje vezni red nije dva pasa odigrao,ne ubaciti Maketa ili Murija,već stavljaš npr. Sinanovića i dr. koji nisu ni za Druge lige sjever (to se vidjelo protiv Gračanice).
-
- Moderator
- Kontakt:
Sinanović je od tri utakmice kući upisao 20minuta ukupno, tako da ne znam stvarno šta je više mogao dokazati.. al dobro, valjda ima nekih što više znajuGBK je napisao/la:Trener je pogubljen totalno,ne mogu da vjerujem kakve izmjene vrši Popara,Sinanović i Fačić!!!Isto je radio protiv Gračanice,pa umalo izgubio utakmicu.Do kada će se forsirati pojedinci u prvih 11,a očigledno nemaju kvaliteta za ovaj rang takmičenja???Zašto u utakmici gdje vezni red nije dva pasa odigrao,ne ubaciti Maketa ili Murija,već stavljaš npr. Sinanovića i dr. koji nisu ni za Druge lige sjever (to se vidjelo protiv Gračanice).

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Mislim da bi dobar potez bio da od sad igraju oni koji su najmanje mahmurni.
Ko se sve danas bavi sportom i naziva poluprofesionalcem.
Ako Make nije zaslužio da nakon svega što je dao za Gradinu igra u ovako očajnoj konkurenciji, onda...
Ko se sve danas bavi sportom i naziva poluprofesionalcem.

Ako Make nije zaslužio da nakon svega što je dao za Gradinu igra u ovako očajnoj konkurenciji, onda...
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
-
- Moderator
- Kontakt:
Vidi ovog iz Srebrenika forumaša otkad je tu, a nikad se javio nijeJetSet_Hantraga je napisao/la:Mislim da bi dobar potez bio da od sad igraju oni koji su najmanje mahmurni.
Ko se sve danas bavi sportom i naziva poluprofesionalcem.![]()

Ne slažem se stobom, većina njih nije bila u gradu ni protiv Gračanice ni sad u petak.. nije do toga, nego pojedinci jednostavno NE ZNAJU, a i da smo penal realizovali otišlo bi to u drugome pravcu

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Evo da i ja napišem kako i meni nije jasno da Make nema mjesta u ovoj očajnoj konkurenciji..
Neznam ko dovodi ove igrače..Selimović evo dvije godine najgori igrač i gotov svaku utakmicu opet u prvih 11..Jel ko daje pare za njega da igra,nešto sam i to čuo?? Fačić,Sinanović isto tako..onaj Šehin...Poparu i Jahu treba istjerat iz kluba..ono što su oni uradili nije normalno,oni su za psihijatrije..
Nije sramota izgubit al je sramota ono što je se desilo protiv Rudara..Ja više nemam volje da idem gledat utakmice Gradine..
SRAMOTA!!
Neznam ko dovodi ove igrače..Selimović evo dvije godine najgori igrač i gotov svaku utakmicu opet u prvih 11..Jel ko daje pare za njega da igra,nešto sam i to čuo?? Fačić,Sinanović isto tako..onaj Šehin...Poparu i Jahu treba istjerat iz kluba..ono što su oni uradili nije normalno,oni su za psihijatrije..
Nije sramota izgubit al je sramota ono što je se desilo protiv Rudara..Ja više nemam volje da idem gledat utakmice Gradine..
SRAMOTA!!
OFK Gradina Srebrenik
Slušaj me Benjo,ovo je zadnji put da raspravljam o tvojim maloljetničkim budalaštinama,tj. jedan dan pričaš ovako ,a drugi puta onako!!!U petak si mi poslao poruku kako većina tima pije po gradu (čast izuzetcima),a sad lupaš kontradiktorne gluposti.I da,Make je u ovakvom veznom redu trebao biti najmanje prva zamjena,ako ne i starter,a što nije,to je sramota članova uprave i trenera.Zašto kažem uprave,iz prostog razloga što neki odavno žele Maketa van Gradine (nakon 18 g. u klubu),pa su mu platu sa 300,smanjili na 150 KM!!!Razlog,nije išao na gostovanja u Bihać i Gabelu obzirom da je imao povredu za koju su svi od ekonoma do trenera znali.Benjo_AFC86 je napisao/la:Vidi ovog iz Srebrenika forumaša otkad je tu, a nikad se javio nijeJetSet_Hantraga je napisao/la:Mislim da bi dobar potez bio da od sad igraju oni koji su najmanje mahmurni.
Ko se sve danas bavi sportom i naziva poluprofesionalcem.![]()
Ako Make nije zaslužio da nakon svega što je dao za Gradinu igra u ovako očajnoj konkurenciji, onda...![]()
Ne slažem se stobom, većina njih nije bila u gradu ni protiv Gračanice ni sad u petak.. nije do toga, nego pojedinci jednostavno NE ZNAJU, a i da smo penal realizovali otišlo bi to u drugome pravcu
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Ne baš nikad, ali veoma rijetko.Benjo_AFC86 je napisao/la:Vidi ovog iz Srebrenika forumaša otkad je tu, a nikad se javio nije![]()

Onda mora da me oči varaju.Benjo_AFC86 je napisao/la:Ne slažem se stobom, većina njih nije bila u gradu ni protiv Gračanice ni sad u petak..
Dovoljno je u petak proći kroz Trocadero i MTV pa da ti sve bude jasno. U redu je da momci izlaze, mladi su, ali ne moraju se baš noć prije utakmice uništavati.
Ali nije samo ni u tome problem.
Znaš li koliko igrača Gradine radi s tegovima?
Vjeruj mi, mizeran broj. Nema vrhunskog sporta bez teretane, to je valjda jasno. Sramota je da sam ja, koji veze nemam sa takmičarskim sportom, spremniji od većine fudbalera Gradine.
O odabiru igrača od strane ljudi u klubu neću, dovoljno je rečeno.

Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Gledam danas na treningu fali dosta igrača..Jel ono došlo do otpuštanja neki igrača??
Igor ???

Igor ???

OFK Gradina Srebrenik
-
- Moderator
- Kontakt:
Popara, Džafić i Likić su suspendovani.
@Brcko; 14 ih je bilo, Bekija nije bilo radi faxa valjda, ne znam šta je sa Igorom
@Brcko; 14 ih je bilo, Bekija nije bilo radi faxa valjda, ne znam šta je sa Igorom
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Što su suspendovani ?Benjo_AFC86 je napisao/la:Popara, Džafić i Likić su suspendovani.
Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.
-
- Moderator
- Kontakt:
Popara radi subote, Lika zato što se u meču protiv Budućnosti prije 2 sedmice nije htio raspremiti nego je otišao na tribinu kad su mu rekli da nije među prvih 11, a Džafić ne znam tačno ali valjda sumnjaju da nije namjerno htio nastaviti drugo poluvrijeme utakmice Gradina - Rudar. Mada sam čuo da je u Džafe zglob natekao dobio je udarac u prvom poluvremenu..apach1986 je napisao/la:Što su suspendovani ?Benjo_AFC86 je napisao/la:Popara, Džafić i Likić su suspendovani.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.