Pizdun

Ono za Bojana i meni nije jasno. Nama nista nisu priznali cini mi se...
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
Što ovo znači?Tritolone je napisao/la:
Ovom Delašu netko treba opizdit plesku, ogromni talent a on se opija, konjina.
Nemoj tako, oni su nepobjedivi. Ta cinjenica im sama osigurava medalju.dubrava je napisao/la:Eto, Španjolska ima 4 poraza i medalju... Što ti je sport..
Donnie Darko je napisao/la:Nemoj tako, oni su nepobjedivi. Ta cinjenica im sama osigurava medalju.dubrava je napisao/la:Eto, Španjolska ima 4 poraza i medalju... Što ti je sport..
Bas nema srece frajer. U svakoj utakmici na prvenstvu ga Marc cuvao.Neutral je napisao/la:Dobar je Ante ali kraj Marc-a mnogi izgledaju loše.
Razvalili dva puta Hrvatsku, koja je samo zbog sretnih okolnosti bila u polufinalu, i onda dodje neko i ovo napise.Donnie Darko je napisao/la:Nemoj tako, oni su nepobjedivi. Ta cinjenica im sama osigurava medalju.dubrava je napisao/la:Eto, Španjolska ima 4 poraza i medalju... Što ti je sport..
+1Greivis je napisao/la:Razvalili dva puta Hrvatsku, koja je samo zbog sretnih okolnosti bila u polufinalu, i onda dodje neko i ovo napise.Donnie Darko je napisao/la:Nemoj tako, oni su nepobjedivi. Ta cinjenica im sama osigurava medalju.dubrava je napisao/la:Eto, Španjolska ima 4 poraza i medalju... Što ti je sport..
Moj post nema apsolutno nikakve veze za Hrvatskom.Greivis je napisao/la:Razvalili dva puta Hrvatsku, koja je samo zbog sretnih okolnosti bila u polufinalu, i onda dodje neko i ovo napise.Donnie Darko je napisao/la:Nemoj tako, oni su nepobjedivi. Ta cinjenica im sama osigurava medalju.dubrava je napisao/la:Eto, Španjolska ima 4 poraza i medalju... Što ti je sport..
Onda citiraj njega ne mene.Greivis je napisao/la:Mislio sam na ovog Kroejšona iznad tebe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.