TvBHT je napisao/la:@hilmo
Mozes mi samo odgovoriti da li ti stvarno mislis da ovog japanca, tajlandzanina, malezijica ili sta je vec zanima dug Sarajeva, kamate, i ostala sranja koje idu uz ovo ?
I da li ti stvarno mislis da u ovoj drzavi ce neko doci da ulaze pare, placa kamate, poreze i sve ostalo ?? a zakon ce biti mozda za nekih 10 godina ???
Evo da ti odgovorim...
Mnogo je uprava, direktora i inih ljudi prošlo kroz FK Sarajevo...znači došli prošli a samo je ostalo Sarajevo i to je ono što je bitno.
Obećavali su sve i svašta, i iznevjerili. Postao sam skeptik po pitanju mnogih stvari, pa sam tako uvijek oprezan u očekivanjima...
Kada su počele da pljušte najave od gospodina Selimovića, direktora Cardiff City-ja i Tana nakon prvog sastanka, sam sebi sam rekao ovi nisu normalni. Kad sagledamo kompletnu situaciju u državi pa onda i u FK Sarajevo vidimo da nam budućnost nije baš sjajna. Međutim mnoge stvari se počinju poklapati, ali i dalje mislim da se treba mnogo toga desiti pa da ja povjerujem da je Tan došao sa namjerama da investira prvo u našu državu pa onda i u Sarajevo.
Mi smo od Tana dobili pare za reklamu, koliko je da je dobro je. Hoće li se šta dalje desiti vidjet ćemo...
Možda će i on biti kao oni iz prve rečenice, ali bez obzira na sve FK Sarajevo će i dalje postojati.