Adi_Zepce je napisao/la:Metanor je napisao/la:Adi_Zepce je napisao/la:Koliko si put,onako iskreno gledao malog Susica?.Momak ima tehniku na kojoj mu vecina nasih veznjaka moze pozavidjeti plus uz to ima razornu ljevicu,a to nam je itekako potrebno.Momak igra na skoro svim pozicijama u veznom redu,a koliko takvih imamo u reprezentaciji??.
@JTS
Vidim i ja da je dzaba,ali etto

Ne znam tacno koliko sam puta gledao ''Malog Susica'' ali sam ga gledao vise od 10 puta,sta sam trebao vidjeti sto nisam,ostavite se suplje,ne budite bezobrazni vise...Kao vi nesto znate vise od nas,hoces da ti nabrojim 20 vecih talenata od njega koji nikada nisu dobili priliku?Talenata mislim po igrackoj kvaliteti,ne samo po potencijalu.
Aj nabroj.Ocekujem sada Torlaka,Kerlu i slicne talente

.Jbt nama niko ne ugodi.Prvi smo,na korak od Brazila,
selktor logicki razmislja i zeli isprobati neke igrace u prijateljskim,a nama to smeta.Blago nama kakva smo nacija

Zato se ja ne usudim reci da bi prosjecan covjek sa ulice mogao voditi nasu reprezentaciju,kada je njemu Susicevo logicno,onda je Vlado Jagodic avangardan.Nisam se zalio na isprobavanje,zalim se na nepotizam koji je,evo,sada je zvanicno prisutan u nasoj A reprezentaciji,pricao sam ja prije o tome,a mogu misliti sto si ti koji ismijavas svoju naciju sveprisutan na utakmicama i na podrskama istoj.Garant si bio i na dvije utakmice prije ovog ''prolaska'' najlakse grupe u ovim kvalifikacijama.Ja mogu za sebe reci da sam navijac ove reprezentacije,i da imam pravo da kritikujem,kada vidim da se ovo desava,jer sam bio tu i kada nikog' nije bilo i kada je bilo najteze,moj put sa ovom reprezentacijom je poceo u Zenici protiv Albanije(ako mislis da sam kid koji se pravi pametan,zakacit cu slike veceras sa te utakmice,kada se vratim kuci i iskeniram ih),i pratim reprezentaciju i na gostovanjima i kuci i dan danas,kada su takvi kao ti poceli pratiti,ovo sto se radi sada zove se nepotizam,i nemoj biti glup i ignorisati to,kao sto smo bili glupi i ignorisali neispunjavanje laznih obecanja,i ispunjavanje malverzacija svake vrste od nasih politicara,sada nam reprezentacija nesto vrijedi,i nemoj da dopustamo da se ljudi koji to ne zasluzuju bogate na njoj.Dalje da ti nabrajam igrace,zar nije najbolji strijelac Ceskog Prvenstva zasluzio poziv,pa da se malo obracuna sa kvalitetnijima,pa da se proda u jacu ligu,jer ocigledno momak ima kvaliteta,evo i danas je zabio 2 gola.Eto jednog,Mahmutovic,idemo dalje:Besic,Kasumovic(Hannover posto ti je to naravno nepoznanica),Vuckic(njega se skroz izignorisalo),Atajic(ako Susic zasluzuje poziv u A reprezentaciju,onda Atajic zasluzuje biti starter),Djuric,Zec(zbog deficita napadaca),Muslimovic,Husejinovic..Uglavnom,ima ih,koji su dosta bolji i zasluzuju poziv,zbog jednog ili drugog razloga(trenutnog kvaliteta/potencijala).