E vidis to za dijabetes sam previdio.500.000 evra fina svotica.Nisam mislio za Bilbiju to za milion,cisto sam njega za primjer uzeo,ali mislio sam na talente Borca koji su odlazili za smijesne pare,pa zato kazem da bi mogli i mi milion uzeti za nekoga!jovanbl je napisao/la: ako racunas u markama to je blizu, 900.000 KM za boracnije relano milion eura za bilbiju, imaj na umu da nazalost ima dijabetes ,
mada je vrijednost ovog transfera bila u stvari 700.000 eura racunajuci ono sto dobija klub i ono sto dobija bilbija, a bilbijina vrijednost na trzistu je trenutno 400.000 eura.
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Treci put castimo
$ то $ он " $? зар " ? " " $ је ? у ? & '?tatamata je napisao/la:E vidis to za dijabetes sam previdio.500.000 evra fina svotica.Nisam mislio za Bilbiju to za milion,cisto sam njega za primjer uzeo,ali mislio sam na talente Borca koji su odlazili za smijesne pare,pa zato kazem da bi mogli i mi milion uzeti za nekoga!jovanbl je napisao/la: ako racunas u markama to je blizu, 900.000 KM za boracnije relano milion eura za bilbiju, imaj na umu da nazalost ima dijabetes ,
mada je vrijednost ovog transfera bila u stvari 700.000 eura racunajuci ono sto dobija klub i ono sto dobija bilbija, a bilbijina vrijednost na trzistu je trenutno 400.000 eura.
"" ПУТ ""
-
vlado lesinar
- Kontakt:
i ja sam cuo da je to bio samo premor
tatamata je napisao/la:Pa dobro bas da je ponuda smijesna...Ne bi bas rekao.Meni se cini sasvim solidna,medjutim mislim da bi mogli dobiti vise,puno vise.Zasto i mi ne bi prodali nekog igraca za milion!
Pa eto malo fali da bude milion.... KM
U sustini mislim da je to bila dobra ponuda, i mislim da bi bio najveci transfer u PL ikida
- Stone Island
- Kontakt:
Mislim da je Hrgović iz Širokog otišao za veće pare.
Moguce, ali kod njega se ne zna ni za koliko je otisao. Mislim da jeste za vece pare, ali koliko to zna samo onaj celavi sto ima 150 kg...ne znam ni kako se zove...
- Stone Island
- Kontakt:
Ako se ne varam,u pitanju je bila cifra od 800.000 €.Manijakk je napisao/la:Moguce, ali kod njega se ne zna ni za koliko je otisao. Mislim da jeste za vece pare, ali koliko to zna samo onaj celavi sto ima 150 kg...ne znam ni kako se zove...
sta vam je momci ba jeste normalni ??Stone Island je napisao/la:Ako se ne varam,u pitanju je bila cifra od 800.000 €.Manijakk je napisao/la:Moguce, ali kod njega se ne zna ni za koliko je otisao. Mislim da jeste za vece pare, ali koliko to zna samo onaj celavi sto ima 150 kg...ne znam ni kako se zove...
kakvih 800 000 eura...vela havle
takvi transferi se nekrecu ni u dinamu zagreb..
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Stone Island
- Kontakt:
''Karijeru je započeo u sinjskom Junaku. Odatle je otišao u Hajduk gdje se nije snašao. Bio je na posudbama u Mosoru i Solinu, ali naposljetku otišao u japansku Gamba Osaku. Nakon 4 utakmice tamo došao je u Široki Brijeg u BiH. Tamo se napokon istaknuo i igrao vrlo dobro. Zaradio si je time i nastup u reprezentaciji, te 800.000 € vrijedan transfer u bundeligaški Wolfsburg.''19HzsA87 je napisao/la:sta vam je momci ba jeste normalni ??Stone Island je napisao/la:Ako se ne varam,u pitanju je bila cifra od 800.000 €.Manijakk je napisao/la:Moguce, ali kod njega se ne zna ni za koliko je otisao. Mislim da jeste za vece pare, ali koliko to zna samo onaj celavi sto ima 150 kg...ne znam ni kako se zove...
kakvih 800 000 eura...vela havle
takvi transferi se nekrecu ni u dinamu zagreb..
http://hr.wikipedia.org/wiki/Mirko_Hrgovi%C4%87
Na ovo sam prvo naletio.A vidjet ću da ti još koji link nađem u vezi ovoga.
A Dinamo je po 15-20 miliona eura prodavao igrače.
"zvanicna"" je napisao/la:$ то $ он " $? зар " ? " " $ је ? у ? & '?tatamata je napisao/la:E vidis to za dijabetes sam previdio.500.000 evra fina svotica.Nisam mislio za Bilbiju to za milion,cisto sam njega za primjer uzeo,ali mislio sam na talente Borca koji su odlazili za smijesne pare,pa zato kazem da bi mogli i mi milion uzeti za nekoga!jovanbl je napisao/la: ako racunas u markama to je blizu, 900.000 KM za boracnije relano milion eura za bilbiju, imaj na umu da nazalost ima dijabetes ,
S obzirom da mi jedan od clanova porodice radi na paprikovcu,a i njegova sestra ide samnom u skolu,sa sigurnoscu ti mogu reci da nije premor vec šećer bio uzrok neigranja
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &
Svim igracima, navijacima i simpatizerima borca rimokatolicke vjeroispovjesti zelim SRETAN BOŽIĆ!
-
vlado lesinar
- Kontakt:
jovanbl je napisao/la:Svim igracima, navijacima i simpatizerima borca rimokatolicke vjeroispovjesti zelim SRETAN BOŽIĆ!
-
vlado lesinar
- Kontakt:
ZNALI KO NESTO NOVO O NEKIM POJACANJIMA
vlado, NEKO SIGURNA ZNAvlado lesinar je napisao/la:ZNALI KO NESTO NOVO O NEKIM POJACANJIMA
salim se, pa stara je prica mogao si u novinama ovih dana i danas da procitas, koje su opcije sve u igri, al evo da rezimiram
golman - avdukic iz rudara,
lijevi bocni - puzigaca iz celika
prednji vezni - solic aleksandar iz bakua
napadaci, stajic? i mladen bojic iz modrice
veznjak - ima jos ta prica o jovanovicu iz slavije
to je ono sto je moguce al ne gotovo, tako pise
u prici su takodje bili i grujic i trivunovic kao i ogi vranjes, al se naglasava da je prilicno za neocekivati
-
vlado lesinar
- Kontakt:
ma znam to iz novina al sam mislio da neko zna nesto konkretno....danas idu u posjetu c.zvezdi i kako sam saznao razgovarace oko ogija vranjesajovanbl je napisao/la:vlado, NEKO SIGURNA ZNAvlado lesinar je napisao/la:ZNALI KO NESTO NOVO O NEKIM POJACANJIMA![]()
salim se, pa stara je prica mogao si u novinama ovih dana i danas da procitas, koje su opcije sve u igri, al evo da rezimiram
golman - avdukic iz rudara,
u prici su takodje bili i grujic i trivunovic kao i ogi vranjes, al se naglasava da je prilicno za neocekivati
Danasnje novine i ne daju nekog optimizma, al dobro opet su to novine, da ipak napisem sta kazu,od Avdukica nema nista Rudar trazi 100000 KM ,Puzigaca zeli al Celik trazi obestecenje nasi naravno ne daju, od Stajica nema nista odlazi u inostranstvo, jedino Bojic na korak do potpisa samo treba naglasiti da je on jedini slobodan igrac i da nije uopste ni igrao cijelu polusezonu zbog povrede znaci dovodi se krs, eto toliko.golman - avdukic iz rudara,
Vranjes na transfer listi C.Zvezde a uz to kaznjen sa 5000eura ,razlog nedisciplina
sigurno sto je pominjao Pizona u negativnom kontekstu
interesuje me koliko je tacno visok Vranjes,po nekim podacima to se krece u rasponu od 182 do 188
sigurno sto je pominjao Pizona u negativnom kontekstu
interesuje me koliko je tacno visok Vranjes,po nekim podacima to se krece u rasponu od 182 do 188
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Pise u novinama da ste odustali od Trivunovica da vam je preskup
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
-
vlado lesinar
- Kontakt:
Al zato je sarajevo bacilo udicu na trivunovicaFK Sarajevo je napisao/la:Pise u novinama da ste odustali od Trivunovica da vam je preskup
vlado lesinar je napisao/la:Al zato je sarajevo bacilo udicu na trivunovicaFK Sarajevo je napisao/la:Pise u novinama da ste odustali od Trivunovica da vam je preskup
nadam se da je istina da vam je preskup, to ostavlja nedu da nama dolazi.
ima neka cudna veza izmedju bivsih igraca borca koji dodju u sarajevo, istinski se bore za nas dres (grujic, mackic, trivunovic) zato bi jako volio opet vuleta vidjeti u bordo dresu
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.