Safet Sušić - Pape

JTS
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la JTS » 23 sep 2013, 19:43

legenda reala je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Kako god taj Susic moze biti samo prinova nikako pojacanje. Nije bolji ni od Hajrovica, niti od Visce niti od Lulica, a ni Stevanovica zasto se onda zove? Sta ce igrati? Na centralnom/defanzivnom veznom nije bolji od Pjanica, Mede, Salihovica, Zahe. Nije kao Avdija da ima srece sto nema beka pa da se poziva, na svim pozicijama koje igra imamo vec kvalitetnije igrace.
To je to, dečko je jednim postom pobio sve koji su mislili opravdati ovaj poziv malom Sušiću ;)
pobio je samo tako, ubio argumentima :lol:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 23 sep 2013, 19:44

Probavanje vise igraca se vrsi protiv slabih reprezentacija, protiv Argentine treba upasti jedan eventualno dva igraca.

I sama usporedba Kolasinac(Schalke skoro standardan) vs Susic (Hajduk skoro standardan). Jedan igra sve ono sto nam treba, drugi sve ono sto nam u ovom trenutku ne treba. Logicki, Safet sere.

@Jts ko ce sa tobom raspravljati ti stavio Pjanica kao po potrebi na ofanzivnom veznom, a covjek ofanzivni vezni :lol: :lol: :lol:
Celik!3,2,2.

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 23 sep 2013, 19:45

Adi_Zepce je napisao/la:
Metanor je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Koliko si put,onako iskreno gledao malog Susica?.Momak ima tehniku na kojoj mu vecina nasih veznjaka moze pozavidjeti plus uz to ima razornu ljevicu,a to nam je itekako potrebno.Momak igra na skoro svim pozicijama u veznom redu,a koliko takvih imamo u reprezentaciji??.
@JTS
Vidim i ja da je dzaba,ali etto :mrgreen:

Ne znam tacno koliko sam puta gledao ''Malog Susica'' ali sam ga gledao vise od 10 puta,sta sam trebao vidjeti sto nisam,ostavite se suplje,ne budite bezobrazni vise...Kao vi nesto znate vise od nas,hoces da ti nabrojim 20 vecih talenata od njega koji nikada nisu dobili priliku?Talenata mislim po igrackoj kvaliteti,ne samo po potencijalu.
Aj nabroj.Ocekujem sada Torlaka,Kerlu i slicne talente :lol: .Jbt nama niko ne ugodi.Prvi smo,na korak od Brazila,selktor logicki razmislja i zeli isprobati neke igrace u prijateljskim,a nama to smeta.Blago nama kakva smo nacija :mrgreen:

Zato se ja ne usudim reci da bi prosjecan covjek sa ulice mogao voditi nasu reprezentaciju,kada je njemu Susicevo logicno,onda je Vlado Jagodic avangardan.Nisam se zalio na isprobavanje,zalim se na nepotizam koji je,evo,sada je zvanicno prisutan u nasoj A reprezentaciji,pricao sam ja prije o tome,a mogu misliti sto si ti koji ismijavas svoju naciju sveprisutan na utakmicama i na podrskama istoj.Garant si bio i na dvije utakmice prije ovog ''prolaska'' najlakse grupe u ovim kvalifikacijama.Ja mogu za sebe reci da sam navijac ove reprezentacije,i da imam pravo da kritikujem,kada vidim da se ovo desava,jer sam bio tu i kada nikog' nije bilo i kada je bilo najteze,moj put sa ovom reprezentacijom je poceo u Zenici protiv Albanije(ako mislis da sam kid koji se pravi pametan,zakacit cu slike veceras sa te utakmice,kada se vratim kuci i iskeniram ih),i pratim reprezentaciju i na gostovanjima i kuci i dan danas,kada su takvi kao ti poceli pratiti,ovo sto se radi sada zove se nepotizam,i nemoj biti glup i ignorisati to,kao sto smo bili glupi i ignorisali neispunjavanje laznih obecanja,i ispunjavanje malverzacija svake vrste od nasih politicara,sada nam reprezentacija nesto vrijedi,i nemoj da dopustamo da se ljudi koji to ne zasluzuju bogate na njoj.Dalje da ti nabrajam igrace,zar nije najbolji strijelac Ceskog Prvenstva zasluzio poziv,pa da se malo obracuna sa kvalitetnijima,pa da se proda u jacu ligu,jer ocigledno momak ima kvaliteta,evo i danas je zabio 2 gola.Eto jednog,Mahmutovic,idemo dalje:Besic,Kasumovic(Hannover posto ti je to naravno nepoznanica),Vuckic(njega se skroz izignorisalo),Atajic(ako Susic zasluzuje poziv u A reprezentaciju,onda Atajic zasluzuje biti starter),Djuric,Zec(zbog deficita napadaca),Muslimovic,Husejinovic..Uglavnom,ima ih,koji su dosta bolji i zasluzuju poziv,zbog jednog ili drugog razloga(trenutnog kvaliteta/potencijala).

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 sep 2013, 19:46

JTS je napisao/la:
Ti si ovim postom iznad dokazo da si Elegant broj dva ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 23 sep 2013, 19:46

nije mu odavno brat dobru paru uzeo pa red bi bio sad

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 23 sep 2013, 19:48

Ma Pape se samo šalio :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 23 sep 2013, 19:49

Sta bi bilo, da te nije bilo, kralju :roll:
slika
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 23 sep 2013, 19:50

FK Hajduk !! Dom supertalentovanih bh. igraca koji ce u buducnosti donositi veselje i radost bh. navijacima.....dok se ne prodaju, podrazumijeva se..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 23 sep 2013, 19:53

AllGunsBlazing je napisao/la: @Jts ko ce sa tobom raspravljati ti stavio Pjanica kao po potrebi na ofanzivnom veznom, a covjek ofanzivni vezni :lol: :lol: :lol:
da, po potrebi, jer nam je neophodniji na poziciji playmakera, što igra u Romi kod odličnog stručnjaka Rudija Garcije .. za razliku od idiota Zemana koji je rekao da Mire nije playmaker ;)

na poziciji ofanzivnog veznog imamo trenutno Misketa, a nakon njega to može igrati Husejinović, a može to igrati i Sušić .. ako ne budemo ipak imali tog igrača, onda tu staviti Mireta po potrebi, dakle ne nužno

znam ja odlično šta je Mire i koja mu je primarna pozicija, isto tako znam da je rekao da mu paše pozicija registe ;)

dakle, Mire u našoj repki ne igra kao ofanzivni vezni i ne treba to igrati ako ne bude baš neophodno .. nasuprot tome, on je nama Bogom dan poklon na poziciji playmekera i tu MORA igrati .. od Mireta je jedino Miske možda veći mozak, a sa vremenom će ga bez dileme prerasti Mire ;)

NON MOLLARE MAI

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 23 sep 2013, 19:56

legenda reala je napisao/la:
JTS je napisao/la:
Ti si ovim postom iznad dokazo da si Elegant broj dva ;)
pa de ti argumentima pobij moje tvrdnje? ako iste imaš naravno, te otrcane fraze ne shvatam ozbiljno

NON MOLLARE MAI

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 23 sep 2013, 19:56

Nemas ti JTS blage sta pricas. Sta je Ozil u Arsenalu? A ofanzivni vezni? Pjanic ce igrati tu poziciju cim Miske preseli na klupu ili se oprosti. Play moze biti i defanzivni vezni( Pirlo) centralni vezni( Xavi) ili pak ofanzivni vezni (Ozil). Pjanic sigurno nije defanzivno dobar kao Pirlo i Xavi, ima bolji dribling i kretanje, sto bi znacilo da ide u kos sa Ozilom.
Celik!3,2,2.

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 23 sep 2013, 19:58

Dovoljno je pogledati klub u kojem Tin Susic igra i sve ti bude jasno.Ako u PL nema igraca koji zasluzuje poziv u repku onda ga definitivno ne bi trebalo biti ni u Hajduku.Jedino Dinamo od svih klubova iz regije moze dati igraca za nasu reprezentaciju,ostalo ne zelim da vidim blizu reprezentacije.Dosta smo gledali kojekakve livade i u mladoj,ali i u A-reprezentaciji iz drzava u komsiluku za koje niko ne zna cime su zasluzili poziv osim valjda odredjenom svotom novca.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 23 sep 2013, 19:59

AllGunsBlazing je napisao/la:Nemas ti JTS blage sta pricas. Sta je Ozil u Arsenalu? A ofanzivni vezni? Pjanic ce igrati tu poziciju cim Miske preseli na klupu ili se oprosti. Play moze biti i defanzivni vezni( Pirlo) centralni vezni( Xavi) ili pak ofanzivni vezni (Ozil). Pjanic sigurno nije defanzivno dobar kao Pirlo i Xavi, ima bolji dribling i kretanje, sto bi znacilo da ide u kos sa Ozilom.
AGB brate što objašnjavaš neznalcima.

sušić izgleda hoce da unisti sve dobro sto je napravio u repki. oj i u repki počele štele radit :oops:
Vođa zna.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 23 sep 2013, 20:01

ako hoces u repku samo moras igrati u propalom hajduku :roll:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 sep 2013, 20:04

Hvala ti selektore što si im uljepšao dan. Baš su bili propali ko žeton, ovo im je trebalo :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 sep 2013, 20:06

Ovaj forum je pun srednjoskolaca koji misle da znaju o fudbalu vise nego Susic...

mikeaziz
Kontakt:

Post Postao/la mikeaziz » 23 sep 2013, 20:09

Pape j.ebo ti Tino Sven Susic mater. Eto sad si dobio svoje!

Cak je i Dzeko igrao za U-21, od Ibrahimovica se trazilo, al jok za Tinu Romaria... Nadji kakvog napadaca!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 23 sep 2013, 20:09

calcio je napisao/la:Ovaj forum je pun srednjoskolaca koji misle da znaju o fudbalu vise nego Susic...
Boga mi Susic se fino dokazao dva puta protiv Slovaka, ucinio gresku koju ni jedan trener ne cini.
Celik!3,2,2.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 23 sep 2013, 20:11

Pazi ovo:

Besic prekomandovan iz A tima u U21, jer nezadovoljava, a Tini Mini ide direkt u Brazil iz Hajduka i preskace U21, dok je Vrsajevicu zagarantovano mjesto u udarnoj postavi iz prejakog Hajduka, a Mahmutovic ne moze dobiti poziv, jer igra u preslaboj ligi, a mi nemamo rijesenje za treceg napadaca :lol: .

Forsira tri playmakera u prvih 11, Misimovic-Pjanic-Medunjanin :lol: i izjavi, znao sam da vole igrati lopte ali nisam znao da ne vole trcati :lol: . Misimovic-Pjanic-Medunjanin u prvih 11 :lol: . Alasalament, koja je ovo perfekcija od trenera.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 23 sep 2013, 20:13

AllGunsBlazing je napisao/la:Nemas ti JTS blage sta pricas. Sta je Ozil u Arsenalu? A ofanzivni vezni? Pjanic ce igrati tu poziciju cim Miske preseli na klupu ili se oprosti. Play moze biti i defanzivni vezni( Pirlo) centralni vezni( Xavi) ili pak ofanzivni vezni (Ozil). Pjanic sigurno nije defanzivno dobar kao Pirlo i Xavi, ima bolji dribling i kretanje, sto bi znacilo da ide u kos sa Ozilom.
što ti meni trpaš neke stvari jebt :roll: odjednom u diskusiju o Miretu ubacuješ Ozila, ali kad si ga već ubacio i to ću ti objasniti

Ozil je ofanizvni vezni (playmaker) .. ja nisam nigdje napisao da ofanzivni vezni nije playmaker, ok? to si ti u ovom postu meni 'strpao' .. drugo, Ozil nikada nije igrao kao centralni vezni, što ne znači da ne bi i mogao, s obzirom da je 'mozak' igrač, ok? lako je Ozilu kad je iza leđa u Real Madridu imao ni manje ni više nego Xabi Alonsa .. sad u Arsenalu ima Ramseyja koji konačno pokazuje svoj talenat koji je oduvijek posjedovao .. ima Artetu koji je također playmaker, a ima i Wilsherea koji je također playmaker

ne bi Real Madrid ili Arsenal igrali ovako dobro da Ozil nije imao Xabi Alonsa iza leđa, da sada nema Ramseyja, Wilsherea, Artetu ..

ko će kreirati igru naše repke ako Mire pređe na ofanzivnog veznog? Hare? ne hvala .. meni se Hare sviđa kao igrač, ali kada igra uz playmakera, nikako da on bude taj u veznom redu koji će voditi igru naše repke

kada naša repka dobije dostojnog playmakera u veznom redu, Mire može preći na poziciju ofanzivnog veznog, do tada je on neophodan na poziciji centralnog veznog .. a ja sam ti već naveo igrače koji bi mogli zamjeniti Misketa po profilu (Sušić, Husejinović), a druga stvar je da li vi imate ili ne povjerenje u te igrače .. isto tako sam napisao da Mire treba igrati tu poziciju samo ako bude NEOPHODNO, a on je nama trenutno NEOPHODAN kao centralni vezni

NON MOLLARE MAI

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.