FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
A **** ti sreću, što nisam kod vas sad. Nedjeljom niko ne radi, samo ja radim izgleda.
I ovo što rade ove dvije grupe, to ne radi niko. Ja mislim da je ovo u Bosni čudo i svaka čast Bgm.
I ovo što rade ove dvije grupe, to ne radi niko. Ja mislim da je ovo u Bosni čudo i svaka čast Bgm.
nisi jedini, ja sam iz Lukavca pa nisam na ovom druženjuSn96 je napisao/la:A **** ti sreću, što nisam kod vas sad. Nedjeljom niko ne radi, samo ja radim izgleda.

SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...
Moze li ko javljati rezultat iz Lukavca? hvala unaprijed 

Manchester United FC <3
1.FC Mainz 05 <3
NK Jedinstvo Bihac <3
1.FC Mainz 05 <3
NK Jedinstvo Bihac <3
35 minut, 0-0 još 

- Probisvjet
- Kontakt:
Probisvjet je napisao/la:Zapamtite ovaj post. Nikada vise ocekivanja necete imati, a vise razocaranja. Vojvoda ovaj put nece donijeti nista dobro. Zapamtite.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Neki igrači su danas odigrali 150%, neki 10%. Napadali smo svih 90 minuta, devet izglednih šansi za pogodak, još dvije presječene zbog nekog ofsajda štatijaznam.
Jedinstvo do 89. minute imalo dva šuta sa nekih 25m koji su otišli pored gola, prvi šut prema gol i uopšte i okvir gola je bio u 89 minuti kada postižu pogodak. To je fudbal, nemamo pravo da budem nezadovoljni i možda da nije Vojvoda tu bi danas legli 3-4 razlike ladno. Ovo danas je bilo ponovo na motivaciju, ali očigledno je da neki nisu pokazali ni toliko.
Čast svaka danas Jaretu, Redži (dok je imao snage), Šubi, Jogetu, Pemi (nažalost brzo se potrošio i džaba dobio drugi žuti).
Malo jeste bez veze što je ukupno bilo 40+ prekršaja i svaki je uzeo između pola minute i minutu, tako da se fudbal igrao 1/3 utakmice, a vala nije bila neka gruba utakmica kako taj statistički podatak govori.
Da bi kako izgurati do zime, izvarati kakvih pobjeda, pa na zimu tražiti 6-7 igrača. Ovo izvarati je figurativnog karaktera ne bukvalnog, bukvalno mi ne znamo izvarati, danas je očigledan primjer.
Ovakva utakmica se odigrala i prošle sezone na Jošiku, samo što smo mi tad priliku realizovali, a Jedinstvo nije.
Nešto kasnije ide video izvještaj.
Jedinstvo do 89. minute imalo dva šuta sa nekih 25m koji su otišli pored gola, prvi šut prema gol i uopšte i okvir gola je bio u 89 minuti kada postižu pogodak. To je fudbal, nemamo pravo da budem nezadovoljni i možda da nije Vojvoda tu bi danas legli 3-4 razlike ladno. Ovo danas je bilo ponovo na motivaciju, ali očigledno je da neki nisu pokazali ni toliko.
Čast svaka danas Jaretu, Redži (dok je imao snage), Šubi, Jogetu, Pemi (nažalost brzo se potrošio i džaba dobio drugi žuti).
Malo jeste bez veze što je ukupno bilo 40+ prekršaja i svaki je uzeo između pola minute i minutu, tako da se fudbal igrao 1/3 utakmice, a vala nije bila neka gruba utakmica kako taj statistički podatak govori.
Da bi kako izgurati do zime, izvarati kakvih pobjeda, pa na zimu tražiti 6-7 igrača. Ovo izvarati je figurativnog karaktera ne bukvalnog, bukvalno mi ne znamo izvarati, danas je očigledan primjer.
Ovakva utakmica se odigrala i prošle sezone na Jošiku, samo što smo mi tad priliku realizovali, a Jedinstvo nije.
Nešto kasnije ide video izvještaj.
vidit cete ko je vojvoda sad kad budete ispadali u trecu ligu , napustit ce vas kad bude najgore ... 

Dobro i? Jesi svega ti došao da to napišeš?RUDARSKA2 je napisao/la:vidit cete ko je vojvoda sad kad budete ispadali u trecu ligu , napustit ce vas kad bude najgore ...
Sreća pa mi u Lukavcu znamo da je preuzeo potpuno nespremnu ekipu koja nema desnog beka a ima 5 štopera, ima tri lijeva krila a nema špica i veznjaka. Kao što već je rečeno "mi smo svoju priliku za visok plasman izgubili u pripremnom periodu", uostalom manje smo bodova imali u 6. kolu prošle sezone i imali 0 pobjeda, pa na kraju završili na 2.
Pusti nas te priče očiju ti, nikog ne zanima, znamo da ljude boli što je otišao kad ste vi ispadali iz PL, to je potpuno razumljivo, ali istu priču ste pričali kad je prošle sezone sitgao IDENTIČNU, pa vas je demantvao.
Sportski pozdrav.
-
- Moderator
- Kontakt:
E hebi ga Casper, da si ti ove sedmice zaobišao utakmice dvije bio, bolje bi prošli

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Za nas možda, ali za vas, jučer jedino da je Fudo zaobišao Srebrenik vi bi bolje prošli, a mi - nepsremni, bez fonda igrača protiv ekipe koja još gola nije primila igrali oštro 89 minuta i držali loptu - ja sam ako ništa time zadovoljan.Benjo_AFC86 je napisao/la:E hebi ga Casper, da si ti ove sedmice zaobišao utakmice dvije bio, bolje bi prošli![]()
A ako sam počeo donositi nesreću domaćinu, onda jedva čekam slijedeću utakmicu na kojoj ću biti.

-
- Moderator
- Kontakt:
Ajde bujrum u Orašje narednu subotuCasp3r je napisao/la:
A ako sam počeo donositi nesreću domaćinu, onda jedva čekam slijedeću utakmicu na kojoj ću biti.

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Idem u Gračanicu.Benjo_AFC86 je napisao/la:Ajde bujrum u Orašje narednu subotuCasp3r je napisao/la:

Zato i kažem da jedva čekam ako sam maler za domaćine postao.

Banovao sam nekolicinu lukavačkih provokatora na temi o FK SLobodi, biće mi zadovoljstvo da to uradim i sa Tuzlacima na ovoj temi. SAmo nastavite...RUDARSKA2 je napisao/la:vidit cete ko je vojvoda sad kad budete ispadali u trecu ligu , napustit ce vas kad bude najgore ...
u prošlom javljanju sam zavrsio riječima , navijački ,,POMOZI BOŽE,,.....nije nam pomogao..postizanje pogotka , mog Radničkog je nemoguća misija , Bišćani su došli po bod , odnijeli tri...spremni nismo , nemamo igru , ali je zabrinjavajuće , loše izdanje (čovjeka koji nam je najbolji igrač)JARANOVIĆA , isto tako Džanić , slab , mace , igrač manje , Redžić i pored velike želje , ni sa kompasom se nebi znao orjentisat u prostoru , Pema (prošlu utakmicu odigrao i nekako ), a danas opet dokazao da treba smrsat 10 kg....odbrana solidna , ali bez golova nema pobjede.nabrojao sam namjerno 4 napadača ...jer tako igramo, a gol je misaona imenica ...donekle smo dobri bili prvih 15 min . uputili smo nekoliko šuteva , blizu gola ..pojedinci borbeni , jalovo ...kvalitet igre čista nula ...Bišćanima čestitke , znali su sta hoće , branili se kako treba , na kraju sretno pobijedili , a trebalo je ostati o-o.
-
- Kontakt:
Jasmin Jaranovic je zlo ovog kluba.sova12 je napisao/la:u prošlom javljanju sam zavrsio riječima , navijački ,,POMOZI BOŽE,,.....nije nam pomogao..postizanje pogotka , mog Radničkog je nemoguća misija , Bišćani su došli po bod , odnijeli tri...spremni nismo , nemamo igru , ali je zabrinjavajuće , loše izdanje (čovjeka koji nam je najbolji igrač)JARANOVIĆA , isto tako Džanić , slab , mace , igrač manje , Redžić i pored velike želje , ni sa kompasom se nebi znao orjentisat u prostoru , Pema (prošlu utakmicu odigrao i nekako ), a danas opet dokazao da treba smrsat 10 kg....odbrana solidna , ali bez golova nema pobjede.nabrojao sam namjerno 4 napadača ...jer tako igramo, a gol je misaona imenica ...donekle smo dobri bili prvih 15 min . uputili smo nekoliko šuteva , blizu gola ..pojedinci borbeni , jalovo ...kvalitet igre čista nula ...Bišćanima čestitke , znali su sta hoće , branili se kako treba , na kraju sretno pobijedili , a trebalo je ostati o-o.
Najrealnije je po prikazanom bilo za 0-0 al eto. Gosti jaki,organizovani,došli po bod i iz prvog šuta u okvir uzeli sva 3. Ni Radnički nije imao nekih prilika,ne bih se baš složio da smo imali 9 izglednih šansi. Prvi pravi udarac u go smo imali oko 80og minuta.U prvom Mace za malo kratak na centaršut Jareta i nakon toga opet Mace loše tuče iskosa sa lijeve strane kada umjesto gola gotovo da pogodi korner zastavicu. U drugom opet patnja, par nesnalaženja u napadu i pred kraj kazna. Opet ona naša najslabija strana odbrane, prekidi i centaršutevi.
Igramo bez veznog reda,nema tu ko da organizuje napad.nisam vjerovao da će nam ovoliko nedostajati Trumić! jbt opet imamo samo odbranu i nekakav napad,tanko skroz. ovo me podsjeća na sastav repke protiv Slovaka,na papiru skroz ofanzivno a na terenu jalovo. e tako i radnički djeluje,4 napadača od prve minute i nemogu meda.ima tu igrača koji su zalutali u fudbal,igrača koji su mašili ligu al nemože se sad ništa promijeniti. Nažalost ljetos se promašilo sa prinovama,neko je odgovoran. neki će reći da je do Crnkića al ne mogu vjerovat da je on dobio takve ovlasti da sam dovodi igrače. uprava je skroz fulala!
I ovaj raspored nam sad nije naklonjen.Sloboda,Čapljina,Jedinstvo,Bratstvo pa Gošk.ako iz ovoga izađemo sa 6 boba možemo biti presretni.
Zbiti redove pa u subotu pokušat se odbranit.
Sretno
Igramo bez veznog reda,nema tu ko da organizuje napad.nisam vjerovao da će nam ovoliko nedostajati Trumić! jbt opet imamo samo odbranu i nekakav napad,tanko skroz. ovo me podsjeća na sastav repke protiv Slovaka,na papiru skroz ofanzivno a na terenu jalovo. e tako i radnički djeluje,4 napadača od prve minute i nemogu meda.ima tu igrača koji su zalutali u fudbal,igrača koji su mašili ligu al nemože se sad ništa promijeniti. Nažalost ljetos se promašilo sa prinovama,neko je odgovoran. neki će reći da je do Crnkića al ne mogu vjerovat da je on dobio takve ovlasti da sam dovodi igrače. uprava je skroz fulala!
I ovaj raspored nam sad nije naklonjen.Sloboda,Čapljina,Jedinstvo,Bratstvo pa Gošk.ako iz ovoga izađemo sa 6 boba možemo biti presretni.
Zbiti redove pa u subotu pokušat se odbranit.
Sretno
- bosanceros101
- Kontakt:
decki da nema neko mozda koju sliku od nasih navijaca sa utakmice?
Biće, poslije.bosanceros101 je napisao/la:decki da nema neko mozda koju sliku od nasih navijaca sa utakmice?
- bosanceros101
- Kontakt:
a daj stavljaj haha... zeljno iscekivamo te slike ovdje u Bihacu heheCasp3r je napisao/la:Biće, poslije.bosanceros101 je napisao/la:decki da nema neko mozda koju sliku od nasih navijaca sa utakmice?
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Lukavac prodo danas tekmu Jedinstvu barem tako njihoviw bivsi igraci pricaju
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.