L87Southboy je napisao/la:pogotovo dole u Hercegovini,vi dole u Mostar,Ultrasi za BL,a onda mi za listicu...Head je napisao/la:Bice zanimljivo na magistralama ovo kolo...

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
L87Southboy je napisao/la:pogotovo dole u Hercegovini,vi dole u Mostar,Ultrasi za BL,a onda mi za listicu...Head je napisao/la:Bice zanimljivo na magistralama ovo kolo...
Nemoj više majke tiArmageddon2012 je napisao/la:Borac Zrinjski 2-imam loš predosjećaj pred ovu utakmicu![]()
Slavija Radnik 1-malo bolja slavija
Široki B. Željezničar-X,željezničar počeo lijepo igrati i neće izgubiti...ali ni protiv širokog na pecari niko ne može biti favorit...očekujem lijepu utakmicu i možda 2-2.
Čelik Travnik-1-ovo čelik obično uzme 2-1
Olimpic Zvijezda -x-olimpic igra mrljavo kući...
Mladost Rudar-2-dosta više i ove mladosti,haha
Velež Sarajevo-1-bar se nadam da je velež neke stvari ostavio iza sebe...
Leotar Vitez-1-leotar u nogama ima više ovakvih utakmica na nož
I za ovo treba imati talenat.Armageddon2012 je napisao/la:Borac Zrinjski 2-imam loš predosjećaj pred ovu utakmicu![]()
Slavija Radnik 1-malo bolja slavija
Široki B. Željezničar-X,željezničar počeo lijepo igrati i neće izgubiti...ali ni protiv širokog na pecari niko ne može biti favorit...očekujem lijepu utakmicu i možda 2-2.
Čelik Travnik-1-ovo čelik obično uzme 2-1
Olimpic Zvijezda -x-olimpic igra mrljavo kući...
Mladost Rudar-2-dosta više i ove mladosti,haha
Velež Sarajevo-1-bar se nadam da je velež neke stvari ostavio iza sebe...
Leotar Vitez-1-leotar u nogama ima više ovakvih utakmica na nož
Nisam kao armagedon,pogodjena samo dva ali jedan doktorskiNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Borac Zrinjski 1 Borac bolji i ovo dobija lagano 2:0
Slavija Radnik X Bratska podjela bodova 0:0
Široki B. Željezničar 1 Siroki kvalitetniji za pad Zelje na 12 mjesto
Čelik Travnik 1 Rnicpo
Olimpic Zvijezda 1 Olimpic lagano
Mladost Rudar X Jos jedna bratska podjela bodova samo ova 2:2 da ne bude ofirno radi Slavija-Radnik
Velež Sarajevo 1 Respect Sarajevo ali mislim da ova ekipa moze svakog dobit. Tijesno ali 3 boda za jos veci iskorak prema naprijed 1:0,2:1
Leotar Vitez 1 Vitezani nafurani nakon poklonjena 3 boda od Sirokog. Trebinjci ce iskoristiti 7 dana njihove slave 2:0
Zakuho ti se rnicpo pravoNeretvanskaPastrmka je napisao/la: Čelik Travnik 1 Rnicpo
pa jel moguce da si ti samo 2 pogodio, inace slovis za velikog tipsera kojem je "100 maraka na listicu kikiriki". Ne zaboravimo 2 godine na robiji.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nisam kao armagedon,pogodjena samo dva ali jedan doktorskiNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Borac Zrinjski 1 Borac bolji i ovo dobija lagano 2:0
Slavija Radnik X Bratska podjela bodova 0:0
Široki B. Željezničar 1 Siroki kvalitetniji za pad Zelje na 12 mjesto
Čelik Travnik 1 Rnicpo
Olimpic Zvijezda 1 Olimpic lagano
Mladost Rudar X Jos jedna bratska podjela bodova samo ova 2:2 da ne bude ofirno radi Slavija-Radnik
Velež Sarajevo 1 Respect Sarajevo ali mislim da ova ekipa moze svakog dobit. Tijesno ali 3 boda za jos veci iskorak prema naprijed 1:0,2:1
Leotar Vitez 1 Vitezani nafurani nakon poklonjena 3 boda od Sirokog. Trebinjci ce iskoristiti 7 dana njihove slave 2:0
Ma konto sam druze ali halal sve za ovaj sto sam pogodio i rezultat. Evo vidis krmak se vec poceo valjat u blatu kad je procitaoInatSilanBosanski je napisao/la:Zakuho ti se rnicpo pravoNeretvanskaPastrmka je napisao/la: Čelik Travnik 1 RnicpoNeda se mala, a ovom mrsko..
najveci na citavom forumu. sta cu kad si presmijesanNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma konto sam druze ali halal sve za ovaj sto sam pogodio i rezultat. Evo vidis krmak se vec poceo valjat u blatu kad je procitaoInatSilanBosanski je napisao/la:Zakuho ti se rnicpo pravoNeretvanskaPastrmka je napisao/la: Čelik Travnik 1 RnicpoNeda se mala, a ovom mrsko..
![]()
![]()
inace on ti je moj veliki fan mada ja mislim da je micho
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.