Znam da necesJTS je napisao/la:uuu deranjaManuel je napisao/la:Deranje deranje deranje deranjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vozdrica lacijalija iz kuće neću 7 dana izlaziti
ali kad već toliko likuješ, onda #Coppainfaccia
S.S. Lazio
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: S.S. Lazio
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
onda vjerovatno znaš da i samoubistvu razmišljam .. samo ne znam da l' da skočim sa zgrade ili da se objesimManuel je napisao/la:Znam da necesJTS je napisao/la:uuu deranjaManuel je napisao/la:Deranje deranje deranje deranjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vozdrica lacijalija iz kuće neću 7 dana izlaziti
ali kad već toliko likuješ, onda #Coppainfaccia
![]()
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
ahahha gigante
,to cu tebi pustiti da odaberes
,ma moram vas malo zafrkavati jbg hehe 
zafrkavaj, jašta ćeš
ne bi valjalo da je drugačije 
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
LU71Ć 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ciani i Cana su danas bili beton
nisu romi mogli ništa kroz igru
Cavanda je štekao, vidi se koliko fali Radu i njegova igra u defanzivni
kad skontaš da je odbrana skroz izmješana, što izostancima, što poziciono, jako dobro su odigrali 
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Interista02
- Kontakt:
smrde još uvijek ne mogu da prežale 71' . Ovdje se vidi koliki su cigani, forza Lulic. Braćo Laziali, bit ce bolje. Ako vam je neka utjeha, Inter će da ih odere za par kola :3 
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Kako je odvratan ovaj Miki Maus Roma soccer klub to je nevjerovatno. Uvijek je bilo skupina ruznih odvratnih faca koje ni rodjene mame ne vole. Licnog sam ubjedjenja da ti mora faliti koja daska u glavi da zagotivis ovakvu skupinu i ovakav klub.
Licnog sam ubjedjenja da tebi mora failiti par dasaka u glavi, kad si sposoban napisati ovakvu bljuvotinu. Nesto ni njuske igraca SS Nazio nisu za 'naslovnicu'samadhi je napisao/la:Kako je odvratan ovaj Miki Maus Roma soccer klub to je nevjerovatno. Uvijek je bilo skupina ruznih odvratnih faca koje ni rodjene mame ne vole. Licnog sam ubjedjenja da ti mora faliti koja daska u glavi da zagotivis ovakvu skupinu i ovakav klub.
@ Interista02
nama ne treba utjeha, mi smo dobili životnu satisfakciju pobjeđivanjem historijskog derbyja, ako neko traži utjehu, to su romi
ma Totti je naučio njih sve da budu cigani mrtvi, pogotovo onog Florenzija .. tek počinje karijeru, a cigan mrtvi .. i naš Mire je pokupio malo ciganluka od njega i De Rossija
nama ne treba utjeha, mi smo dobili životnu satisfakciju pobjeđivanjem historijskog derbyja, ako neko traži utjehu, to su romi
ma Totti je naučio njih sve da budu cigani mrtvi, pogotovo onog Florenzija .. tek počinje karijeru, a cigan mrtvi .. i naš Mire je pokupio malo ciganluka od njega i De Rossija
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
Evil Genius II
plaho si mi isfrustriran za nekoga sa zivotnom satisfakcijom 
da mi je samo znati na osnovu čega si to zaključio? 
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Nekako sam odgledao prvih 45 min za drugo pol nisam imao snage jadna igra Lazia a ništa bolja ni Roma koja je eto došla do pobjede, ali zaista se nije imalo šta vidjeti na ovom derbiju.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Brate ti si propustio u drugom pol. 15 šuteva Rome prema golu Lazia i 5,6 odličnih šansi. Roma se ove sezone budi tek u 2.pol. u kojem su dali čak 10 golova u 4 utak.,a niti jedan gol u prvom.Saurman je napisao/la:Nekako sam odgledao prvih 45 min za drugo pol nisam imao snage jadna igra Lazia a ništa bolja ni Roma koja je eto došla do pobjede, ali zaista se nije imalo šta vidjeti na ovom derbiju.
Na Romu ove sezone zicer igrati dp2Alen1987 je napisao/la:Brate ti si propustio u drugom pol. 15 šuteva Rome prema golu Lazia i 5,6 odličnih šansi. Roma se ove sezone budi tek u 2.pol. u kojem su dali čak 10 golova u 4 utak.,a niti jedan gol u prvom.Saurman je napisao/la:Nekako sam odgledao prvih 45 min za drugo pol nisam imao snage jadna igra Lazia a ništa bolja ni Roma koja je eto došla do pobjede, ali zaista se nije imalo šta vidjeti na ovom derbiju.
- Interista02
- Kontakt:
Igrati da pada više golova u drugom poluvremenu xDManuel je napisao/la:Na Romu ove sezone zicer igrati dp2Alen1987 je napisao/la:Brate ti si propustio u drugom pol. 15 šuteva Rome prema golu Lazia i 5,6 odličnih šansi. Roma se ove sezone budi tek u 2.pol. u kojem su dali čak 10 golova u 4 utak.,a niti jedan gol u prvom.Saurman je napisao/la:Nekako sam odgledao prvih 45 min za drugo pol nisam imao snage jadna igra Lazia a ništa bolja ni Roma koja je eto došla do pobjede, ali zaista se nije imalo šta vidjeti na ovom derbiju.
večeras osakaćeni protiv Catanije .. šansa za Edersona, Floccu i Keitu
ajde Keita, zabij ga večeras 
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Flocc se krece ko frizider, udje onaj mali Perea i pokaza kako se krece bez lopte. Trebalo se ranije rijesiti pitanje pobjednika, al et na kraju Hernanes raspali ljevicom. Sad treba oderati Sassuolo, bice teze nego sto neki misle. Zijane 7 komada na svom terenu od Intera a onda okinu bod Napoliju nakon tri dana. Jojo ekipa ko ovi cigani sa druge strane Tibera prosle godine.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Igra Lazio lagano, iz sjene vrebaju na vrh.
Bas kako sam i ocekivao, prije pocetka sezone.
Bas kako sam i ocekivao, prije pocetka sezone.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
solidna partija, kao što reče kolega, trebalo se pitanje pobjednika ranije riješiti .. Flocca me razočarao u ove dvije tekme (Legia, Catania), znači ništa .. Perea pokazao da se kreće dobro, tek su mu prve minute u dresu Lazija, mislim da bi moglo biti nešto od njega .. Onazi jako dobar, ostali ok
sad sa ovim čobanima što otkinuše 2 boda Napoliju, baš me zanima kako će protiv nas odigrati
ma mi ćemo haman ove sezone igrati jako dobro ove 'manje' tekme, a one jače lošije 
mah, realno mi nećemo u evropu, ali eto, fino je da smo tu u grupiL'Avvocato je napisao/la:Igra Lazio lagano, iz sjene vrebaju na vrh.
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.