RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
moze li mi neko reci cija je marka HAAD??
Ja sam upravo ovo predlago ljetos(kad sam vadio clanske)da se napravi jedan zaseban forum ili fb-stranica gdje mogu doci samo clanovi kluba i gdje mogu diskutovati u vezi tekuce problematike a da tu povremeno dodje neko iz kluba(na zahtjev clanova) da moze da odgovori na neka od pitanja clanova kluba.Tu bi recimo i klub mogao predlagati clanovima neke nove akcije.Ovako bi se clanovi i klub malo zblizili a kakvo je trenutno stanje izgleda da su to dvije odvojene cjeline,na jednoj strani su clanovi kluba,na drugoj klub i nemaju skoro nikakav kontakt(umjesto da su jedno tijelo .Adma je napisao/la:Kontam zasto na http://www.fkvelez.ba" onclick="window.open(this.href);return false; nebi napravili jedan forum gdje ce samo clanovi kluba imati pristup.
Fali nam pravo ona stranica rodjeni.com ali i ovo nebi bilo lose jos bi na taj naci mogli i navijaci da imaju jedan drugi pristup klubu a i da mozemo ovako nekada direktno postavljati pitanja igracima i treneru.

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
HAJDE SUPER,,NEKA JE DOMAĆE AKO NISTA...
Ma dresovi su pravo dobri,što se tiče jučerašnje utakmice pa možemo i ne moramo biti zadovoljni.Gledajući stanje na terenu trebali smo pobijediti,ali ih je izvukao golman i zato moramo žaliti za pobjedom.Sa druge strane strah me je bilo da nas ne kazne za naše promašaje pa onda moramo biti zadovoljni remijem.Uglavnom ovo lijepo ide naprijed,kako igra rođenih,tako i posjeta na tribinama a bogami i uprava ne sjedi skrštenih ruku,veliki plus za upravu za ove retro dresove.Prelijepi su a još domaći proizvod svaka čast za upravu.Idemo po pobjedu u srijedu,sa ovakvim pristupom igri možemo se nadati pobjedi,Velež do groba!!!!!!!!!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
evo Mladost dobila Rudar, a u srijedu idemo Rudaru...bit će izuzetno teško, jer će se vaditi protiv nas, treba ih Ibro spremiti maksimalno, jer je najteže igrati ovakve utakmice...
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Aleme druze po meni bas suprotno. Njima vec gori a mi rastereceni i opusteni. Prava prilika da ih dobijemoAlemC85 je napisao/la:evo Mladost dobila Rudar, a u srijedu idemo Rudaru...bit će izuzetno teško, jer će se vaditi protiv nas, treba ih Ibro spremiti maksimalno, jer je najteže igrati ovakve utakmice...

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
- Kontakt:
Nije valjda da cemo i mi nositi od sada ovu HAAD opremu kao kod Sarajeva?
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ja sam prije tekme cuo da se islo u Zagreb po ove zadnje dresove tako da ne kontam kako je firma iz Sarajeva a islo se po dresove u Hrsamolijevo je napisao/la:Nije valjda da cemo i mi nositi od sada ovu HAAD opremu kao kod Sarajeva?

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
- Kontakt:
Dresovi su drama, meni su se svidili pravo. Što se tiče Rudara treba ić na pobjedu, pa šta bude, ako ih je Mladost mogla namlatit što ne bi i mi, samo da ne budu neke mutne radnje, oni su nas u zadnje vrijeme dobivali ovdje, treba im sad vratit za to.
To je odlična ideja. Pristup samo raji sa članskom ili godišnjom, gdje neće biti šupljih priča, samo provjerene informacije.rodjak je napisao/la:Ja sam upravo ovo predlago ljetos(kad sam vadio clanske)da se napravi jedan zaseban forum ili fb-stranica gdje mogu doci samo clanovi kluba i gdje mogu diskutovati u vezi tekuce problematike a da tu povremeno dodje neko iz kluba(na zahtjev clanova) da moze da odgovori na neka od pitanja clanova kluba.Tu bi recimo i klub mogao predlagati clanovima neke nove akcije.Ovako bi se clanovi i klub malo zblizili a kakvo je trenutno stanje izgleda da su to dvije odvojene cjeline,na jednoj strani su clanovi kluba,na drugoj klub i nemaju skoro nikakav kontakt(umjesto da su jedno tijelo .Adma je napisao/la:Kontam zasto na http://www.fkvelez.ba" onclick="window.open(this.href);return false; nebi napravili jedan forum gdje ce samo clanovi kluba imati pristup.
Fali nam pravo ona stranica rodjeni.com ali i ovo nebi bilo lose jos bi na taj naci mogli i navijaci da imaju jedan drugi pristup klubu a i da mozemo ovako nekada direktno postavljati pitanja igracima i treneru.) .Mora se jos dosta stvari u klubu popraviti da bi se navijaci opet stopili sa klubom, i da stadion bude dobro popunjen svaku utakmicu.Klub mora ponuditi clanovima kluba i opciju video streama domacih utakmica(ovo je bilo ubistvo juce gledati onaj stream i ono zahebavanje,sve mi je zivce iscupo
)
FORZA VELEZ
To ti neko provuk'o ovu priču samo u današnjem vremenu.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ja sam prije tekme cuo da se islo u Zagreb po ove zadnje dresove tako da ne kontam kako je firma iz Sarajeva a islo se po dresove u Hrsamolijevo je napisao/la:Nije valjda da cemo i mi nositi od sada ovu HAAD opremu kao kod Sarajeva?

Nakon što je stvorena jača materijalna osnova, 1925.godine donesena je odluka da se klubu priušte novi dresovi, ovaj put crvene boje. Boje koja je i tada bila simbol radnika i borbe za slobodu. Član Uprave Vaso Pucarić otputovao je u Zagreb i kupio garnituru crvenih dresova.
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!!!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma kad sam usao na stadion neka dva momcica pricaju a i bilo mi je malo cudno cuj isli u ZagrebVils je napisao/la:To ti neko provuk'o ovu priču samo u današnjem vremenu.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ja sam prije tekme cuo da se islo u Zagreb po ove zadnje dresove tako da ne kontam kako je firma iz Sarajeva a islo se po dresove u Hrsamolijevo je napisao/la:Nije valjda da cemo i mi nositi od sada ovu HAAD opremu kao kod Sarajeva?
Nakon što je stvorena jača materijalna osnova, 1925.godine donesena je odluka da se klubu priušte novi dresovi, ovaj put crvene boje. Boje koja je i tada bila simbol radnika i borbe za slobodu. Član Uprave Vaso Pucarić otputovao je u Zagreb i kupio garnituru crvenih dresova.

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
- Kontakt:
ovu utakmicu MORAMO DOBIT U rudaru je raspada sistema......evo jednog komentara s njihove teme
Ljudi uze nas Mladost kao od sale. Nismo imali 3 fine sanse. Nisu ni oni Bog zna sta ali braco mi nismo ni za 1.RS-a Strasno i sramotno ali tako je kako je. Nadam se nekim promjenama u skorije vrijeme. Sto se tice utakmice sa Velezom mozemo se samo moliti Bogu da nas ljudi ne razguze 3-4 razlike.
OVO MORAMO ISKORISTIT
Ljudi uze nas Mladost kao od sale. Nismo imali 3 fine sanse. Nisu ni oni Bog zna sta ali braco mi nismo ni za 1.RS-a Strasno i sramotno ali tako je kako je. Nadam se nekim promjenama u skorije vrijeme. Sto se tice utakmice sa Velezom mozemo se samo moliti Bogu da nas ljudi ne razguze 3-4 razlike.
OVO MORAMO ISKORISTIT
- bosanceros101
- Kontakt:
Rođeni sretno vam ove sezone i pozdrav iz Bihaća!
Nisam rekao da niste imali šuta, caka je u tome da je svaka vaša lopta završila 5,6 metara od gola. Oštri pokupio par laganih lopti što ste probali van šesnaest što je više ličilo na dodavanje. Mada sam se i ja pogrešno izrazio.aS_Roma je napisao/la:e cuj ni jedna prava prilikaGoodison je napisao/la:Ostaje žal za tri boda koja smo mogli vrlo lako uzeti u ovoj utakmici. Imali smo prilika, morali smo dobiti. Prva prilika, vidio loptu u gol ali eto nekako Bandović isčupa i ono što je Ramović ušao u njihov šesnaesterac oklijevajući da puca, fuj majke mi. Sarajevo nijedna prava prilika, sve neki bezopasni šutevi. Fizički su dominantniji od nas ali mi više pokazali na terenu. Dobro je, ali trebali smo to iskoristiti, što je bilo dosta neočekivanih rezultata na ostalim terenima u PL BiH. Ništa, idemo dalje. Rudara iskarati u Prijedoru,![]()
Prva minuta prazan gol Puzigaca na pola metra fula loptu ...
10 minuta .. dobra sansa za Todorovica
I Komazec nakon auta kad je bio sam pred praznim golom kad ga je prebacio , ono je šansa bolja nego svaka vasa.
Dresovi su nam prejaki.

1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Pirke je napisao/la:Ja. Novi. Presli smo sa NAAI-a. Koji je pravio stvarno dobre dresove. Barem po meni.Sarajlijc@ je napisao/la:Vidio sam juce sa tribine i vi nosite HAAD dresove.
Uglavnom, oni od jucer su bili nasa treca, retro garnitura. Nadam se da ce prva i druga garnitura biti dobre.
Care jeli ovo 100% da cemo preci na HAAD ?
Nisu nam ni ovi losi bili dresovi ali ovo retro izdanje je bas super. Nadam se da cemo imati bolju opremu a i vise izbora u fan- shopu.
rodjak je napisao/la:Ja sam upravo ovo predlago ljetos(kad sam vadio clanske)da se napravi jedan zaseban forum ili fb-stranica gdje mogu doci samo clanovi kluba i gdje mogu diskutovati u vezi tekuce problematike a da tu povremeno dodje neko iz kluba(na zahtjev clanova) da moze da odgovori na neka od pitanja clanova kluba.Tu bi recimo i klub mogao predlagati clanovima neke nove akcije.Ovako bi se clanovi i klub malo zblizili a kakvo je trenutno stanje izgleda da su to dvije odvojene cjeline,na jednoj strani su clanovi kluba,na drugoj klub i nemaju skoro nikakav kontakt(umjesto da su jedno tijelo .Adma je napisao/la:Kontam zasto na http://www.fkvelez.ba" onclick="window.open(this.href);return false; nebi napravili jedan forum gdje ce samo clanovi kluba imati pristup.
Fali nam pravo ona stranica rodjeni.com ali i ovo nebi bilo lose jos bi na taj naci mogli i navijaci da imaju jedan drugi pristup klubu a i da mozemo ovako nekada direktno postavljati pitanja igracima i treneru.) .Mora se jos dosta stvari u klubu popraviti da bi se navijaci opet stopili sa klubom, i da stadion bude dobro popunjen svaku utakmicu.Klub mora ponuditi clanovima kluba i opciju video streama domacih utakmica(ovo je bilo ubistvo juce gledati onaj stream i ono zahebavanje,sve mi je zivce iscupo
)
Da se nadovezem oko ovoga strema. Dobro kazes po meni bi Velez trebao ovu opciju da ima i da se zna kolika je clanarina i da u toj cijeni dobijes i ove direktne prenose.
Ja razumijem one momke sto su radili prije da im se nije isplatilo ali ovako bi bilo bolje. Ne znam kako da se mozda dodje do uprave i da se oko ovoga ozbiljno poprica i naravno da se dodje do neke cifre koja je dovoljna da se to obezbijedi a ujedno da bude i isplatljivo. Cisto da znamo ako je potrebno minimalno recimo 50 preplatnika onda da znamo sta je i kako je. A i ovako jedino mozemo sebe kriviti jer zaista nas je bilo malo koji smo redovno uplacivali i gledali. Ja sam prvi ocekivao bar 50 do 100 ljudi po utakmici a to nije malo.
FORZA VELEZ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.