Ko nema u glavi ima u nogama.nedim1993 je napisao/la:da znaš da i mene to brine, al valjda ima šta u glaviAgresivnoDjubre je napisao/la:Bojim se za nju,mlada je.Moze svako a bgm i svasta uci.nedim1993 je napisao/la:ne valja on, on je previše pošten. pustiće i nepoželjne goste.
uštipak će bit , tako će uvijek stojat na vratima a nikad uć
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Evolution87
- Kontakt:
yebo ga šinjel
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- samo_lijevo
- Kontakt:
AgresivnoDjubre je napisao/la:Bojim se za nju,mlada je.Moze svako a bgm i svasta uci.nedim1993 je napisao/la:ne valja on, on je previše pošten. pustiće i nepoželjne goste.

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Agresivni svakog provaljuje
Nema co'ek milosti, hoce ga ko docekat 
Sta ima? Dobijeli se sta na kladionici? Morat cemo nekad jednu PES-a da vidim kako tvoj Dinamo

Sta ima? Dobijeli se sta na kladionici? Morat cemo nekad jednu PES-a da vidim kako tvoj Dinamo

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
AgresivnoDjubre je napisao/la:Bojim se za nju,mlada je.Moze svako a bgm i svasta uci.nedim1993 je napisao/la:ne valja on, on je previše pošten. pustiće i nepoželjne goste.

DRUG NEBI TI PUNCA
- samo_lijevo
- Kontakt:
Siguran sam da nije meni upuceno,ali opet da upitam.Unofficialpage je napisao/la:Agresivni svakog provaljujeNema co'ek milosti, hoce ga ko docekat
jel mogu ja iz ćoška?

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Upuceno je agresivnom.samo_lijevo je napisao/la:Siguran sam da nije meni upuceno,ali opet da upitam.Unofficialpage je napisao/la:Agresivni svakog provaljujeNema co'ek milosti, hoce ga ko docekat

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Logicno.Samo se ti njemu uvlaci da te ne prosipa pred svijetom. 

- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ma dobije hvala Bogu.Unofficialpage je napisao/la:Agresivni svakog provaljujeNema co'ek milosti, hoce ga ko docekat
Veceras oko 23 h ako budes tu igrat cemo.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Zato te i zajebavajuiVar je napisao/la:joj na ovom forumu se ljudi takmiče, ko će kome više šuknut'![]()
zanima me samo kako bi to ispalo uživo da vas čovjek sabere u 20 metara kvadratnih da pijete kafu![]()

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hahahaha gradim stelusamo_lijevo je napisao/la:Logicno.Samo se ti njemu uvlaci da te ne prosipa pred svijetom.

Vecerass nemogu, sutra imam test pa moram ucit. Ja mogu inace do 22 h, prva smjena moram ranije leciAgresivnoDjubre je napisao/la:Ma dobije hvala Bogu.Unofficialpage je napisao/la:Agresivni svakog provaljujeNema co'ek milosti, hoce ga ko docekat
Veceras oko 23 h ako budes tu igrat cemo.

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Samo uci,skola je uvijek na prvom mjestu.Unofficialpage je napisao/la:
Vecerass nemogu, sutra imam test pa moram ucit. Ja mogu inace do 22 h, prva smjena moram ranije leci
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- legenda reala
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
nedo gdje ove nađe baš su dobri
nedo gdje ove nađe baš su dobri
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
nakon sto pogledam BB do kraja cu ja da te bacim u depresijunedim1993 je napisao/la:imal kakvih pjesama za slušat

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
dosadno , ne znam šta da slušamOtelo je napisao/la:nakon sto pogledam BB do kraja cu ja da te bacim u depresijunedim1993 je napisao/la:imal kakvih pjesama za slušat

Vođa zna.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
nedime
Hajd kad ti je dosadno nauci za mene energetiku i sutra uradi kontrolni
Hajd kad ti je dosadno nauci za mene energetiku i sutra uradi kontrolni

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Indexe slusaj malo.Zute dunje,Sve ove Godine,Balada Itd..nedim1993 je napisao/la:dosadno , ne znam šta da slušamOtelo je napisao/la:nakon sto pogledam BB do kraja cu ja da te bacim u depresijunedim1993 je napisao/la:imal kakvih pjesama za slušathaha.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.