Gore neg sad. Ne znam sto, al kod vecine tako bude.Belmin6 je napisao/la:Pa gledaj aviona, ovo treba kaparisat. Zamisli je s 20, atomska bomba.
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook i ostalo..
Zadnja izmjena: Greivis, dana/u 22 sep 2013, 00:49, ukupno mijenjano 1 put.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Donnie Darko
- Kontakt:
Promasio si temu JT.Greivis je napisao/la:http://www.imdb.com/title/tt0091042/?ref_=rvi_tt
Kaze JT da mu je najdrazi, pa ga pogleda. Nije los.
O cemu to ti Justine?Donnie Darko je napisao/la: Promasio si temu JT.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ok, pretvarat cemo se da nisi parmak, godpodine Ferris Buelleru :kava:
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
- HazardEden
- Kontakt:
Da jest, ne bi bilo ovakvih slikaŠB_Fidelis je napisao/la:Pa mozda je u pravu.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ja bih i dalje da joj postavite dupe. I ''nju'' o kojoj prica.
Opet, strogo za research purposes.
Opet, strogo za research purposes.
...Život za Široki...
jel se kaže "cjelo" ili "cijelo" ? 
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
zbog toga sam i postavio sliku. zna da joj dupe vrijedi više, a ne zna gramatiku maternjek jezika.
naprijed rejal
Još stave cover sličan ovome, a bode ti oči ono ''primjetiti'', ''mjenjati'' i sl.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
zipa smajlija na kraju. oplačem kad god vidim da ga neko stavlja na ove poruke

naprijed rejal
Uvijek sam mislio da me neka djevojka bari kad mi pošalje ovaj smajli. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- PatrickBateman
- Kontakt:
il te bari il si duboko u friendzoneuHigh je napisao/la:Uvijek sam mislio da me neka djevojka bari kad mi pošalje ovaj smajli.
Nema trece s djevojkom.PatrickBateman je napisao/la:il te bari il si duboko u friendzoneuHigh je napisao/la:Uvijek sam mislio da me neka djevojka bari kad mi pošalje ovaj smajli.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
kako nema jbo vas..šta ako je k. pa hoce razmjenu dobara?BadrHari je napisao/la:Nema trece s djevojkom.PatrickBateman je napisao/la:il te bari il si duboko u friendzoneuHigh je napisao/la:Uvijek sam mislio da me neka djevojka bari kad mi pošalje ovaj smajli.
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Friends with benefits...nista bolje ne postoji na dunjaluku 
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
a postoji jaro samo je teško ostvarivo...znaš ono kad kažu naš'o srodnu dušu...e ne bi dao tog meraka kad budem zagrlio tu srodnu dušuneo je napisao/la:Friends with benefits...nista bolje ne postoji na dunjaluku
Šta ti jeiVar je napisao/la:a postoji jaro samo je teško ostvarivo...znaš ono kad kažu naš'o srodnu dušu...e ne bi dao tog meraka kad budem zagrlio tu srodnu dušuneo je napisao/la:Friends with benefits...nista bolje ne postoji na dunjalukupih
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 73 gosta.