Konacno da i Parker pokaze nesta i na EP , kada sam ga proje gledao nije mi bilo jasno kako je onako dobar u NBA a slab na EP , evo konacno je i ovdje pokazao , mada dusu na srce nikad slabiji turnir i oni su previse utakmica izgubili 3 (Njemacka , Srbija , Litvanija)
Hrvatska zaslzeno 4-ta , mada je to najgore mjesto sto postoji, ali eto vracaju se pomalo i oni u elitu.
Spanija da je igrala u punom sastavu uzela bi, tj. da su imali samo malo Ibake da zatvori skok i da polupa blokada , jer ih je Fracnuska uzela na atletiku + Parker.
Sad Litvanija je 2-ga , a mi smo ih imali , mada nisam siguran da smo uletili umjesto njih da bi smo dosli do finala bas , ali eto makar smo dokazali da mozemo i najbolje da pobjedimo. Mada recimo to moze reci i jedna Finska

Ukrajina na SP dobro imali su srece sa grupama, ali bitan je i trener , dokaz da u Europi jejos uvjek vazan trener !
Meni je najveca misterija Srbija, odigraju odlicno protiv Litvanije , nas (Bosne) , Francuske

Helem podbacili su par favorita Rusija, Turska i Grcka , pitanje je hocemo li opet imali ovakvu sansu