Još si ti zelen...hearts je napisao/la:Zbilja. Što ?puding je napisao/la:Sarkazam?hearts je napisao/la:Oni su doveli, oni obezbjedili, oni spasili da se klub ne ugasi itd Hvala bogu još pola godine i ističe im plan i da ih ne gledamo više sa svojim idejama
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
samosarajvo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
samosarajvo
- Kontakt:
Dobro, onda si naivan i mnoge stvari ne znas..hearts je napisao/la:Vukovi su zeleni, ja sam bordo
Moze li ovako?
Jako teško vjeruj mi ...samosarajvo je napisao/la:Dobro, onda si naivan i mnoge stvari neznas..hearts je napisao/la:Vukovi su zeleni, ja sam bordo
Moze li ovako?
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
-
samosarajvo
- Kontakt:
Vjerujem sebi i onome što ja znam 100% i tu ne stojis najbolje.hearts je napisao/la:Jako teško vjeruj mi ...samosarajvo je napisao/la:Dobro, onda si naivan i mnoge stvari neznas..hearts je napisao/la:Vukovi su zeleni, ja sam bordo
Moze li ovako?
Ne znam te licno, mozda si u nekim drugim stvarima stručnjak
Ne moramo se znati da bi znali o ovome o čemu pričamo nešto, ja sam u godinama kada se ne upoznajem više. Samo ti nastavi samo ti kažem neka malo bp i njihovog plana koji ponavljam ističe za nekih 7 mjeseci a napravili su ništa A ti nastavi samo i dalje govoriti kako su ok dobri i bajni. Blekić, Irfan Jović, Zeta Kukesi sve za njihovog "mandata" korektivnog faktora jes al' aha
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Ti si jedan od onih koji bi za titulu sve ovo oko Tana bacio niz vodu.hearts je napisao/la:Ne moramo se znati da bi znali o ovome o čemu pričamo nešto, ja sam u godinama kada se ne upoznajem više. Samo ti nastavi samo ti kažem neka malo bp i njihovog plana koji ponavljam ističe za nekih 7 mjeseci a napravili su ništa A ti nastavi samo i dalje govoriti kako su ok dobri i bajni. Blekić, Irfan Jović, Zeta Kukesi sve za njihovog "mandata" korektivnog faktora jes al' aha
Eto zeljeznicar se naosvajao titula i sta?! Pucaju po savovima
Ko je doveo Tana?? Kako ja znam to je Kusturica koji je u BP.
Ne ja sam onaj koji zna da je Feđa u Hong kongu i da ideja i sposobnost ljudi k oji se predstavljaju kao vrh bp nikad se ne bi mogo voziti u istoj klasi avionom sa g. Tanom a kamoli šta ozbiljnije
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
ko nedostaje osim vuleta za utakmicu u srijedu?
Samo naprijed iz inata i ljubavi.
Da bacim koju na ovaj interviju...moustapha je napisao/la:Tanov intervju.
Iznenađen sam, ali mi je jako drago zbog toga, kako je gospodin Tan informisan o svemu. O inicijativi za otpis kamata i restruktuiranje dugova, o dolascima, o sportskom direktoru, o tome kako se razvijaju stvari oko trening kampa...Odlično...
Sigurno je sponzorstvo uslovio time da bude dobro obavješten o svemu, ili je možda postavio nekog da vreba iz sjene.
Uslovi dalje saradnje sa njim će sigurno biti sportski rezultati, a ja se toga bojim da ovi na terenu ne popljuju sav trud uprave...
Što se tiče narednog kola, igrači moraju dati 300 % svojih mogućnosti kako bi pobjedili, jer ovo je šansa koju ne bi smjeli propustiti..
@hilmo
Mozes mi samo odgovoriti da li ti stvarno mislis da ovog japanca, tajlandzanina, malezijica ili sta je vec zanima dug Sarajeva, kamate, i ostala sranja koje idu uz ovo ?
I da li ti stvarno mislis da u ovoj drzavi ce neko doci da ulaze pare, placa kamate, poreze i sve ostalo ?? a zakon ce biti mozda za nekih 10 godina ???
Mozes mi samo odgovoriti da li ti stvarno mislis da ovog japanca, tajlandzanina, malezijica ili sta je vec zanima dug Sarajeva, kamate, i ostala sranja koje idu uz ovo ?
I da li ti stvarno mislis da u ovoj drzavi ce neko doci da ulaze pare, placa kamate, poreze i sve ostalo ?? a zakon ce biti mozda za nekih 10 godina ???
Niko od nas ne misli samo ti haj vidimo seTvBHT je napisao/la:@hilmo
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
-
vincenttan
- Kontakt:
jok ovo priiča jer mu je dosadno radnim danima, aovdje je dolazi kako bi sprijecio gradnju mercedes arene...TvBHT je napisao/la:@hilmo
Ma ne, nego ce on doci da placa vase dugove nema drugog posla, i da vam pravi kamp klubu koji nema ni svoj stadion a ne kamp da ima. To je logika.vincenttan je napisao/la:jok ovo priiča jer mu je dosadno radnim danima, aovdje je dolazi kako bi sprijecio gradnju mercedes arene...TvBHT je napisao/la:@hilmo
Ya ovog frajke što su ga banovali xy puta,opet po svom ali da se momak razumije u logiku razumije se

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
-
vincenttan
- Kontakt:
pa sad je to vec njegov proracun
sviđalo se to tebi ili ne covjek tezak milijarde ne dolazi i ne prica ovakve stvari jer mu je dosadno
a to sto je vas zaobisao, i sto nemate plate mjesecima (Osim one polovine) i sto vam igraci na trenngu treniraju K1 je ipak vasa stvar, imali ste priliku da se dignete iznad PL ali zbog nekih unutarnjih licnih "Zadovoljstava" ste ostali bez svega, sad gledajte GOSP. TAN-a kako "bACA" mlione na "Nekakve" kampove..
cek, a nije smijesno bilo kad vam je osim prosipao price o mercedes areni ? ili o nekim ulagacima? a tek prica o tome kako "ostaje na klupi sigurno" .... ocisti u svojoj avliji pa onda ovdje meti...
usput, samo cisto da znas, imamo najredovnije i najvece plate u ligi, i sve uslove koje treba imati jedan klub
sto se tice "imovine" nemate je ni vi, ne mozete prnuti od albanaca i siptara koji drze radnje u i oko stadiona
evo npr.
http://www.expressmag.ba/top-news/6553- ... araka.html" onclick="window.open(this.href);return false;
a to sto je vas zaobisao, i sto nemate plate mjesecima (Osim one polovine) i sto vam igraci na trenngu treniraju K1 je ipak vasa stvar, imali ste priliku da se dignete iznad PL ali zbog nekih unutarnjih licnih "Zadovoljstava" ste ostali bez svega, sad gledajte GOSP. TAN-a kako "bACA" mlione na "Nekakve" kampove..
cek, a nije smijesno bilo kad vam je osim prosipao price o mercedes areni ? ili o nekim ulagacima? a tek prica o tome kako "ostaje na klupi sigurno" .... ocisti u svojoj avliji pa onda ovdje meti...
usput, samo cisto da znas, imamo najredovnije i najvece plate u ligi, i sve uslove koje treba imati jedan klub
sto se tice "imovine" nemate je ni vi, ne mozete prnuti od albanaca i siptara koji drze radnje u i oko stadiona
http://www.expressmag.ba/top-news/6553- ... araka.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nisam dosao uopce da se raspravljam nego sam samo pitao par stvari, ali posto uvlacis neke druge ljude i stvari da ti odgovorim na to.vincenttan je napisao/la:pa sad je to vec njegov proracunsviđalo se to tebi ili ne covjek tezak milijarde ne dolazi i ne prica ovakve stvari jer mu je dosadno
![]()
sto se tice "imovine" nemate je ni vi, ne mozete prnuti od albanaca i siptara koji drze radnje u i oko stadionaevo npr.
Nama je Osim donio titula sto vama Tan nece za 20 godina to je prva stvar. Dalje nije Osim uopce nikad pricao o nikakvoj areni vec je to pricao Zujo.
Trece imate najredovnije plate nakon sest godina, ako je to za tebe veliki uspjeh, za mene je to jedna obicna glupost!!
Cetvrto necu ni odgovorati na tvoje gluposti da mi nemamo stadion, to je tolika glupost da s tobom ne treba dalje ici u diskusiju, nije dzaba vama psiholog bio onaj tamo-gore. Lijep pozdrav.
-
vincenttan
- Kontakt:
okupaj se
ah, nema vode
ah, nema vode
On može još 17 minuta biti online prva je smjena a i roditeljski je tomorow ako je popustio bićemo rahat bar 3 dana od njega Amin jarabivincenttan je napisao/la:okupaj se![]()
ah, nema vode
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, ubipara, umrobihzbogtebe1946 i 35 gostiju.