Ma Johnny all the way, samo će im Jagsi biti opaka konkurencijajestamaji je napisao/la:opala, brownsi idu na 0:16 i prvi pick.
johnny?
clowney?
neko treći?
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: NFL
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
da, ali igraju jedni protiv drugih ... to će biti tekma za vjeke vjekova .... nešto ko austrija-njemačka u Španiji '82-gerio_Ferdy88 je napisao/la:Ma Johnny all the way, samo će im Jagsi biti opaka konkurencijajestamaji je napisao/la:opala, brownsi idu na 0:16 i prvi pick.
johnny?
clowney?
neko treći?
To lutko tooooo 
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Coltsi bi se prije trebali pozabaviti ofanzivnom linijomEdin TM87 je napisao/la:To lutko tooooo
Skeptican sam oko Johnnija, ali uzet ce ga Brownsi vjerovatno.
"a new age"alemsa je napisao/la:Skeptican sam oko Johnnija, ali uzet ce ga Brownsi vjerovatno.
Lik je manja verzija Colina, sa dosta losijom rukom. Sumnjam da ce moci raditi u NFLu ono sto mu nekako polazi za rukom na collegu. Drag mi je u neku ruku, daj Boze da uspije, ali eto vidjet cemo.jestamaji je napisao/la:"a new age"alemsa je napisao/la:Skeptican sam oko Johnnija, ali uzet ce ga Brownsi vjerovatno.![]()
![]()
Kako mora boljeti navijače i igrače tog kluba, kada postane jasno, da je uprava franšize završila sezonu poslije samo 2 utakmice i da več razmišlja o sljedečoj. 
BROWNS = CLOWNS
BROWNS = CLOWNS
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Pa bolje se nekad podici i bit ekipa, nego uvijek imat 3-4 pobjede po sezoni i bit kanta za nabijanje... Za nekoliko godina, ako dobro draftuju bit ce jaka ekipa... Evo dovest ce McGaheea koji je fina zamjena za Trenta...
Tek sad vidim i Allen gotov za sezonu, krenulo nas uzas, samo da se ne ponovi 2010. kad smo samo imali zdravog Manninga
Tek sad vidim i Allen gotov za sezonu, krenulo nas uzas, samo da se ne ponovi 2010. kad smo samo imali zdravog Manninga
Joj Chiefsa sto deru 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Chiefsi su odlični zasada, Reid ih je preporodio, Smith radi ono što je radio i u Ninersima, dobar i pametan play calling sa dosta short i mid range passova uz Bowea i Averya bez mnogo grešaka, dobra run igra sa Charlesom i najbolji dio ekipe je odbrana, gdje su odlični, sa Houstonom, Berryem, Haliem i ekipom
Phila sa druge strane izgleda užasno u odbrani, u napadu još nisu na istoj stranici sa Kellyem i njegovim up tempo napadom, na trenutke dosta konfuzno, a Shady Mccoy im je najsvjetliji dio tog napada
U iduće tri tekme imaju gostovanja Peytonu, Giantsima koji izgledaju i gore od njih
te Tampi koja ima odličnu odbranu, tako da bi se patnja mogla nastaviti
Dosta neizvjesno u NFC Eastu, gdje nema jasnog favorita, jer sve ekipe imaju dosta problema, iako Cowgirls zasad djeluju najbolje, dok je u AFC West obrnuta situacija
Phila sa druge strane izgleda užasno u odbrani, u napadu još nisu na istoj stranici sa Kellyem i njegovim up tempo napadom, na trenutke dosta konfuzno, a Shady Mccoy im je najsvjetliji dio tog napada
Dosta neizvjesno u NFC Eastu, gdje nema jasnog favorita, jer sve ekipe imaju dosta problema, iako Cowgirls zasad djeluju najbolje, dok je u AFC West obrnuta situacija
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Vick je sinoc bio veoma los. Il' je on masio u vecini bacanja mjesto, ili resiveri nisu bili gdje bi trebali biti. Ali u glavnom izgledalo je to veoma lose. Barem sto se bacanja tice. Trcanje im je bilo prilicno dobro.
Houston, sack Vick-a 4.5 puta. Nocne more ce Vick imati od njega.
Smith, ja konzervativnijeg QB, nisam vidio odavno. Samo kratka bacanja, a i to kad je resiver potpuno sam. KC odbrana odlicna, i oni su donjeli pobjedu bez ikakve sumnje.
Houston, sack Vick-a 4.5 puta. Nocne more ce Vick imati od njega.
Smith, ja konzervativnijeg QB, nisam vidio odavno. Samo kratka bacanja, a i to kad je resiver potpuno sam. KC odbrana odlicna, i oni su donjeli pobjedu bez ikakve sumnje.
Postovanje treba zaraditi.
Ne znam da li sjećaš Smitha iz doba prije Harbaugh-a. Čim bi uzeo loptu u ruke i pokušao je baciti u Sticku je nastajala panika a poslije svakog neuspješnog pasa zviždanje. Onda je došao ovaj šupak iz Stanforda i u nizu razgovora objasnio Smith-u kakav je on QB, tj ubijedio ga u to šta on može a šta ne može. Od trenutka kada je Smith shvatio da mu Harbaugh govori istinu i prihvatio istu i počeo da se ponaša tj igra u skladu sa time postao je ovo što on u zadnje dvije i po godine jeste - solidan QB!kad_kako je napisao/la:......
Meni to sve jako liči na Dilfera u Baltimoru ili Johnsona u Tampi. Obojica su uzeli SB ograničavajući sebe na ono što mogu, i izbjegavajući ono što im ne donosi ništa osim problema!
Gleda li se šta? Ja ću saintse malo upalit. Dragi su mi, a i Breesa nisam gledao ove sezone nikako.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
- bear grylls
- Kontakt:
Sjajan prvi drive napad chargersa nakon dugo vremena opet izgleda strasno. Gates preporođen sve hvata jednom rukom rivers savrsen woodhead strasan dodatak sve se poslozilo.
napokoon
Rodgers ne moze pasa kompletirat, pa ja, lahko je bilo rasipat jadne Skinse, odbrana GB uzela 2 lopte na teritoriji Cinncija i ovi iz tog napravili 3 poena 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.