Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 247

RickBlaine
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la RickBlaine » 23 sep 2013, 11:42

Consigliere je napisao/la:A koliko je Real dao golova u tih 6 utakmica? 20? A on glavni napadac... :roll:
Pa obzirom da ni Isus Krist ne bi mogao zabiti vise od Ronalda ta brojka se cini sasvim pristojnom. Uz to, zabio je cetiri puta vise golova od nedojebanog lobotomca Neymara :kava:
Iako se slazemo da je najgori napadac Madrida unazad 30 godina.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 23 sep 2013, 11:46

RickBlaine je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:A koliko je Real dao golova u tih 6 utakmica? 20? A on glavni napadac... :roll:
Pa obzirom da ni Isus Krist ne bi mogao zabiti vise od Ronalda ta brojka se cini sasvim pristojnom. Uz to, zabio je cetiri puta vise golova od nedojebanog lobotomca Neymara :kava:
Iako se slazemo da je najgori napadac Madrida unazad 30 godina.
:roll:

Sta ce ti statistike i gluposti? Nije kosarka! Gledas utakmice i sve ti je jasno: Benzema nema utakmice od kad je dosao prije 4 godine u kojoj mozes reci da je bio najbolji igrac Reala. S obzirom kakav je bio potencijal, covjek je flop... nazalost.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 23 sep 2013, 12:02

Slazem se, slazem se. Otkad je dosao nije ni sekunde napredovao. Al' ono, sto jes' jes', tesko je naci nekog boljeg od njega za poziciju kakvu on igra, ****, on je savrsen za ulogu razigravaca Ronalda i Balea koji ce zajedno zabit 80 golova a on imat 20+ asistencija. Nekog drugog za takvo nesto je tesko naci. Mozda Suki jedino, al' i on je velik potrosac. Trebao se ako nista dovesti Llorente kao back-up ili nesto slicno. Jos ako se povrijedi, samo s goreg na gore...
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

harisfcb
Kontakt:

Post Postao/la harisfcb » 23 sep 2013, 12:31

RickBlaine je napisao/la:Isco je bolji od Neymara. Deset puta.
i sta je bilo kad si se probudio ???
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 23 sep 2013, 12:32

Kad sam se probudio vidio sam da su Pepe ima bolji prosjek golova od Geymara ove sezone.

harisfcb
Kontakt:

Post Postao/la harisfcb » 23 sep 2013, 12:34

RickBlaine je napisao/la:Kad sam se probudio vidio sam da su Pepe ima bolji prosjek golova od Geymara ove sezone.
jest i ja kazem ev lijepo vrijeme vani, moze se izaci, vidjet sta ima mimo racunara :D
Mes que un club ....
FKS
FCB

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 23 sep 2013, 12:37

Imam zakazano u dva, jos je rano. I sta tebe ima bolit kurrac sta drugi rade i sta trebaju da rade?
Nisam ni ocekivao da ces napisati post vezan za temu i raspravu. Ne moras zahvaljivati na porciji samara.

Da zakljucimo. Pepe je bolji napadac od Neymara :kava: Tu je negdje sa Piqueom, imaju isti ratio.

harisfcb
Kontakt:

Post Postao/la harisfcb » 23 sep 2013, 12:41

RickBlaine je napisao/la:Imam zakazano u dva, jos je rano. I sta tebe ima bolit kurrac sta drugi rade i sta trebaju da rade?
Nisam ni ocekivao da ces napisati post vezan za temu i raspravu. Ne moras zahvaljivati na porciji samara.

Da zakljucimo. Pepe je bolji napadac od Neymara :kava: Tu je negdje sa Piqueom, imaju isti ratio.
i opet navijac reala, nije dobar s glavom, slucaj za psihijatrije na KCUS, to samo lud moze porediti isca i Neymara, a o tom Pepe-u da ne pricam... kad isco taj uspije k'o Neymar, ja i ti mozemo pricati do tada, samo ti tvrdi to i nek' ti se raja smije, koliko si ogranicen... kad da isco petinu golova sto je NEymar dao, i petinu trofeja osvoji javi mi se slobodno... do tada dovidjenja prijatno ili ti Allahimanet ;)
Mes que un club ....
FKS
FCB

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 23 sep 2013, 12:44

Nedoyebani lobotomac,čovjek te postavio gdje ti je i mjesto(negdje ispod hale) a ti hoćeš još i da se poserre po tebi,sjedi jado i poklopi se.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

harisfcb
Kontakt:

Post Postao/la harisfcb » 23 sep 2013, 12:45

madridist je napisao/la:Nedoyebani lobotomac,čovjek te postavio gdje ti je i mjesto(negdje ispod hale) a ti hoćeš još i da se poserre po tebi,sjedi jado i poklopi se.
pa Bujrum poserite se ako mozete, sta je isco napravio u karijeri, sta je Neymar, nadji broj golova, asistencija i trofeja, ajd pa mi javi omjer...
Mes que un club ....
FKS
FCB

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 23 sep 2013, 12:49

Yebiga,tu si nas zayebo,čisto sumnjam da će Isco zaigrat u brazilskoj ligi ikad.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 23 sep 2013, 12:52

:lol: :lol: :lol:
Isco igra ozbiljan nogomet vec tri sezone. Neymar je pocetnik. Broj golova i asista ove sezone: Isco 5 golova i 2 asistencije. Mali nedojebani lobotomac ima u dvije utakmice vise 4 gola manje i jednu asistenciju manje. Najbolji mladi igrac svijeta, Golden boy. I nema veze to sto je ovaj veznjak a lobotomac napadac.
Da je ovaj ponudio neku valjanu teoriju i argumente ovaj post bi mogao biti znatno duzi, ali na njegovu srecu, nije podoban za takvo nesto cemu svjedoci taj jadni post. Vatreno krstenje za novog culesa na forumu. Ovo je tek pocetak :kava:

Zapravo bilo bi glupo da ga isamaramo argumentima. Osim sto lobotomci ne uvazavaju snagu istih, zabavnije je trolanjem.
madridist je napisao/la:Yebiga,tu si nas zayebo,čisto sumnjam da će Isco zaigrat u brazilskoj ligi ikad.
:lol: Jes', jes'.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 23 sep 2013, 13:21

Isco je fenomen , najbolja osmica za godine pred nama (a nije realno ni sada Iniesta daleko , kako igra momculo).
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 23 sep 2013, 13:32

Isco je najbolji transfer Madrida od R.Carlosa.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 23 sep 2013, 14:01

Ocjene za sinoćnju pobjedu ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 23 sep 2013, 14:24

E cuj Lobotomca grob te hebo sto hvali Brazilskog Mediokritera,taj ne moze Iscu kopacke cistiti :lol:
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 23 sep 2013, 14:56

Neymar osvojio sve moguce trojefe 8-)
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

harisfcb
Kontakt:

Post Postao/la harisfcb » 23 sep 2013, 16:05

opet se izvaljuju standardno :D bravo momci nema oborili ste me argumentima, gdje je taj Isco u repki, a koliko Neymar vec igra u Brazilu, i posere se u finalu na svjetskog i evropskog prvaka... statistika sve pokazuje tako da...
p.s. Neymar je vec donio trofej Barci cekamo isca...
Mes que un club ....
FKS
FCB

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 23 sep 2013, 16:13

harisfcb je napisao/la:opet se izvaljuju standardno :D bravo momci nema oborili ste me argumentima, gdje je taj Isco u repki, a koliko Neymar vec igra u Brazilu, i posere se u finalu na svjetskog i evropskog prvaka... statistika sve pokazuje tako da...
p.s. Neymar je vec donio trofej Barci cekamo isca...
Ti se izgleda nisi salio kad si pitao za instrukcije?
**** nemam vremena.
Prestani pisati gluposti.

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 23 sep 2013, 16:15

Raul_64 je napisao/la:Isco je fenomen , najbolja osmica za godine pred nama (a nije realno ni sada Iniesta daleko , kako igra momculo).
Isca kad spomenes u istoj recenici s Iniestom, ovaj prvi mora da se klekne na koljena

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []