Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Pipita
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Pipita » 25 dec 2009, 00:26

Wolverine je napisao/la:ma arbeloa je promasaj covjek. treba real dovest nekog kvalitetnog lijevog beka, a ove otpadke otjerat sve u pm. mislim konkretno na drentea, diaru, gaga i gutija.
Arbeloa je, dok Ramos nije igrao, bio odlican na mjestu desnog beka i svaka mu cast za partije koje je pruzio...

Ne znam zasto svi tako govorite o Gutiju :roll:

Covjek je zadnjih 10 golova postignuo na atraktivan nacin, sve ljepsi do ljepseg
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 25 dec 2009, 00:39

Nemoze Guti iz Reala , on je njihova maskota , naravno sto se tice frizure :)
Lik je ozlijedjen al sigurno na sredini terena radi ogroman posao kada igra , prosjek mu je nekih 80% tacnih pasova po tekmi ?
Gago je solidan igrac koji nema prilike da se dokaze , Drenthe je tipicni nizozemac koji ima potencijala al nazalost ne igra onu pravu poziciju koju bi trebao igrati , kao Marcelo u zadnjoj tekmi , al ja bi njega fino na posudbu negdje , ako se tamo dokaze vratiti , ako ne bude uredu slat ga u Twente ili neku drugu rupu u nizozemskoj :)
A Diarra je tipicni defanzivni vezni koji radi ogroman posao na sredini terena kojeg vecina navijaca ne cijeni niti primjecuje za vrijeme utakmice , to je jedan pravi radnik koji obavlja "prljavi posao" za C.Ronalda , Kaku i ostale zvijezdice , ( mislim na M.Diarra , i Lass.Diarra to radi samo sto je Lass klasu iznad )
Vjerujem da ce se Pipita sloziti :D

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 25 dec 2009, 00:42

i ja se slazem sa vecinom. ali ti igraci su trenutno visak realu. ja momo diaru nisam ja mislim gledao jos od sezone 2006/07. zadnje tekme protiv osasune kad je dao go. nakon toga vecinu vremena je bio povreden.

gago nema mjesta u realu, te ce vjerovatno nazad u bocu.

drente ima potencijal, ali isto nema mjesta u realu.

gutija organski ne mogu. mozda sam subjektivan u njegovom slucaju. i on isto stalno povrijedjen.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 25 dec 2009, 00:50

Wolverine je napisao/la:i ja se slazem sa vecinom. ali ti igraci su trenutno visak realu. ja momo diaru nisam ja mislim gledao jos od sezone 2006/07. zadnje tekme protiv osasune kad je dao go. nakon toga vecinu vremena je bio povreden.

gutija organski ne mogu. mozda sam subjektivan u njegovom slucaju. i on isto stalno povrijedjen.
Igrao je M.Diarra proslu tekmu , i odigrao je predobro , kada gledas igrace poput njega , Essiena , Makelelea , Y.Tourea , Mascherana , Gatussa , ... tek onda vidis tko se uistinu zalaze na terenu , te igrace treneri najvise cijene , dok ih navijaci uopce ne vide .
Pa onaj "dream team" of fife , Casillas , Vidic , Terry , Evra , Gerrard , Xavi , Iniesta , C.Ronaldo , Messi , Torres nebi mogao odigrati postenu utakmicu ( defanzivno ) , ovdje umjesto Gerrarda treba Essiena ubaciti pa bi to bio dream team , a ovako previse ofanzivna ekipa , bez prave obrane .

Slucaj 1. galaktikosi , otisao Makelele , oni propali -.-

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 25 dec 2009, 00:56

Furymaker je napisao/la:Nemoze Guti iz Reala , on je njihova maskota , naravno sto se tice frizure :)
Lik je ozlijedjen al sigurno na sredini terena radi ogroman posao kada igra , prosjek mu je nekih 80% tacnih pasova po tekmi ?
Gago je solidan igrac koji nema prilike da se dokaze , Drenthe je tipicni nizozemac koji ima potencijala al nazalost ne igra onu pravu poziciju koju bi trebao igrati , kao Marcelo u zadnjoj tekmi , al ja bi njega fino na posudbu negdje , ako se tamo dokaze vratiti , ako ne bude uredu slat ga u Twente ili neku drugu rupu u nizozemskoj :)
A Diarra je tipicni defanzivni vezni koji radi ogroman posao na sredini terena kojeg vecina navijaca ne cijeni niti primjecuje za vrijeme utakmice , to je jedan pravi radnik koji obavlja "prljavi posao" za C.Ronalda , Kaku i ostale zvijezdice , ( mislim na M.Diarra , i Lass.Diarra to radi samo sto je Lass klasu iznad )
Vjerujem da ce se Pipita sloziti :D
Guti je odlican, ima najbolje pasove u Realu uz Alonsa. Ima predobar postotak tacnih pasova i zabija vrlo atraktivne golove. Ne znam kud ces vise od jednog veznjaka. Gago je imao vremena da se dokaze, i meni je jedan od najdrazih igraca u Realu, jos otkako je stigao u klub, ali slab je on stvarno.

Znaci ne slazem se samo s tim oko Gaga, ostalo je isto onako kako ja to zamisljam
Wolverine je napisao/la:i ja se slazem sa vecinom. ali ti igraci su trenutno visak realu. ja momo diaru nisam ja mislim gledao jos od sezone 2006/07. zadnje tekme protiv osasune kad je dao go. nakon toga vecinu vremena je bio povreden.

To je do tebe, mislim na to o Gutiju. Nije on stalno povrijedjen nego su ga cesto izostavljali sa spiska pozvanih. Znali su i Juande Ramos i Bernd Schuster svadjati se s njim, zajebavati ga, ali kad je zagustilo Gutija su zvali pa im je on bodove donosio. Na isti nacin se prema njemu odnosi i ovaj Pellegrini, a Guti im to sve vraca onim kasnjenjem i nedolazenjem na treninge, sto mu je glupo.
Furymaker je napisao/la:
Igrao je M.Diarra proslu tekmu , i odigrao je predobro , kada gledas igrace poput njega , Essiena , Makelelea , Y.Tourea , Mascherana , Gatussa , ... tek onda vidis tko se uistinu zalaze na terenu , te igrace treneri najvise cijene , dok ih navijaci uopce ne vide .
Pa onaj "dream team" of fife , Casillas , Vidic , Terry , Evra , Gerrard , Xavi , Iniesta , C.Ronaldo , Messi , Torres nebi mogao odigrati postenu utakmicu ( defanzivno ) , ovdje umjesto Gerrarda treba Essiena ubaciti pa bi to bio dream team , a ovako previse ofanzivna ekipa , bez prave obrane .

Slucaj 1. galaktikosi , otisao Makelele , oni propali -.-
Dobro receno buraz
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 25 dec 2009, 00:59

Aha i kad si rekao da ih navijaci uopste ne vide, tu si u krivu. Ovdasnji navijaci, a ja to vrlo dobrom znam, svi postuju i vole Lassa. Covjek je nedavno dobio i nagradu od Realovih navijaca za najboljeg igraca prosle sezone u dresu Kraljevskog kluba
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 25 dec 2009, 01:03

Nek dovedu Marka Babića iz Zaragoze. Svakako malo igra, može pokrpati mjesto stopera i lijevog beka, a neće biti skup. I on sam je nezadovoljan, veli rađe ću igrati u Realu nego sjediti na klupi Zaragoze.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 25 dec 2009, 01:08

Igra malo u Zaragozi pa ce igrati u Realu...Kakav Babic kruh te rodio, prije ce Metzelder zaigrati u pocetnoj.. ili je Babic bolji :lol:
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 25 dec 2009, 01:24

Kakav Babić malo zeze. :roll: Ja mislim da bi jedan Mertesacker ili Naldo bili dobra stoperska rješenja, a za lijevog beka može konkurirati Kolarov, a najbolja i najpametnija opcija bi bio John Arne Risse. Tog igrača obožavam.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 25 dec 2009, 01:53

Offside je napisao/la:Kakav Babić malo zeze. :roll: Ja mislim da bi jedan Mertesacker ili Naldo bili dobra stoperska rješenja, a za lijevog beka može konkurirati Kolarov, a najbolja i najpametnija opcija bi bio John Arne Risse. Tog igrača obožavam.
:arrow: ja ga volim jos otkako je zatreso precku barci :mrgreen:
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 25 dec 2009, 03:09

Trasimaco je napisao/la:Evra, Cole i Clichy su nedostizni, ali ima jos jako puno dobrih igraca na toj poziciji. Sta je naprimjer sa Kolarovom iz Lazia? Ili Lopezom iz Atletico Madrida? :lol:
Mi svi pitamo sta sa ovim sta sa onim a ne gledamo na deficit nastao u prethodnih par mjeseci. Ne moze ni Real samo dovoditi a nista ne prodavati. ako su dali Salgada dzabe, mogli su ga prodati za 500.000.. malo al dobro i to.. Sad bi i Ruuda dali dzabe, pa ko god dodje do 32-33 godine oni ga daju dzabe... dokle tako? Mislim, ako vec nemamo nikakvih prihoda to vec postaje veliko zaduzenje... To ti je isto kao da opcina nema OV pa se ne moze izvrsiti rebalans... nema OV-a nema rebalansa, ako nema rebalansa ode grad u dugove iz godine u godinu, sve vece...isto tako je i sa klubom.. Ako sam radimo na trosenju, to se ne isplati

Ako cemo vjerovati medijima, ovogodisnji deficit nam iznosi cca 190 miliona, sto je dosad najveci gubitak kluba ikad. Mogli bi profitirati na mnogocemu, ali najvise na komercijali. Sad se onda neko javi pa kaze sta je Realu dati 15 miliona.. halo, 15 miliona, znate li sta je to? :o
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 25 dec 2009, 03:28

Furymaker je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Real i Barca vedre i oblače španskim nogometom tako je bilo prije tako ce biti i za vijek vjekova :) ..loše za ligu al jbg sta se moze..
Barca i Real :)
al Deportivo , Valencia su prije bili pri samom vrhu spanjolskom nogometa , Valencia je jos uvijek tu , dok se Deportivo jos uvijek trazi iako je 5.- 6. , ipak i ova sezona ce zavrsiti Barcelona - Real Madrid bjeze nekih 10 bodova treceplasiranoj ekipi , al ja mislim da se i ostale ekipe poprilicno pojacavaju ( Valencia , Sevilla , Deportivo , Mallorca
) iako jos nedovoljno za naslova al ako nastave u buducnosti ce se moci kaciti s Barcom i Realom ( bar se nadam! )
et toliko od mene
Kako ce Deportivo biti medju najboljim kada su dosla vremena da svi klubovi koji zele da budu uspjesni u takvim ligama finansijski moraju biti dobro potkovani. Jedan Real koji ima vrlo pametnu Upravu, izuzev one o kojoj cu sad pricati, je samim tim daleko ispred Deportiva, je finansijski potkovan jer ne ovisi o mnogocemu. Deportivo nije siguran u sta ulagati, i kakve projekte napraviti da bi se investiralo u nesto od cega ce imati koristi.. nacin na koji oni posluju izgleda kao da nema razlike izmedju projekta i investicije...

Real je bio gotovo pao na taj nivo kad je klub vodio Calderon. Zakinuti klub za 20-ke miliona pri dovodjenju talenata iz Argentine, a uz to su ih platili i vise nego sto su trebali, sto znaci 20 miiona + par milioncica je otislo u Calderonov dzep, odnosno u vodu. Ista ta uprava, koja lici na ovu Deportivovu i Valencijinu, je placala gradu rentu na privatno zemljiste, sto se dokazalo tek kasnije, i umjesto da tuze grad oni odluce zadrzati svoj ponos i preci preko svega toga. Rijec je o izgradnji Valdebebas centra, za kojeg se 2004. godine jedva dobila dozola od tog grada koji im je fakticki ukrao 10 miliona, a mogli su tuzbom vratiti i vise od toga. Pa se ti onda pitaj sto Valencija, Deportivo, Atletico i neki drugi klub nikako da dodje do naslova prvaka.. pa kako ce i doci kad su im uprave retardirane kao Realova prethodna.

Svaka cast Joanu Laporti koji u svojoj posao ne mijesa korupciju, ponos, a bogami ni gluposti poput kradje.. tek kad dobiju tako sposobne ljude, oni ce biti na nekom dobitku... sad da li na materijalnom ili na trofejnom, nebitno, bilo kakav je dobar.

Florentino Perez u svemu vidi korist. Covjek je investirao gotovo 250 miliona u projekat kojeg je nazvao novim svjetskim brendom. Pa on ce u narednih pet sezona vratiti troduplo vise nego li je ulozio. Covjek sad planira napraviti madridski disney, vjerovao ili ne, odmah uz Santiago Bernabeu stadion. Pitace ljudi na sto ce to liciti, sto mjesa biznis sa sportom, ali ce se na kraju ispostaviti da su Atletico, Valencija i drugi ispali iz Primere zbog dugova, prodaje vaznih igraca.. naravno NEDAJ BOZE..citam Cikcanginu kolumnu, ako se ikako tako moze nazvati, pa kaze kako je Arsenal ponos Engleske.. gledaj ti u sta Abramovic i onaj seik ulazu, pa ces vidjeti kakve momcadi prave, dok se Arsenal bori za neku djecicu koju ce ionako za tri ili cetiri godine prodati, pa sve to vodi do propasti, a propast je za njih vrlo poznat pojam, jer su u susi sto se tice nekog velikog naslova vec godinama

JEB0 te ponos, daj rezultate
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

belafonte
Kontakt:

Post Postao/la belafonte » 25 dec 2009, 07:47

Oo kako ga mali odra :mrgreen:

[youtube][/youtube]

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 25 dec 2009, 10:19

Pipita je napisao/la:
Furymaker je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Real i Barca vedre i oblače španskim nogometom tako je bilo prije tako ce biti i za vijek vjekova :) ..loše za ligu al jbg sta se moze..
Barca i Real :)
al Deportivo , Valencia su prije bili pri samom vrhu spanjolskom nogometa , Valencia je jos uvijek tu , dok se Deportivo jos uvijek trazi iako je 5.- 6. , ipak i ova sezona ce zavrsiti Barcelona - Real Madrid bjeze nekih 10 bodova treceplasiranoj ekipi , al ja mislim da se i ostale ekipe poprilicno pojacavaju ( Valencia , Sevilla , Deportivo , Mallorca
) iako jos nedovoljno za naslova al ako nastave u buducnosti ce se moci kaciti s Barcom i Realom ( bar se nadam! )
et toliko od mene
Kako ce Deportivo biti medju najboljim kada su dosla vremena da svi klubovi koji zele da budu uspjesni u takvim ligama finansijski moraju biti dobro potkovani. Jedan Real koji ima vrlo pametnu Upravu, izuzev one o kojoj cu sad pricati, je samim tim daleko ispred Deportiva, je finansijski potkovan jer ne ovisi o mnogocemu. Deportivo nije siguran u sta ulagati, i kakve projekte napraviti da bi se investiralo u nesto od cega ce imati koristi.. nacin na koji oni posluju izgleda kao da nema razlike izmedju projekta i investicije...

Real je bio gotovo pao na taj nivo kad je klub vodio Calderon. Zakinuti klub za 20-ke miliona pri dovodjenju talenata iz Argentine, a uz to su ih platili i vise nego sto su trebali, sto znaci 20 miiona + par milioncica je otislo u Calderonov dzep, odnosno u vodu. Ista ta uprava, koja lici na ovu Deportivovu i Valencijinu, je placala gradu rentu na privatno zemljiste, sto se dokazalo tek kasnije, i umjesto da tuze grad oni odluce zadrzati svoj ponos i preci preko svega toga. Rijec je o izgradnji Valdebebas centra, za kojeg se 2004. godine jedva dobila dozola od tog grada koji im je fakticki ukrao 10 miliona, a mogli su tuzbom vratiti i vise od toga. Pa se ti onda pitaj sto Valencija, Deportivo, Atletico i neki drugi klub nikako da dodje do naslova prvaka.. pa kako ce i doci kad su im uprave retardirane kao Realova prethodna.

Svaka cast Joanu Laporti koji u svojoj posao ne mijesa korupciju, ponos, a bogami ni gluposti poput kradje.. tek kad dobiju tako sposobne ljude, oni ce biti na nekom dobitku... sad da li na materijalnom ili na trofejnom, nebitno, bilo kakav je dobar.

Florentino Perez u svemu vidi korist. Covjek je investirao gotovo 250 miliona u projekat kojeg je nazvao novim svjetskim brendom. Pa on ce u narednih pet sezona vratiti troduplo vise nego li je ulozio. Covjek sad planira napraviti madridski disney, vjerovao ili ne, odmah uz Santiago Bernabeu stadion. Pitace ljudi na sto ce to liciti, sto mjesa biznis sa sportom, ali ce se na kraju ispostaviti da su Atletico, Valencija i drugi ispali iz Primere zbog dugova, prodaje vaznih igraca.. naravno NEDAJ BOZE..citam Cikcanginu kolumnu, ako se ikako tako moze nazvati, pa kaze kako je Arsenal ponos Engleske.. gledaj ti u sta Abramovic i onaj seik ulazu, pa ces vidjeti kakve momcadi prave, dok se Arsenal bori za neku djecicu koju ce ionako za tri ili cetiri godine prodati, pa sve to vodi do propasti, a propast je za njih vrlo poznat pojam, jer su u susi sto se tice nekog velikog naslova vec godinama

JEB0 te ponos, daj rezultate
Oni iako nemaju omogucene financije jako se dobro drze , pa zamisli Real Madrid da je u financijskom stanju u kakvom je Valencia ?
Oni su bili 400mil eura u krizi ( i sad su ) al i dalje su poprilicno dobri kada pogledas sve ukupno .
Oni daju 5mil eura za igraca , koji postane puno bolji i mozes ga prodati za 20,30,40mil
Mata , Silva , Villa , ...
Ipak treba imati respekta prema njima , jer u stanju kakvom jesu oni su prosli u iduci krug europske lige i drze se u vrhu spanjolske primere .
A za Pereza sam ja davno rekao da je budala , a za ovo sto si rekao disney madrid to je za zatvora !
Nogomet I politiku , biznis to se ne treba mijesati , a onaj koji to proba treba ga kazniti , ali eto . Kada pogledas i taj "krov"nogometa zvani Fifa to mijesa , dokaz - Irska-Francuska , BiH-Portugal , ...
I Uefa ima slicnih ispada , uglavnom kada igraju velike ekipe protiv "manjih" al ima i drugih slucaja kao npr. Chelsea : Barcelona , ...
To sve treba iskorijeniti odmah na pocetku da kasnije ne bude problema , ako im je jos uvijek stalo do nogometa.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 25 dec 2009, 10:21

Pipita je napisao/la:Aha i kad si rekao da ih navijaci uopste ne vide, tu si u krivu. Ovdasnji navijaci, a ja to vrlo dobrom znam, svi postuju i vole Lassa. Covjek je nedavno dobio i nagradu od Realovih navijaca za najboljeg igraca prosle sezone u dresu Kraljevskog kluba
Cast izuzetcima , al dobro . Mora da su poceli kada im je Djeda Mraz ispricao pricu o 1. galaktikosima :D

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 25 dec 2009, 10:26

Furymaker je napisao/la:
Pipita je napisao/la:Aha i kad si rekao da ih navijaci uopste ne vide, tu si u krivu. Ovdasnji navijaci, a ja to vrlo dobrom znam, svi postuju i vole Lassa. Covjek je nedavno dobio i nagradu od Realovih navijaca za najboljeg igraca prosle sezone u dresu Kraljevskog kluba
Cast izuzetcima , al dobro . Mora da su poceli kada im je Djeda Mraz ispricao pricu o 1. galaktikosima :D
jesi smijesan :mrgreen: :mrgreen:

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 25 dec 2009, 10:29

Trasimaco je napisao/la:Evra, Cole i Clichy su nedostizni, ali ima jos jako puno dobrih igraca na toj poziciji. Sta je naprimjer sa Kolarovom iz Lazia? Ili Lopezom iz Atletico Madrida? :lol:
cuj to nedostizni....kad smo mogli CR i KAKU dovesti nista nije.... :mrgreen: :mrgreen:

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 25 dec 2009, 10:30

fabio je napisao/la:
cuj to nedostizni....kad smo mogli CR i KAKU dovesti nista nije.... :mrgreen: :mrgreen:
Covjek je mislio po kvaliteti , a ne po cijeni .
Al vi novi Realovci samo mislite kako kupiti nekog igraca , sta mislis mogli bi vi kupiti nekog od ove trojice ? :D

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 25 dec 2009, 12:11

Furymaker je napisao/la: Oni iako nemaju omogucene financije jako se dobro drze , pa zamisli Real Madrid da je u financijskom stanju u kakvom je Valencia ?
Oni su bili 400mil eura u krizi ( i sad su ) al i dalje su poprilicno dobri kada pogledas sve ukupno .
Oni daju 5mil eura za igraca , koji postane puno bolji i mozes ga prodati za 20,30,40mil
Mata , Silva , Villa , ...
Ipak treba imati respekta prema njima , jer u stanju kakvom jesu oni su prosli u iduci krug europske lige i drze se u vrhu spanjolske primere .
A za Pereza sam ja davno rekao da je budala , a za ovo sto si rekao disney madrid to je za zatvora !

Nogomet I politiku , biznis to se ne treba mijesati , a onaj koji to proba treba ga kazniti , ali eto . Kada pogledas i taj "krov"nogometa zvani Fifa to mijesa , dokaz - Irska-Francuska , BiH-Portugal , ...
I Uefa ima slicnih ispada , uglavnom kada igraju velike ekipe protiv "manjih" al ima i drugih slucaja kao npr. Chelsea : Barcelona , ...
To sve treba iskorijeniti odmah na pocetku da kasnije ne bude problema , ako im je jos uvijek stalo do nogometa.
Kako cu to zamisliti... Real je najvece sportsko drustvo u Spanjolskoj i fala Bogu njih gledati kako padaju na te vode je gotovo nemoguce.

Real je prije dolaska Pereza ima dugove koji su iznosili oko 520 miliona, i sad dodaj ovaj deficit od 190 miliona, dobijes svotu vecu od 700 miliona :roll:

Nije covjek budala nego za razliku od Valencije i Deportiva on u svemu vidi korist. Dok se kupi zarada bice i dobrih igraca, zvijezda i jos mnogo Ronalda a sa takvim se osvajaju naslovi

Sto BiH- Portugal - sta je tu bilo neregularno :roll:
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 25 dec 2009, 12:23

Puno prekrsaja koji nisu bili dosudjeni u 1. utakmici , silni zuti kartoni , poput one "ruke"

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.