Oploditelj
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Hehe ispravioL_blancos je napisao/la:Khedira ne igra u Barci, a ni Xavi u Realu.
Da stavim IllarraL_blancos je napisao/la:Ispravi i to Khedira dominator slobodno.
Nije nesto bitno, al' ti se opasno sprema Kanta ove godine, Zole lobira za tebeRealMoudrid je napisao/la:Ovaj Carvajal da je samo malkice bolji nego što je sad, mogao bi komotno u reprezentaciju.
Azerbejdžana.
Kad vidim kako očajno trola nije ni za kante.Nail for Real je napisao/la:Nije nesto bitno, al' ti se opasno sprema Kanta ove godine, Zole lobira za tebeRealMoudrid je napisao/la:Ovaj Carvajal da je samo malkice bolji nego što je sad, mogao bi komotno u reprezentaciju.
Azerbejdžana..
Znamo ga bolje od tebe, i znamo da on nije ozbiljan ni sekundegeoxx je napisao/la:Ja ne znam sto vi napadate covjeka ako kaze nesto lose za nekog naseg igraca ako je to npr. istina!? Carvajal nije odigrao nista specijalno otkako je u Madridu . I sad niko gori od tebe ako kazes za igraca koji je bio medju gorim na terenu , pazi sad, da je odigrao lose .
Inace Cristiano number 5 all time , 4 more to go.
slažem se upotpunosti.RealMoudrid je napisao/la:Benzema flopina, Higuain je za njega svjetska klasa, uvijek bio i ostao. Sve mu se servira i opet nije sposoban ubaciti. One priče "nije njegova noć" ili "pogledaj statistiku" uopće ne piju vode, ja ne pamtim kad je zadnji put 90 minuta odigrao na nivou. Večeras mu se sve serviralo i opet nije bio sposoban zabiti. Na njegovim i Pipitinim promašajima prošle sezone smo i izgubili prvenstvo.
Illaramendi dominator Getafea. Luka je ipak za njega viša sila.
Tacno.RealMoudrid je napisao/la:Benzema flopina, Higuain je za njega svjetska klasa, uvijek bio i ostao. Sve mu se servira i opet nije sposoban ubaciti. One priče "nije njegova noć" ili "pogledaj statistiku" uopće ne piju vode, ja ne pamtim kad je zadnji put 90 minuta odigrao na nivou. Večeras mu se sve serviralo i opet nije bio sposoban zabiti. Na njegovim i Pipitinim promašajima prošle sezone smo i izgubili prvenstvo.
Illaramendi dominator Getafea. Luka je ipak za njega viša sila.

LenBias je napisao/la:benzema ove sezone u 6 utakmica ima 4 gola i 3 asistencije, saberite se malo, istina u ovoj zadnjoj je imao onu priliku gdje je glavom fulao cisti gol, desava se, to opet nije razlog da pisete takve gluposti i, sto je najgore, zalite za panjinom higuainom daleko mu kuca od real madrida
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.