Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?
postujem sergeja al mozda bolje sad da bude neki pomocni trener ili savjetnik ili nesta neznam ni sam
- velez_mostar
- Kontakt:
Upravo tako druze!Ni meni se ne svidja ,pogotovo sa izjavama tipa "nisam htio prije jer nisam imao jaku ekipu,sad se moze nesto"...k'o da je Capello pa da sebe ne sjebaje slabim rezultatima ,kao da je neko trenersko ime..smijesno..btw ako je bio igracina ,ne znaci da mora biti dobar trener...i sto se tice Barbareza ,on je imao dosta toga vise nauciti ,i Safet bi nam donio neki prevazidjeni sistem igre..barem je to moje misljenje..i naravno da mi se ne svidja!hercegovina je napisao/la:ko je taj safet susic? koga je on trenirao. ja nikad nisam cuo da je trenirao neku ozbiljnu ekipu.meni se cini kao neki beskurac,ne smije nikad nista izjaviti i lik je bez okusa i mirisa.ne svidja mi se nikako i mislim da je prava ona pizda i seljak,nesto kao goran bregovic i ekipa.
A ko je taj Sergej Barbarez?? Koga je on ikad trenirao?? Jeli bar neke juniore,pionire ili pjetliće trenirao?hercegovina je napisao/la:ko je taj safet susic? koga je on trenirao. ja nikad nisam cuo da je trenirao neku ozbiljnu ekipu.meni se cini kao neki beskurac,ne smije nikad nista izjaviti i lik je bez okusa i mirisa.ne svidja mi se nikako i mislim da je prava ona pizda i seljak,nesto kao goran bregovic i ekipa.
Meni se on cini kao neki pusikurac koji se okrece kako vjetar puše...do juce protiv saveza,a sad bi da bude selektor tj.da radi za njih....Barbarez nebi donio ništa,nikakav sistem jer nikad nikog nije ni pokušao trenirati.
Što to sad ne podržava Kodru?...nikako mi se ne sviđa taj covjek...papak hercegovacki.
Uz znake podrske Barbarezu i znaka postovanja Prema Susicu, mislim da nisu dorasli ovoj vrsti vodjenja i obavljanja posla. Iako je Barbarez sagradio ime kroz pokazani patriotizam, to treba da je razlog da mu se da sansa. I ako ne uradio kako treba i nebude imao rezultate netreba ga blatit i tako te stvari po nasem dobrom "obicaju".
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli
Ma raji je nebitno koga je ili bolje receno sta je on trenirao.. Bitno je da on ima ime, ugled, nekima je ocito, barem citajuci ovaj forum, bitno da se on zove Meho, Hasan, Zuhdija, Senad a ne Mladen, Darko, Stefan ili obrnuto, ako vec znas na sto mislim.hercegovina je napisao/la:ko je taj safet susic? koga je on trenirao. ja nikad nisam cuo da je trenirao neku ozbiljnu ekipu.meni se cini kao neki beskurac,ne smije nikad nista izjaviti i lik je bez okusa i mirisa.ne svidja mi se nikako i mislim da je prava ona pizda i seljak,nesto kao goran bregovic i ekipa.
Sta bi ja dao da mi odemo na to prvenstvo... Ali imam sve manje nade da cemo otici ako nam na klupu dodje neko poput kodre, barbareza ili susica...

Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Realno gledajuću ponuda je veoma siromašna. Svako ima svog favorita, Barbarez je favorit raje i igrača, Sušić je ne znam čiji favorit, Baždarević isto tako, Petrović je najkompetentniji za posao, ali, daleko mu kuća od moje...
Barbarez je zelen, ali opet mislim da bi uz dobre saradnike mogao nešto da uradi. Veoma dobro poznaje igrače, ako bi vratio Papca (i otklonio barem dio problema u odbrani), možda bi i mogao. Mislim da sa Barbarezom neće biti sredine i prosjeka, il' ćemo biti bosi il' hadžije.
Međutim ovo je izgleda već riješeno i Sušić će dobiti poziciju, a glavonje iz saveza još jedan miran ciklus u kojem ćemo slušati priče... doveli smo legendu evropskog fudbala, najboljeg igrača koji je ikada igrao na ovim prostorima, itd...
Barbarez je zelen, ali opet mislim da bi uz dobre saradnike mogao nešto da uradi. Veoma dobro poznaje igrače, ako bi vratio Papca (i otklonio barem dio problema u odbrani), možda bi i mogao. Mislim da sa Barbarezom neće biti sredine i prosjeka, il' ćemo biti bosi il' hadžije.
Međutim ovo je izgleda već riješeno i Sušić će dobiti poziciju, a glavonje iz saveza još jedan miran ciklus u kojem ćemo slušati priče... doveli smo legendu evropskog fudbala, najboljeg igrača koji je ikada igrao na ovim prostorima, itd...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Realno gledajuću ponuda je veoma siromašna. Svako ima svog favorita, Barbarez je favorit raje i igrača, Sušić je ne znam čiji favorit, Baždarević isto tako, Petrović je najkompetentniji za posao, ali, daleko mu kuća od moje...
Međutim ovo je izgleda već riješeno i Sušić će dobiti poziciju, a glavonje iz saveza još jedan miran ciklus u kojem ćemo slušati priče... doveli smo legendu evropskog fudbala, najboljeg igrača koji je ikada igrao na ovim prostorima, itd...[/i]

Jos bi savez bio i zasticeniji,bas zato sto je raja uz Barbu.
Savez bi jos zesce ''radio''svoje.Niti bi ko vise pomislio da savez ide napolje.
A da dobre saradnike,trener koji jos nema ni licence bi po tvom trebao da ima dobre saradnike.U najboljem slucaju mogu biti sa ''iskustvom''kao i on
Pa za miloga boga,zna se ko je instruktor a ko pocetnik ili student.
P.S Iskreno nebi volio ni Papeta jer je ostao u ocima kao legenda.
I zbog par desetina gova-na koji bi ga ispljuvali.Bolje mu da bude sto dalje od blacenja svog imena.
A raja ako je spremna,da nakon prvog loseg rezultata ili poziva sumnjivog igraca od strane Barbe da gleda i slusa hrakanja pisanja i bljuvotine po Barbi bujrum onda.
Dugo se na to nece cekati,to je barem jasno.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 25 dec 2009, 10:13, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Evil Genius
- Kontakt:
hmmm da sumiramo (zakljucak donesen na osnovu vasih postova):
barba ne godi jer bi to bilo zamazivanje ociju javnosti, spasavanja dupeta saveza, hebo to sto je favorit i naroda i igraca
susic ne godi jer je papak coek zato sto nije bio uz bh sve ove godine i nije vodio nikog kvalitetnijeg
bajevic je vec pod ugovorom (jedini bi godio al' samo zato sto znamo da je nemoguce da bude selektor)
bazdarevic vodi najslabiju ekipu u francuskoj i 'ta ce on ko selektor
ljupko je srbin
sliskovic ne zna engleski
ostali se i ne spominju toliko pa nije vrijedno ni komentarisat
moje misljenje - bice srbin (red je jbg)
barba ne godi jer bi to bilo zamazivanje ociju javnosti, spasavanja dupeta saveza, hebo to sto je favorit i naroda i igraca
susic ne godi jer je papak coek zato sto nije bio uz bh sve ove godine i nije vodio nikog kvalitetnijeg
bajevic je vec pod ugovorom (jedini bi godio al' samo zato sto znamo da je nemoguce da bude selektor)
ljupko je srbin
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
Osim Ristica-srbina iskreno kompententnog nema.Evil Genius je napisao/la:hmmm da sumiramo (zakljucak donesen na osnovu vasih postova):
ljupko je srbin
A vidim raja se pali i na Bajevica.Ko biva ''patriota''
Pa zar on nije bio najavio dolazak na Kosevo ali zbog drpanja jaja po Mostaru isti taj dan otkazao.
Tako da prosarajte malo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Evil Genius
- Kontakt:
poenta je u tome sto ko god da dodje nece valjat . . . takav narod takav mentalitet jbg
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
Odgovor tacan,mi bi i Capella poslije nepune godine izgustiraliEvil Genius je napisao/la:poenta je u tome sto ko god da dodje nece valjat . . . takav narod takav mentalitet jbg

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Evil Genius
- Kontakt:
u novinama san imate cijeli intervju sa susicem (vjerovatno ce to neko postavit uskoro), izmedju ostalog kaze kako je bio isuvise mlad za selektora i da nismo imali taj kvalitet
sad kao imamo generaciju za velike domete i on je spreman da nas odvede na neko takmicenje . . .
svaka cast safetu al' ja sam nekako za dovodjenje stranca za selektora, znaci neko koga nece zanimat sto nadarevic ima tetku u bihacu, neko ko nece snimat reklame na treninzima i bavit se politikom te igrat se usanovicevog advokata (devils advocate odlican film) . . . treba nam neko ko ce gledat samo ono sto je na terenu, obilazit igrace i radit svoj poso . . . za sve ovo - nazalost - niko s nasih prostora nije sposoban

svaka cast safetu al' ja sam nekako za dovodjenje stranca za selektora, znaci neko koga nece zanimat sto nadarevic ima tetku u bihacu, neko ko nece snimat reklame na treninzima i bavit se politikom te igrat se usanovicevog advokata (devils advocate odlican film) . . . treba nam neko ko ce gledat samo ono sto je na terenu, obilazit igrace i radit svoj poso . . . za sve ovo - nazalost - niko s nasih prostora nije sposoban
Ja bi Muzafera iz Donje Krnjeuše.Ima čovjek iskustva ,da znate koliko drvo može ponijeti i gdje daleko baci kamena s'ramena.Autoritet i igračima i ovima iz saveza.Evo kaže u ime patriotizma je spreman i ime promijeniti privremeno(ako je na redu da selektor bude Srbin).
- velez_mostar
- Kontakt:
Ma,i nije losa ta ideja sa stranim trenerom,jer ipak ko god od nasih dodje to ce ti biti "haj Safete da vidis jednog igraca ,dobar je drama ,uguraj ga nedje",uostalom ,sto kaze jedan post gore ,ne zna se niti smrdi ,nit' mirise ,ne znas mu nista..mozda je neki konzervativac ,seljacina ortodoksna ,glupan zesci ,ko zna..dok ,s druge strane i Barba ima onih mahalskih zaje.bancija ,pa ne zna progovorit ,gubi se..ne znam..najbolje uzet' nekog drama stranca da mu jeb.ajemo majku kad pocnemo gubiti ,a on da slijeze ramenima ,i da nema pojma o cemu mi to!
Neke izjave Safetove mi govore da se radi o klasicnom primjeru polupismenog beskicmenjaka ,u koga je mozak kao u vjeverice,samo sto je znao igrati lopte fenomenalno ,i na racun toga je ok..."dje si moj Sajo bio do juce"???
Sto se tice ovih koji inzistiraju na Safetima,Mudjuburahmanima,Himzama,i td...tu kategoriju primitivaca ne bih komentirao..
Jos nesto..sta fali Stimcu kao treneru???Ne mislim da bi to lose bilo!Uzivam ga slusati dok prica o nogometu ,ima materiju u malom prstu ,sto bi mi rekli "zdere fudbal"...ali ,ne pitam se ja ,pita se ekipa puna iskustva sa fudbalom,buhahahaha!
Neke izjave Safetove mi govore da se radi o klasicnom primjeru polupismenog beskicmenjaka ,u koga je mozak kao u vjeverice,samo sto je znao igrati lopte fenomenalno ,i na racun toga je ok..."dje si moj Sajo bio do juce"???
Sto se tice ovih koji inzistiraju na Safetima,Mudjuburahmanima,Himzama,i td...tu kategoriju primitivaca ne bih komentirao..
Jos nesto..sta fali Stimcu kao treneru???Ne mislim da bi to lose bilo!Uzivam ga slusati dok prica o nogometu ,ima materiju u malom prstu ,sto bi mi rekli "zdere fudbal"...ali ,ne pitam se ja ,pita se ekipa puna iskustva sa fudbalom,buhahahaha!
kako pise nas portal safet susic selektor sto je super stvar !!!!!
igraci ce ga maksimalno postovati i slusati i mozda ih safet nauci koji fazon

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
pa jarane sta si ti , nekakav doktor za svevelez_mostar je napisao/la:Ma,i nije losa ta ideja sa stranim trenerom,jer ipak ko god od nasih dodje to ce ti biti "haj Safete da vidis jednog igraca ,dobar je drama ,uguraj ga nedje",uostalom ,sto kaze jedan post gore ,ne zna se niti smrdi ,nit' mirise ,ne znas mu nista..mozda je neki konzervativac ,seljacina ortodoksna ,glupan zesci ,ko zna..dok ,s druge strane i Barba ima onih mahalskih zaje.bancija ,pa ne zna progovorit ,gubi se..ne znam..najbolje uzet' nekog drama stranca da mu jeb.ajemo majku kad pocnemo gubiti ,a on da slijeze ramenima ,i da nema pojma o cemu mi to!
- velez_mostar
- Kontakt:
Tako nekako...dobro si ti to pogodio!zehha je napisao/la:pa jarane sta si ti , nekakav doktor za svevelez_mostar je napisao/la:Ma,i nije losa ta ideja sa stranim trenerom,jer ipak ko god od nasih dodje to ce ti biti "haj Safete da vidis jednog igraca ,dobar je drama ,uguraj ga nedje",uostalom ,sto kaze jedan post gore ,ne zna se niti smrdi ,nit' mirise ,ne znas mu nista..mozda je neki konzervativac ,seljacina ortodoksna ,glupan zesci ,ko zna..dok ,s druge strane i Barba ima onih mahalskih zaje.bancija ,pa ne zna progovorit ,gubi se..ne znam..najbolje uzet' nekog drama stranca da mu jeb.ajemo majku kad pocnemo gubiti ,a on da slijeze ramenima ,i da nema pojma o cemu mi to!
Od svih kandidata koji su bili, najodvratniji mi je bio Safet Susic, kojaga ce "strucnjaci" iz saveza ipak odabrati. Pazite mu izjavu "zagrijan sam jer reprezentacija ima dobre igrace"... ODRON!
Najjači izbornik
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Manijakk je napisao/la:Od svih kandidata koji su bili, najodvratniji mi je bio Safet Susic, kojaga ce "strucnjaci" iz saveza ipak odabrati. Pazite mu izjavu "zagrijan sam jer reprezentacija ima dobre igrace"... ODRON!
I meni je ta izjava bola oci.Naravno ako je stvarno njegova.A o Susicu imam dva misljenja.Prvo kao o igracu sve najnaj iako je igrao za tamonjih

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.