FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Nema od tih prica nista, znate i sami sta je bilo poslije utakmice sa Slobodom 
SaltCityAttack je napisao/la:Lukavac prodo danas tekmu Jedinstvu barem tako njihoviw bivsi igraci pricaju
Daj Dado imenuj te "bivše" igrače očiju ti?
- bosanceros101
- Kontakt:
de ne brukaj se molim te ... covijek koji je predsjednik kluba je zaplakao od muke jer nije htio Slobodi pustiti utakmicu i jer hoce da Jedinstvo posteno igra i nece nista da ima sa tim mutnim radnjama! kako samo mozes gluposti pisati ovdje nije mi to samo jasno. ima jos puno toga sto vi pojedini neznate ali nemoj me tjerati da pisem o tim stvarima jer znam 100% da ovo nije prodana utakmica i da Jedinstvo nece prodavati ni kupovati niti jednu utakmicu ove sezone jer ljudi koji su trenutno u klubu su rekli da ce napustiti klub ako budu morali pustiti utakmicu nekome! eto ti cisti primjer Sloboda. dosao je vas "glavonja" i trazio bodove i na kraju dobio tri komada!SaltCityAttack je napisao/la:Lukavac prodo danas tekmu Jedinstvu barem tako njihoviw bivsi igraci pricaju
SaltCityAttack je napisao/la:Lukavac prodo danas tekmu Jedinstvu barem tako njihoviw bivsi igraci pricaju
Jes, jes... kupila nam Sloboda opet
ja sam mislio da si ti ozbiljniji tj. stariji čovjekSaltCityAttack je napisao/la:Lukavac prodo danas tekmu Jedinstvu barem tako njihoviw bivsi igraci pricaju
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
sto i prosle sezone nije plakao kad je pola lige namjestio
il "dugove" sto ne vrati ako je tako "karakterli" covjek.. nema u ovoj ligi postenog kluba.
nego da ne trujem ljudima temu, samo steta sto je to vjerovatno kraj dobrih odnosa sa klubom s kojim smo uvijek bili "dobri"..ali nije do nas, valjali smo vam prosle sezone. Rijec je data nije odrzana, plakao on ili ne plakao koliko hoce prije/poslije tekme sa Slobodom jednom nas mozes zaje.at - drugi put sigurno neces..ja sam cestitao ljudima na pobjedi na terenu, da bogdom nema tih namjestanja nikako. Ovo je cisto za odnose dva kluba, mi vama valjali vi nama niste odradili sto ste obecali, bar sam sad nacisto sa klubom Jednistvo Bihac.
i Banovici misle nesto slicno, al sve se okrene. Ali je evidentno bilo bolje da smo povalili sve "stare prijatelje" i Banovice i Bihac
nego da ne trujem ljudima temu, samo steta sto je to vjerovatno kraj dobrih odnosa sa klubom s kojim smo uvijek bili "dobri"..ali nije do nas, valjali smo vam prosle sezone. Rijec je data nije odrzana, plakao on ili ne plakao koliko hoce prije/poslije tekme sa Slobodom jednom nas mozes zaje.at - drugi put sigurno neces..ja sam cestitao ljudima na pobjedi na terenu, da bogdom nema tih namjestanja nikako. Ovo je cisto za odnose dva kluba, mi vama valjali vi nama niste odradili sto ste obecali, bar sam sad nacisto sa klubom Jednistvo Bihac.
i Banovici misle nesto slicno, al sve se okrene. Ali je evidentno bilo bolje da smo povalili sve "stare prijatelje" i Banovice i Bihac
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
cuj plakobosanceros101 je napisao/la:de ne brukaj se molim te ... covijek koji je predsjednik kluba je zaplakao od muke jer nije htio Slobodi pustiti utakmicu i jer hoce da Jedinstvo posteno igra i nece nista da ima sa tim mutnim radnjama! kako samo mozes gluposti pisati ovdje nije mi to samo jasno. ima jos puno toga sto vi pojedini neznate ali nemoj me tjerati da pisem o tim stvarima jer znam 100% da ovo nije prodana utakmica i da Jedinstvo nece prodavati ni kupovati niti jednu utakmicu ove sezone jer ljudi koji su trenutno u klubu su rekli da ce napustiti klub ako budu morali pustiti utakmicu nekome! eto ti cisti primjer Sloboda. dosao je vas "glavonja" i trazio bodove i na kraju dobio tri komada!SaltCityAttack je napisao/la:Lukavac prodo danas tekmu Jedinstvu barem tako njihoviw bivsi igraci pricaju
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
abnorme123
- Kontakt:
ultrasstyle_tz je napisao/la:sto i prosle sezone nije plakao kad je pola lige namjestioil "dugove" sto ne vrati ako je tako "karakterli" covjek.. nema u ovoj ligi postenog kluba.
Da li bi ti bio sretan da Sloboda namjestanjem udje u PL?
(izvinjavam se na ot)
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
i ja tebe mogu pitati (ukoliko navijas zaJedinstvo) jel ti drago sto ste na onaj nacin ostali u ligi?
a moj odgovor....utopija: ne, jer zivim u nadi i zabludi o nekom postenom kvalitetnom fudbalu.
realnost: sto da ne , kad vidim i znam sta ostali radi i sta su radili.
ali moja poenta je ovo: valjali smo vam bez marke, znaci nije kupljen ostanak u ligi, nego na rijec i na staro prijateljstvo smo lobirali i sredjivali za Jedinstvo na vise mjesta..kulturno i uljudno bi bilo vratit uslugu, vi to niste uradili. Ok posteno, niste imali nikakvu obavezu da to uradite, nigdje to nije bilo napismeno, nikakav ugovor nego cisto prijateljska rijec. Vas izbor da je ne ispunite je odredio i usmjerio dalje odnose klubova i navijaca..ne mrzim ja ni Bihac ni Jedinstvo , uvijek su mi bili dragi i drago mi je bilo ako smo koga mogli ostaviti u ligi da je to bilo Jedinstvo, ali ne moze biti niti ce biti kao sto je bilo...vama cestitka i na pobjedi na terenu i na pobjedi van terena sto ste nas izvarali, treba i za to biti sposoban, ali na nama je da se postavimo na to i gradimo odnose u novom smjeru koji ste vi zadali.
a moj odgovor....utopija: ne, jer zivim u nadi i zabludi o nekom postenom kvalitetnom fudbalu.
ali moja poenta je ovo: valjali smo vam bez marke, znaci nije kupljen ostanak u ligi, nego na rijec i na staro prijateljstvo smo lobirali i sredjivali za Jedinstvo na vise mjesta..kulturno i uljudno bi bilo vratit uslugu, vi to niste uradili. Ok posteno, niste imali nikakvu obavezu da to uradite, nigdje to nije bilo napismeno, nikakav ugovor nego cisto prijateljska rijec. Vas izbor da je ne ispunite je odredio i usmjerio dalje odnose klubova i navijaca..ne mrzim ja ni Bihac ni Jedinstvo , uvijek su mi bili dragi i drago mi je bilo ako smo koga mogli ostaviti u ligi da je to bilo Jedinstvo, ali ne moze biti niti ce biti kao sto je bilo...vama cestitka i na pobjedi na terenu i na pobjedi van terena sto ste nas izvarali, treba i za to biti sposoban, ali na nama je da se postavimo na to i gradimo odnose u novom smjeru koji ste vi zadali.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Da ti odg.ultrasstyle_tz je napisao/la:i ja tebe mogu pitati (ukoliko navijas zaJedinstvo) jel ti drago sto ste na onaj nacin ostali u ligi?
Tu utakmicu su dogovorili ljudi koji više nisu tu (Hamdo tigar & CO ). Jedan od tih je dao ostavku nakon tekme s vama. Da li ljudi koji su došli ove sezone (a koji su rekli da idu samo na poštenje i rad da dovedu NKJ u PL) imaju obavezu da vraćaju dugove "ekipe" koja je prije bila tu ??? I ne brinite se, dobit ćete ta 3 boda u sanskom mostu.
Čito sam postove od nekog iz Tuzle koji piše kako treba pokupovati narednih par kola, da se ode u PL. Jadni vi sa tim razmišljanjem.
- bosanceros101
- Kontakt:
pa eto vidis koliko vi pametnjakovici znate...staragarda je napisao/la:cuj plakobosanceros101 je napisao/la:de ne brukaj se molim te ... covijek koji je predsjednik kluba je zaplakao od muke jer nije htio Slobodi pustiti utakmicu i jer hoce da Jedinstvo posteno igra i nece nista da ima sa tim mutnim radnjama! kako samo mozes gluposti pisati ovdje nije mi to samo jasno. ima jos puno toga sto vi pojedini neznate ali nemoj me tjerati da pisem o tim stvarima jer znam 100% da ovo nije prodana utakmica i da Jedinstvo nece prodavati ni kupovati niti jednu utakmicu ove sezone jer ljudi koji su trenutno u klubu su rekli da ce napustiti klub ako budu morali pustiti utakmicu nekome! eto ti cisti primjer Sloboda. dosao je vas "glavonja" i trazio bodove i na kraju dobio tri komada!SaltCityAttack je napisao/la:Lukavac prodo danas tekmu Jedinstvu barem tako njihoviw bivsi igraci pricaju![]()
![]()
..pa sto postenjacina prosle sezone nije plakala
![]()
..u stvari,mozda je i plako jer para niste imali za kupit tekmu a odradzeno vam je
...jedinstvo posteno i bez mutnih radnji
![]()
...eo i ja oplakah
taj covijek koji je sad na celu Jedinstva uopste nije bio predsjednik prosle sezone! covijeka su pritisli na sve strane da pusti utakmicu i na kraju je moralo to sve otici do nacelnika koji je rekao ako puste da Jedinstvo marke vise nece vidjeti!. na pogresnoj temi se raspravljamo ali vi ste prvi poceli pa cu to i da dovrsim sto imam da vam napisem.
Mi barem imamo pravog predsjednika u klubu ali ne neku budalu kao sto vi imate koji nezna sta hoce i dovodi igrace poput Galina,Hodzica,Brckalica koji su bili u Jedinstvu,uzeli pare i otisli! kod nas su sad pravi ljudi u klubu i sve funkcionira kako treba za razliku od vas. a to za namjestanje utakmice prosle sezone vi pitajte Mehmeda Janjosa i Tigra ... nas novi predsjednik nema nista sa tim! jadni ste vi bgm... nema od Slobode nista ove sezone... jos cete vi provesti godina u prvoj ligi dok ne shvatite da ime kluba ne igra nikakvu ulogu ovdje! .. nemate vi pojma sta se je izdesavalo u Bihacu zbog utakmice sa Slobodom ali samo cu vam reci da se je utakmica pustila fudbal se vise nebi igrao u Bihacu a vi kupujte negdje drugo bodove,tako jedino mozete da se borite za premijer ligu jer ste premazani na sve moguce nacine!
Nije Adis Obad trener Radničkog, pazi na ovaj copy-paste! Meščini da je Jaranovića čuvao igrač 26, ne vidim ga na grafici gostiju.Casp3r je napisao/la:VIdeo izvještaj sa današnje utakmice
-
abnorme123
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: abnorme123, dana/u 23 sep 2013, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
Danas na Josiku blago receno losa igra. Odbrana hajde moze se reci koliko - toliko da su odradili svoj posao sve do te 89. minute, jer ne mozemo od njih ocekivati da daju golove, ali da smo zabili prije te 89. ne bi ni doslo do tog gola Jedinstva. Znaci napad i sredina zakazali po ko zna koji put ove sezone. Ali kome zamjeriti? Igracima? Treneru? Igracima od kojih se nista bolje ni ne moze ocekivati od ovog danas, cast izuzetcima. Treneru koji je zatekao ekipu totalno ne spremnu i totalno rasformiranu od prosle sezone, sve igrace koje je on doveo ne igraju vise, otisli su iz kluba. Sve ono sto je Vojvodic poslozio se lagano raspalo. Po meni onu viziju koju on ima u glavi ovi igraci trenutno to ne mogu odradjivati, za razliku od prosle sezone. Nema probijanja preko bocnih pozicija, nema pas igre i pravih dubinskih lopti i lopti u prostor, nema da sve greske na terenu neki igrac popravi i zakrpi prostor kao sto smo imali tj. zadnjeg veznog a plus je i on znao igrati lopte. Privesti ovo nekako do kraja polusezone, probati kuci sve dobiti i na strani ako je moguce ista otkinuti, samo da budemo u gornjem dijelu tabele, nekako prizeljkujem poziciju do 7. mjesta. Na pauzi koja je poprilicno duga dobro sjesti i razmisliti sta i kako, dovesti igrace koji trebaju i koji ce biti pojacanje, probati vratiti kojeg iz prosle sezone. Toliko od mene, pozz
-
samolukavac
- Kontakt:
Jesmo prodali bolje da Jedinstvo uđe u PL nego Sloboda hahahahahahSaltCityAttack je napisao/la:Lukavac prodo danas tekmu Jedinstvu barem tako njihoviw bivsi igraci pricaju
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Imaš li informaciju i za koliko paraSaltCityAttack je napisao/la:Lukavac prodo danas tekmu Jedinstvu barem tako njihoviw bivsi igraci pricaju
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Dado ima neke dojave u Čikagu tamo, haman.Benjo_AFC86 je napisao/la:Imaš li informaciju i za koliko paraSaltCityAttack je napisao/la:Lukavac prodo danas tekmu Jedinstvu barem tako njihoviw bivsi igraci pricaju
Čestitke Radničkom na fer igri i na prijemu za nase navijače. Ovim Tuzlacima je svaka druga il je kupljenja ili su oni nekog pustili ili su oni pomogli. Vi da ste znali sa tim baratati nebi pustili da vas na*uze u PL, kupili ste u Gabeli utakmicu 1:4 da poravnate gol razliku i da sa minimalnim porazom u Lukavici ostanete u PL, izgubili ste 2:0, Željo pustio Leotara, Gosk od vasi para kupio bodove od Veleža i vi ovamo nama. Treba znati igrati ovu ligu 
Gdje se mogu naci slike sa utakmice u nedjelju, i jedno pitanje za siouxe, isli smo sa 2 momka prije utakmice, i slikali smo se ispred grafita onog SIOUX blizu parka pa ako su mozda prisutni ovdje na forumu da li mogu da mi posalju tu sliku, ne znam im imena.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.