Ne, ako ima 16 i sama pristane onda nisi, osim ako ti nisi u kasnim 20-im ili ranim 30-im..neo je napisao/la:Jesmol' mi sad pedofili ak bi je otkinuli ....
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Facebook i ostalo..
Celik!3,2,2.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
If there's grass on the field - play ball.Neutral je napisao/la:Da. Glavna parola vam je gore djevojčica, dole žena.neo je napisao/la:Jesmol' mi sad pedofili ak bi je otkinuli ....
...Život za Široki...
- PatrickBateman
- Kontakt:
16+ je dozvoljeno,bez obzira koliko ti imas godina (zakonski)
ovo sam saznao od drota na protestima
, dok je odmjeravao klinku neku 
ovo sam saznao od drota na protestima
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Mislim da ti je i 14 u BiH.
Mada, sve je to sivo podrucje, podlozno razlicitim interpretacijama i manipulacijama.
Not that it matters.
Mada, sve je to sivo podrucje, podlozno razlicitim interpretacijama i manipulacijama.
Not that it matters.
...Život za Široki...
Odmah se sjetim izjava raje:
- Čim ona može ugasiti i upaliti svjetlo, spreman je
- Šta u nju ne stane, uguraj u mene (brutalna)
Niko im nije kriv što se nosaju kao komad mesa u mesnici, naked.
Posljedica turbo-folka, pevačica i njihovih furki.
- Čim ona može ugasiti i upaliti svjetlo, spreman je
- Šta u nju ne stane, uguraj u mene (brutalna)
Niko im nije kriv što se nosaju kao komad mesa u mesnici, naked.
Posljedica turbo-folka, pevačica i njihovih furki.
Ja sve cekam nece l' ko kakvog jarana dobrog staviti, ali nista od vas.

Samo maloljetnice lijepe.
Samo maloljetnice lijepe.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

Za sve one koji se, tobože, moraju označiti kad su u teretani, Vatri i sl. A o McDonaldsu da ne govorim.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
uhPatrickBateman je napisao/la:16+ je dozvoljeno,bez obzira koliko ti imas godina (zakonski)
ovo sam saznao od drota na protestima, dok je odmjeravao klinku neku
Vođa zna.
Ne zaboravi one koji piju negdje kahvu s prijateljima pa stave na facebook 
Označe raju i napišu u statusu ''Ludilo''.
Ili kad čitaju neku knjigu pa to objave u statusu. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Tako ti je svugdje. Sjedim sa prijateljima na kahvi, svako malo jedan od njih upada na fb ili fantasy manager itd, uglavnom štanca po tom mobitelu. Šta je u njemu...mobitelu su čudo, imaju svoje prednosti ali ubiše u nama čovjeka.
Žalim takve.Koliko ti dosadna raja treba biti da ti imaš vremena za ući na fejs i tagovat ih. 
Ja kad uzmem mobitel,a na kafi sam to je znak da me neko opra na ruke.
Ja kad uzmem mobitel,a na kafi sam to je znak da me neko opra na ruke.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
2 stvari odjednom. Mozes se i dopisivat preko fejsa dok si na kavi. Ti su posebni 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ti znas kolika je meni rukaNeutral je napisao/la:Anoreksija. Furaju pločice a ruka im 32cmŠB_Fidelis je napisao/la:Vrijedi i za vas suhalje koji se furate da imate plocice, a na 60 kg...
i ti isto znas koliko ja imam kila, ko ste sta pitao?ŠB_Fidelis je napisao/la:Vrijedi i za vas suhalje koji se furate da imate plocice, a na 60 kg...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ko je tebe spominjao?
Ja sam samo citirao Fidelisa, ne tebe. Nemam pojma kome se on obraćao.
Ja sam samo citirao Fidelisa, ne tebe. Nemam pojma kome se on obraćao.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
momak onda imas strasan kapacitet. Napisao post koji se odnosi na mene i ti se na to sve nadovezao. Mozes ba ustipku i takvim slicnim prodavat maglu, meni ne 
Vođa zna.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
znao sam da ce to reci, providan frajer, zato sam i njega odmah citirao uz argumentaciju 
Vjeruj mi da nisam ni upratio da tebi govori, ali eto neka sam ja providan. Godinama ovdje i nikad ne prozivam ili omaložavam nekog forumaša. Nebitno, pisao sam nekoliko puta o anoreksiji i pločicama na temi teretana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 71 gost.