Boldena je jedino mogao nazvati da vidi kad da ga pokupi skupa da dodju na utakmicu.amerosm je napisao/la:Branch i Bolden potvrdili da ih je Brady zvao i pitao postoji li mogucnost da se vrate u NE...
Ovim je rekao koliko ima povjerenje u trenutne WR-ove, ali ga isto tako u neku ruku mogu razumjeti, jer su ga Kraft i BB posteno zahebali...
Isto tako danas je saopsteno da je Ninkovich produzio ugovor do 2016-te sto je odlican potez uprave.
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- randy_moss
- Kontakt:
Re: NFL
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
U pitanju je Bolden-ov imenjak koji nije dobar u glavi...randy_moss je napisao/la:Boldena je jedino mogao nazvati da vidi kad da ga pokupi skupa da dodju na utakmicu.amerosm je napisao/la:Branch i Bolden potvrdili da ih je Brady zvao i pitao postoji li mogucnost da se vrate u NE...
Ovim je rekao koliko ima povjerenje u trenutne WR-ove, ali ga isto tako u neku ruku mogu razumjeti, jer su ga Kraft i BB posteno zahebali...
Isto tako danas je saopsteno da je Ninkovich produzio ugovor do 2016-te sto je odlican potez uprave.
Do mene je nisam pazio sta sam napisao.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
lose skroz
ofanzivno nismo uradili nista, ovi dali 2 td cisto iz nasih greski, jedan INT za TD, drugi punt return. Bit ce bolje slijedece sedmice, nea sanse da cemo biti ovako losi dvije hefte zaredom. Plus Johnson skoro nije ni igrao
ofanzivno nismo uradili nista, ovi dali 2 td cisto iz nasih greski, jedan INT za TD, drugi punt return. Bit ce bolje slijedece sedmice, nea sanse da cemo biti ovako losi dvije hefte zaredom. Plus Johnson skoro nije ni igrao
brw Cincy 
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kakav TD za Lockera i Titanse, sa pola terena na 15 sekundi do kraja 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Moj Rodgersu kakva si ti mazga, pa ne moze covjek vjerovat 
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- randy_moss
- Kontakt:
Opet se San Diego rastopi u zadnjoj cetvrtini... 
- bear grylls
- Kontakt:
**** im mate usta svima dabogda poginuo pagano i ovaj novi corner **** mater glupu usta oboici. Nijedna ekipa u bilo kojem sportu mi nije povadila zivce ko san diego posljednji napad 15 sekundi do kraja zna se da ce se ici na hail mary i lik ostavlja cornera koji je potpisan par dana samog na njihovog najviseg recevivera. Najgori **** secondary imamo mater **** paganu pu cigani jedni odvratni kako me iznervirase.
Zadnja izmjena: bear grylls, dana/u 22 sep 2013, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.
- randy_moss
- Kontakt:
Ovo Premier iz tebe prica, 100% .Edin TM87 je napisao/la:Moj Rodgersu kakva si ti mazga, pa ne moze covjek vjerovat
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Hoyer zaboravio da Brownsi idu po Johnnya
Opet pass na istu Smithovu stranu, i opet na TE kao i Cutler prošle sedmice
Opet pass na istu Smithovu stranu, i opet na TE kao i Cutler prošle sedmice
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
RiverPlate
- Kontakt:
Svaka čast Brady-u
, čovjek stvarno maksimum izvlači iz ove ekipe koju ima sa novajlijama reciverima, doduše danas je running game bila odlična!
Večeras dobiti Coltse, nakon bruke prošle sedmice protiv Seahawksa!
Večeras dobiti Coltse, nakon bruke prošle sedmice protiv Seahawksa!
Grbavica naš je Hram!!!
Ma ****, nista od Rodgersa, izgubio tekmu danas uzasan.randy_moss je napisao/la:Ovo Premier iz tebe prica, 100% .Edin TM87 je napisao/la:Moj Rodgersu kakva si ti mazga, pa ne moze covjek vjerovat
Idemo sad tresnut ove Ninerse u gostima i branit cast divizije, kad je vec Hjuston smlata.
Roger Federer the greatest of all time!
Sirevi popushili, Brownsi prejaki za Vikese.
Šteta što još Lavovi ne izgubiše. 
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Odlicna utakmica danas sa nase strane, a odbrana me u ove tru utakmice iznenadila dobrom igrom, iako ce biti zanimljivo iste vidjeti naredne sedmice na prvom pravom ispitu.
Sto se tice napada sva cast Brady-u, jer je igrao bez prvog WR-a, bez prvog RB-a te prvog TE-a ekipe i opet uspio postici dva TD-a.
Sada nam slijede prva tri prava ispita i treba vidjeti kako ce to sve izgledati, a kada bi se vratio Branch i oporavio Gronk mislim da bi to u napadu izgledalo dosta bolje.
Sto se tice napada sva cast Brady-u, jer je igrao bez prvog WR-a, bez prvog RB-a te prvog TE-a ekipe i opet uspio postici dva TD-a.
Sada nam slijede prva tri prava ispita i treba vidjeti kako ce to sve izgledati, a kada bi se vratio Branch i oporavio Gronk mislim da bi to u napadu izgledalo dosta bolje.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Kazem ja Cincinati nije igracka ljudi su odlicni tek sad vidim koliko su Bearsi dobro dobili onu tekmu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Sportfanatik
- Kontakt:
Sve je ovo točno, dobra utakmica svih danas, obrana nam je granitna zasadamerosm je napisao/la:Odlicna utakmica danas sa nase strane, a odbrana me u ove tru utakmice iznenadila dobrom igrom, iako ce biti zanimljivo iste vidjeti naredne sedmice na prvom pravom ispitu.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Dobro se drže Coltsi zasad, u odbrani posebno, dok su Shehawksi već riješili sve protiv očajnih Jagsa koji sada preuzimaju ulogu favorita u trci za Johnnya 
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
rio_Ferdy88 je napisao/la:Dobro se drže Coltsi zasad, u odbrani posebno, dok su Shehawksi već riješili sve protiv očajnih Jagsa koji sada preuzimaju ulogu favorita u trci za Johnnya
ne zaboravi tekmu cle-jag
- SheldonCooper
- Kontakt:
Giantsi užasno izgledaju i već sada nakon samo tri utakmice PO se čini kao naučna fantastika. Užasna igra u napadu, nikakav passing, nema rushinga, 7 sackova nad Manningom...odbrana kriminalna...jednom došli u priliku za TD. Imali 150 yardi što bacanjem što nošenjem
Propade sezona a nije još ni počela kako treba. Jbt Nicks lopte nije dobio
Ono utakmica i timova što sam do sada odgledao (popriličan broj) Giantsi su najgora ekipa NFL-a trenutno. Igra bez odbrane i bez ideje u napadu + ni sreća ne služi u nekim trenutcima.
Propade sezona a nije još ni počela kako treba. Jbt Nicks lopte nije dobio
Ono utakmica i timova što sam do sada odgledao (popriličan broj) Giantsi su najgora ekipa NFL-a trenutno. Igra bez odbrane i bez ideje u napadu + ni sreća ne služi u nekim trenutcima.
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
Koja glupost OL-a Coltsa...
Na 3rd & 10 u Red Zoni oni dopuste na im dvojca igraca iz odbrane probiju liniju i izadju na Lucka. Morali su ovo bolje odraditi.
Na 3rd & 10 u Red Zoni oni dopuste na im dvojca igraca iz odbrane probiju liniju i izadju na Lucka. Morali su ovo bolje odraditi.