Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 247

L_blancos
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la L_blancos » 23 sep 2013, 16:19

harisfcb je napisao/la:opet se izvaljuju standardno :D
Mojne se persirat
, gdje je taj Isco u repki
Ko je konkurencija Iscu a ko Neymaru.
Gdje Forlan u repci a gdje Messi (ovo je dokaz da je Forlan bolji od Messija?)
, a koliko Neymar vec igra u Brazilu, i posere se u finalu na svjetskog i evropskog prvaka...
U finalu cega?

statistika sve pokazuje tako da...
Pokazuje, slazem se.
Pokazuje da je Isco doveo jednu Malagu do 1/4 finala LP, i da je proglasen za najboljeg mladog igraca Evrope.
Odigrao citavu sezonu na wc nivou za Malagu dok je Neymar igrao sa poluamaterima i penzionerima u Brazilu.

p.s. Neymar je vec donio trofej Barci cekamo isca...
Jes, isto sto je Tymoschuk donjeo Bayernu LP.

@MrShadow
Isco ima potencijal da bude za stepenicu iznad Inieste (Iniesta + sut), mada je jos rano o tome govoriti. Iniesta nije bio ni 1/4 igraca sa 21 kakav je sada Isco. Doduse, malo koji veznjak jeste. Ne pada mi ni jedan na pamet.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 23 sep 2013, 16:20

Isco vise nije potencijal, vec sad je veliki igrac. Stekao sam dojam da vec polako postaje vodja ovog Reala, sto mi je neizmjerno drago.

Da dostigne Iniestu ce mu trebati jos dosta vremena, ali ima ga i na pretek, nije nemoguce. :D
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 23 sep 2013, 16:26

L_blancos je napisao/la: @MrShadow
Isco ima potencijal da bude za stepenicu iznad Inieste (Iniesta + sut), mada je jos rano o tome govoriti. Iniesta nije bio ni 1/4 igraca sa 21 kakav je sada Isco. Doduse, malo koji veznjak jeste. Ne pada mi ni jedan na pamet.
Ma sve stoji, al prerano je govoriti o tome, zacas se shebu, isto ste i za Di Mariu govorili pa tog vise nigdje nema.
Kad nareda par sezona kao jedan od nosioca ekipe bez velikih oscijacija u formi onda mu treba kapu skinut.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 23 sep 2013, 16:28

Pa i rekao sam moze biti ta najveca "osmica".
A sada mu je najbolja referenca dakako Iniesta.

ovako zrelo igrati sa 21 godinom , plus ima taj kiler insekt pred golom.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 23 sep 2013, 16:30

MrShadow je napisao/la:
L_blancos je napisao/la: @MrShadow
Ma sve stoji, al prerano je govoriti o tome, zacas se shebu, isto ste i za Di Mariu govorili pa tog vise nigdje nema.
Kad nareda par sezona kao jedan od nosioca ekipe bez velikih oscijacija u formi onda mu treba kapu skinut.
Ne vjerujem da je ikad iko za Angela tako govorio. On i kad je dosao u Madrid je bio stariji nego Isco sada a pruzao je daleko slabije partije nego sto ih Isco sada pruza.

Niko ne govori da je sada on bolji od Inieste kao igrac, ali ako ovako nastavi ( ne vidim razlog zbog cega ne bi) mogao bi biti jedan od historijskih veznjaka.

Neymar ima veliki potencijal, kao i Isco. Isco ga vise iskazuje dok Neymar jos uvijek nije pokazao sta moze, i da li moze u Evropi (Robinho)

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 23 sep 2013, 16:40

Neymar je pokazao sa Brazilom da moze odlicno protiv Evropljana, za mene je za sada dobar i u Barci jer svaku utakmicu zavrsi makar asistencijom, a ako ne uspije da postane klasa to ce biti zahvaljujuci Barcinom stilu igre.

harisfcb
Kontakt:

Post Postao/la harisfcb » 23 sep 2013, 16:41

L_blancos je napisao/la:
harisfcb je napisao/la:opet se izvaljuju standardno :D
Mojne se persirat
oke
, gdje je taj Isco u repki
Ko je konkurencija Iscu a ko Neymaru.
Gdje Forlan u repci a gdje Messi (ovo je dokaz da je Forlan bolji od Messija?)
isco bi makar bio na klupi, a tvoji su vec xavi rahmetlijom proglasili, pa valjda bi treb'o tu negdje da se vrti...
, a koliko Neymar vec igra u Brazilu, i posere se u finalu na svjetskog i evropskog prvaka...
U finalu cega?
daj ba nisi malouman, jedino ti ovdje normalno pises, kup konfederacija, znas i sam...
statistika sve pokazuje tako da...
Pokazuje, slazem se.
Pokazuje da je Isco doveo jednu Malagu do 1/4 finala LP, i da je proglasen za najboljeg mladog igraca Evrope.
Odigrao citavu sezonu na wc nivou za Malagu dok je Neymar igrao sa poluamaterima i penzionerima u Brazilu.
ee ebg sad, to znaci u Brazilu i opcenito u Juznoj Americi nema kvalitetnih nogometasa, a pogledaj molim te malo okosnice pojedinih ekipa i reci ce ti se sve...

p.s. Neymar je vec donio trofej Barci cekamo isca...
Jes, isto sto je Tymoschuk donjeo Bayernu LP.
Pa Neymar je dao go, koji je direktno donio trofej, zbog pravila go u gostima...

@MrShadow
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 23 sep 2013, 16:53

Amar Dzeko je napisao/la:Isco vise nije potencijal, vec sad je veliki igrac. Stekao sam dojam da vec polako postaje vodja ovog Reala, sto mi je neizmjerno drago.

Da dostigne Iniestu ce mu trebati jos dosta vremena, ali ima ga i na pretek, nije nemoguce. :D
Iniesta je već dugo vremena najbolja osmica svijeta, nije realno još porediti ihka i njega, iako je potonji na dobrom putu da postane vođa reala u narednom periodu.

Ostali padobranci, prisaberite se, neymar se još nije otplatio od dresova.
naprijed rejal

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 23 sep 2013, 16:53

A čekaj malo,ovaj Reha ne zna citirat?
MrShadow je napisao/la: Postao/la MrShadow dana 23 sep 2013, 16:40

Neymar je pokazao sa Brazilom da moze odlicno protiv Evropljana, za mene je za sada dobar i u Barci jer svaku utakmicu zavrsi makar asistencijom, a ako ne uspije da postane klasa to ce biti zahvaljujuci Barcinom stilu igre.
Dobar je za njega Barcin stil igre.Ja sam iznenađen što dosad igra prilično zrelo,očekivao sam da kvari igru sebičnim potezima,a on zapravo pokušava biti ekipi koristan.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 23 sep 2013, 16:55

Kad bi birao radije bi uzeo Isca. Ali Neymar ima strasan potencijal i kad bi malo manje bio nesebican mozda bi dosada imao i vise golova. Jednostavno nikako da se oslobodi i da shvati da ne mora svaku Messiju dodavat.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 23 sep 2013, 16:58

Ovaj haris je panj, ne znam kako imate volje odgovarati mu uopšte, lik nema pojma o nogometu.

Porediti Brazil i Španiju po igračima, ne može svako, za to moraš biti baš baš 'inteligentan'. Pa u tom Brazilu, Isco da igra, bio bi glavni igrač, nosioc igre, apsolutno sve. Kako jedan Isco, sa svojih 21 godinu može da bude u prvom sastavu pored proverenih igrača, pored igrača koji su doneli titule evropske titule, svetsku titulu, pored Inieste, pored Xavija, Xabija, Busquetsa, mislim, jesi ti normalan?

Shvatam, igra lik u Barceloni, voliš ga, gotiviš ga, ali je Isco miljama ispred Neymara, a kako vreme bude odmicalo, to ćeš i sam da skontaš. Isco je nešto posebno, Isco je igrač koji se rađa jednom u 50 godina. Jer sa 21 godinu, biti ovako iskusan, ovako hladan na terenu, igrati kao da imaš 400-500 utakmica u nogama, non-šalantno svaku utakmicu, to ne može niko. A Iniesta je u njegovim godinama bio klinac u Barceloni i u Španiji, naravno ako se sećaš, ali čisto sumnjam. ;)

I 99% navijača Barcelone bi pre dovelo Isca, nego Neymara. Pametnom dosta.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 23 sep 2013, 16:59

Lillard je napisao/la:Kad bi birao radije bi uzeo Isca. Ali Neymar ima strasan potencijal i kad bi malo manje bio nesebican mozda bi dosada imao i vise golova. Jednostavno nikako da se oslobodi i da shvati da ne mora svaku Messiju dodavat.
Cuj ne mora?Odkud sad to? :mrgreen:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 23 sep 2013, 17:01

Dzoni je napisao/la:
Lillard je napisao/la:Kad bi birao radije bi uzeo Isca. Ali Neymar ima strasan potencijal i kad bi malo manje bio nesebican mozda bi dosada imao i vise golova. Jednostavno nikako da se oslobodi i da shvati da ne mora svaku Messiju dodavat.
Cuj ne mora?Odkud sad to? :mrgreen:
Vise ne mora. Rekordi su oboreni i niko ih vise nece srusiti. Tako da... :mrgreen:

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 23 sep 2013, 17:05

Hoces reci da je citava igra Barce bila podredjena obaranju individualnih rekorda? :mrgreen:

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 23 sep 2013, 17:06

Hajmo malo srat.

Pa pojedini ovdje pricaju o Iscu kao da je Ronaldinho.Polahko decki , znam da vam je drago radi pocetka sezone jer se dobro predstavio ali sacekajmo da nesto uradi u karijeri.Za razliku od njega Neymar je vec neke stvari u karijeri uradio.Bio je lider najjaceg Santosa ikada(osvojio veliki broj trofeja) i lider Brazila ka tituli CC.

Neymar je all star igrac.Momak koji ce za 2-3 godine sigurno biti najveca Svjetska zvijezda.Apsolutno sve predispozicije ima.Atraktivan je , neuhvatljiv i posjeduje lahkocu u igri kakvu samo Brazilci mogu imati.

Isco jeste velika nada Spanije i vec sada fantastican igrac ali sam siguran da nikada nece biti igrac kakav ce postati Neymar.Brazilac je rodjen da bude najbolji to se jednostavno primjeti na sitnicama.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 23 sep 2013, 17:11

Johny je napisao/la:Hajmo malo srat.

Brazilac je rodjen da bude najbolji to se jednostavno primjeti na sitnicama.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 23 sep 2013, 17:15

Dzoni je napisao/la:Hoces reci da je citava igra Barce bila podredjena obaranju individualnih rekorda? :mrgreen:
Bit ce kako Messi kaze 8-)

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 23 sep 2013, 17:18

Lillard je napisao/la:
Dzoni je napisao/la:Hoces reci da je citava igra Barce bila podredjena obaranju individualnih rekorda? :mrgreen:
Bit ce kako Messi kaze 8-)
Pa to ti pricam.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 sep 2013, 19:10

anonymousHD je napisao/la: Isco je nešto posebno, Isco je igrač koji se rađa jednom u 50 godina. Jer sa 21 godinu, biti ovako iskusan, ovako hladan na terenu, igrati kao da imaš 400-500 utakmica u nogama, non-šalantno svaku utakmicu, to ne može niko. A Iniesta je u njegovim godinama bio klinac u Barceloni i u Španiji, naravno ako se sećaš, ali čisto sumnjam. ;)

Spusti loptu anonimni tek je prošlo par utakmica a Isco već u rangu Inieste. :roll: Kad se sezona završi onda se mogu sumirati rezultati i govoriti jel' se neki igrač isplatio ili nije.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 23 sep 2013, 19:13

Ništa što i tvoji Bavarci niste radili sa Alcantarom :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []