FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
želio sam pomoći klubu da zadovolji hitne potrebe. slijedeći korak je da završimo restrukturiranje starih dugova. tada bih, zajedno sa lokalnim partnerima mogao kupiti pravo upravljanja nad fk sarajevo - kazao nam je tan.
1946
Odakle ovaj citat ?Head je napisao/la:želio sam pomoći klubu da zadovolji hitne potrebe. slijedeći korak je da završimo restrukturiranje starih dugova. tada bih, zajedno sa lokalnim partnerima mogao kupiti pravo upravljanja nad fk sarajevo - kazao nam je tan.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- Evolution87
- Kontakt:
sutra u avazu 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Armageddon2012
- Kontakt:
bice golova u srijedu
i nas glavni stoper i vas kartonirani,kod nas dvojica stopera U21,a vjerujem da ni kod vas nije nista drugacije...gledaoci arene sport ce uzivati u goleadi..
3-3

i nas glavni stoper i vas kartonirani,kod nas dvojica stopera U21,a vjerujem da ni kod vas nije nista drugacije...gledaoci arene sport ce uzivati u goleadi..
3-3

sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Ko ne igra od vaših stopera ? Samo neka onaj broj 12 igra Kunić ili kako se zove ?Armageddon2012 je napisao/la:bice golova u srijedu![]()
![]()
3-3
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
- Armageddon2012
- Kontakt:
ne igra kapiten boris raspudic,on nam je u odbrani-sve....igrace runic i petrovic,oba U21.
nadam se da ce za vas igrat onaj stoper sto je "briljirao" u kukesiju

Taj je na odmoru u PetrovcuArmageddon2012 je napisao/la:ne igra kapiten boris raspudic,on nam je u odbrani-sve....igrace runic i petrovic,oba U21.
nadam se da ce za vas igrat onaj sto je "briljirao" u kukesiju

SAMIR NUHANOVIĆ 66'
-
- Kontakt:
Dupovac sigurno nije U21.Ima vec pune 22 godine i vrlo vjerovatno ce biti kapiten u srijedu.Armageddon2012 je napisao/la:ne igra kapiten boris raspudic,on nam je u odbrani-sve....igrace runic i petrovic,oba U21.
Vec je igrac za kojeg se moze smatrati da je iskusan za nasu ligu, nije mu potreban stariji stoper pored njega da bi pokazao sta zna.Mislim da ce sa Kovacevicem vjerovatno ciniti dobar tandem u srijedu ali i u buducnosti

Sumnjam da ce Tatomirovic na stopera, na beka se on vraca

taj je ima mjesec dana napustio SarajevoArmageddon2012 je napisao/la:ne igra kapiten boris raspudic,on nam je u odbrani-sve....igrace runic i petrovic,oba U21.
- Armageddon2012
- Kontakt:
steta
juce kad sam na radiju cuo da je vule dobio treci zuti,vec sam toga stopera zamisljao protiv nas...pokvarili ste mi ceif

juce kad sam na radiju cuo da je vule dobio treci zuti,vec sam toga stopera zamisljao protiv nas...pokvarili ste mi ceif

On je igrao desnog beka.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
nije zabavno ni Vuleta ni Bilbije nema protiv vasArmageddon2012 je napisao/la:steta![]()

-
- Kontakt:
Velež se kreće popravljati kao što smo i mi kad je dino stigao.Evo i kod vas ista oprema,idemo zajedno do Evropetepsija je napisao/la:Bez neke pretjerane patetike,Sarajevo i Velež su prijateljski klubovi,RA i HZ su na istoj strani.
Respekt,uvažavanje i sportsko nadmetanje,to je ono što veže naša dva kluba.
Nadam se da ste se ugodno osjećali u Hercegovini![]()

-
- Kontakt:
nas u nekim stvarima sigurno jeste...hearts je napisao/la:Koga je Dino popravio ?
Natrpajte kosarkasima Banja Luke 10 golova. Sretno komsije.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ono ko kad su nas bp spasili da se ne ugasimo ?samosarajvo je napisao/la:nas u nekim stvarima sigurno jeste...hearts je napisao/la:Koga je Dino popravio ?
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Kakav crni Borac,ako njih ne dobijemo,nismo ni zasluzili titulu.
Jel netko citao Avaz da nam prebaci sta pise o Tanu, i njegovim planovima sa FK.Sarajevom.
Hvala unaprijed.

Jel netko citao Avaz da nam prebaci sta pise o Tanu, i njegovim planovima sa FK.Sarajevom.

Hvala unaprijed.
- moustapha
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.