Kao dobio je papire, al' se cekalo da napuni 18god(napunio nekad pred EP)..valjda u buducnosti ne bi trebalo bit' problema, mada nisam dovoljno upucen u tu proceduru..reeds je napisao/la:gledam sada da je u sloveniji odrazana utakmica mladih igraca i jedan od najboljih je bio emir sulejmanovic.
e sada me interesuje da mi neko kaze onaj ko je upoznat sa tim, sta je prepreka da nastupa za nas i da li uopste ima neke sanse za to, jer mislim da bio OGROMAN gubitak za nas.
hvala.
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Mora cekati 21 rodjendan i tek tada bi imo pravo nastupa za nas tj.2016 godine...fanatic je napisao/la:Kao dobio je papire, al' se cekalo da napuni 18god(napunio nekad pred EP)..valjda u buducnosti ne bi trebalo bit' problema, mada nisam dovoljno upucen u tu proceduru..reeds je napisao/la:gledam sada da je u sloveniji odrazana utakmica mladih igraca i jedan od najboljih je bio emir sulejmanovic.
e sada me interesuje da mi neko kaze onaj ko je upoznat sa tim, sta je prepreka da nastupa za nas i da li uopste ima neke sanse za to, jer mislim da bio OGROMAN gubitak za nas.
hvala.
Mediji su odjednom poceli provlaciti ovo za 21. godinu i Sulejmanovica. Tek prava borba za njega predstoji. Sve ovisi o FIBA - i. Iskreno, situacija je takva da prije nece nego da hoce. Ako FIBA odluci da ga pusti, tada ce igrati, ako ne, nista od toga..Nista tu jos nije dogovoreno..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- ronweasley
- Kontakt:
Znači, ipak prije neće nego hoće? A jbm ti...pa koji bi to bio po redu. Veliki je talenat, vanserijski i treba se boriti za njega dok god postoji i 0.000001% šanse da zaigra za nas.neno#4 je napisao/la:Mediji su odjednom poceli provlaciti ovo za 21. godinu i Sulejmanovica. Tek prava borba za njega predstoji. Sve ovisi o FIBA - i. Iskreno, situacija je takva da prije nece nego da hoce. Ako FIBA odluci da ga pusti, tada ce igrati, ako ne, nista od toga..Nista tu jos nije dogovoreno..
Izvini na neinformisanosti, šta je sa Omićem? Je li on def. izgubljen?

Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
- legenda reala
- Kontakt:
Ma mora Emir zaigrati za nas ako se Fiba bude pridržavala pravila, sad ako su i Finci jači od nas logistički onda ga jbi
Omić može zaigrati za nas kad mu Slovenci potpišu ispisnicu ili oduzmu državljanstvo,a to se neće nikad desiti

Omić može zaigrati za nas kad mu Slovenci potpišu ispisnicu ili oduzmu državljanstvo,a to se neće nikad desiti

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ako on želi da igra za nas, jel samo treba cekati 21 godinu i onda nema prepreke, ni fibe, ni finske ni ništa. ili i kad napuni 21 godinu, opet trebaju neke dozvoleneno#4 je napisao/la:Mediji su odjednom poceli provlaciti ovo za 21. godinu i Sulejmanovica. Tek prava borba za njega predstoji. Sve ovisi o FIBA - i. Iskreno, situacija je takva da prije nece nego da hoce. Ako FIBA odluci da ga pusti, tada ce igrati, ako ne, nista od toga..Nista tu jos nije dogovoreno..

nema potpisa
ma, ne nadajmo se previše sulejmanoviću, vidite kako zadaju, prvo ovo, pa ono...prođe tih njegovih 18 godina i ništa. boj se, tako će biti i kad napuni 21. pravila su tu, očito, da ih fiba tumači kako ona hoće.
Pa napisao sam. I kad napuni 21 godinu, sve je do FIBA - e. Oni ga sutra mogu pustiti da hoce, ali nece.Admir_Sa je napisao/la:ako on želi da igra za nas, jel samo treba cekati 21 godinu i onda nema prepreke, ni fibe, ni finske ni ništa. ili i kad napuni 21 godinu, opet trebaju neke dozvoleneno#4 je napisao/la:Mediji su odjednom poceli provlaciti ovo za 21. godinu i Sulejmanovica. Tek prava borba za njega predstoji. Sve ovisi o FIBA - i. Iskreno, situacija je takva da prije nece nego da hoce. Ako FIBA odluci da ga pusti, tada ce igrati, ako ne, nista od toga..Nista tu jos nije dogovoreno..
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Neka Finci ispisu Sulejmanovica i FIBA ce dati dozvolu. Finci ga ne zele pustiti i to je FIBI argument za odbijanje nase molbe. Za sada ... Veliki plus za nas je pismo Sulejmanovica, njegovog oca i mislim da menadzera, upuceno krovnoj organizaciji. Ja sam uvjeren da ce on biti nas ...
Zasto Emirov otac onda tvrdi u medijima da moze igrati za nas nakon 21g,ocito da nije dobro informisan..Spominjo je nesto kako Finska trazi kao ono sto je ulozila u njega..
Nisam bas siguran. Mislim da moze nasupati jer nakon 21. navrsene godine Finski savez gubi pravo na njega. U tom slucaju samo jos FIBA donosi odluku, cini mi se.zgembo89 je napisao/la:Zasto Emirov otac onda tvrdi u medijima da moze igrati za nas nakon 21g,ocito da nije dobro informisan..Spominjo je nesto kako Finska trazi kao ono sto je ulozila u njega..
Sto se para tice, oni traze ali nemaju argumenata jer u Finskoj roditelji placaju kampove i sve sto ide uz to ... Mislim, da oni od naseg saveza zele pare uzeti. Kao Slovenci za Preldzica, od Turaka ..
Odakle onaj info da je Persic igrac Cibone? Spahija fino rece da su on i Masic uletjeli samo zbog turnira u Sarajevu jer nisu imali dovoljno igraca ...
http://****.ba/clanak/1644402161600/s ... ref=ostali" onclick="window.open(this.href);return false;neno#4 je napisao/la:Pa napisao sam. I kad napuni 21 godinu, sve je do FIBA - e. Oni ga sutra mogu pustiti da hoce, ali nece.Admir_Sa je napisao/la:ako on želi da igra za nas, jel samo treba cekati 21 godinu i onda nema prepreke, ni fibe, ni finske ni ništa. ili i kad napuni 21 godinu, opet trebaju neke dozvoleneno#4 je napisao/la:Mediji su odjednom poceli provlaciti ovo za 21. godinu i Sulejmanovica. Tek prava borba za njega predstoji. Sve ovisi o FIBA - i. Iskreno, situacija je takva da prije nece nego da hoce. Ako FIBA odluci da ga pusti, tada ce igrati, ako ne, nista od toga..Nista tu jos nije dogovoreno..
ovdje Harun kaze da ce Emir od 21 godine sigurno biti nas.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Kad je izvlacenje za naredni Eurobasket
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Glavonja potpiso za Warriorse,sigurno će posle za Srbiju igrat..Savović haman u BAyernu
neno#4 je napisao/la:Pa napisao sam. I kad napuni 21 godinu, sve je do FIBA - e. Oni ga sutra mogu pustiti da hoce, ali nece.Admir_Sa je napisao/la:ako on želi da igra za nas, jel samo treba cekati 21 godinu i onda nema prepreke, ni fibe, ni finske ni ništa. ili i kad napuni 21 godinu, opet trebaju neke dozvoleneno#4 je napisao/la:Mediji su odjednom poceli provlaciti ovo za 21. godinu i Sulejmanovica. Tek prava borba za njega predstoji. Sve ovisi o FIBA - i. Iskreno, situacija je takva da prije nece nego da hoce. Ako FIBA odluci da ga pusti, tada ce igrati, ako ne, nista od toga..Nista tu jos nije dogovoreno..
Onda Harun laze? Ako je tako 21 godina mu fakticki nista ne znaci?
Sta je sa kuzmica ? imal ikakve sanse da igra on za nas ? Totalni mi je ljigavac ispao sa onim izjavama u avazu pa onda nakon toga okrenuo pricu , znam ja ko ima ruke u tome al da li on ima ikakvu zemlju da nastupa za nas uopce ?
Cuj Harun laze. FIBA je jednostavno takva organizacija, tumace pravila kako njima odgovaraju. Znaci, danas, mogu donijeti jednu odluku, a sutra je promijeniti. Kod njih se nista nikada ne zna, a kamoli da se zna sta ce biti za tri godine..Onda Harun laze? Ako je tako 21 godina mu fakticki nista ne znaci?
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
Neno jesi li upoznat u situaciju sa Kuzmicem? Kakve su sanse da obuce nas dres?
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Zeko igra veceras prvu zvanicnu utakmicu za Brose Basket Bamberg
Za par minuta pocinje finale supercupa Njemacke Alba Berlin - Brose Basket Bamberg prenos na Sport 1 de
ZEKO pocinje u prvoj petorci
U ekipi Brose Basket je i Dino Dizdarevic 95 godiste igraj Playmaker znali neko koje ovaj momak i jeli igrao za nase mlade selekcije
Za par minuta pocinje finale supercupa Njemacke Alba Berlin - Brose Basket Bamberg prenos na Sport 1 de
ZEKO pocinje u prvoj petorci

U ekipi Brose Basket je i Dino Dizdarevic 95 godiste igraj Playmaker znali neko koje ovaj momak i jeli igrao za nase mlade selekcije

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.