^ Ove godine im se bas prisralo da dobro igraju. LOL ! Brate, njima je dosta i što učestvuju - jer ipak - djeca zaostaju i inače . Žao mi samo što nam kvare prosjek - kao cjelokupnoj Engleskoj ligi .
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Arsenal
Vi ne znate ni kako je biti blizu.OTNYS_YNWA je napisao/la:^ Ove godine im se bas prisralo da dobro igraju. LOL ! Brate, njima je dosta i što učestvuju - jer ipak - djeca zaostaju i inače . Žao mi samo što nam kvare prosjek - kao cjelokupnoj Engleskoj ligi .Hajde neka i oni vide kako je biti blizu 1 mjestu ! Tako blizu a tako daleko
![]()
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
a to se moze reci za L'pool zadnjih 10 gOTNYS_YNWA je napisao/la:^ Ove godine im se bas prisralo da dobro igrajuHajde neka i oni vide kako je biti blizu 1 mjestu ! Tako blizu a tako daleko
![]()
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
^ De napisi te godine da vidima to se moze reci za L'pool zadnjih 10 g![]()
![]()
sta ste osvojili u zadnjih 6 godina kad ste tako mocni
...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
^ LP , vi ?sta ste osvojili u zadnjih 6 godina kad ste tako mocni...
mi pa gledaj ovaj poredak...LP PRIMERA SUPER CUP SUPER CUP EUROPE CUP SPANIJE KLUBSKI PRVACI...kao sto vidis nisam simpatizer topnika a na njih se odnosilo pitanje 6 g posta 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Saurman je napisao/la:mi pa gledaj ovaj poredak...LP PRIMERA SUPER CUP SUPER CUP EUROPE CUP SPANIJE KLUBSKI PRVACI...kao sto vidis nisam simpatizer topnika a na njih se odnosilo pitanje 6 g posta
Primeru moze Everton osvojit, pored ekipa tipa Cadiza i sl.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Vidim da si i dalje "slabo" shvacen ..ljubav je napisao/la:Primeru moze Everton osvojit, pored ekipa tipa Cadiza i sl.
Kakva crna Barsa a tek Real, Valencia, Sevilla, Deportivo i ostali spanci. Everton bi to poharao ..
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
De mi reci dva kvalitetna igraca iz Deportiva.
U nedjelju igramo protiv naseg najveceg konkurenta u borbi za prvaka EPL.
Oni su smrcili male ekipe Looserpoola, Utd-a i Chelskija, ali sada idu na noge mocnom Arsenalu koji ce
pokazati zasto je fudbalski klub number one(numero uno za goste) na svijetu.
Zelimo Villi mnogo srece u nastavku, nek dogodine igraju LP umjesto one sramote od kluba.
Arsenal, number one!
Oni su smrcili male ekipe Looserpoola, Utd-a i Chelskija, ali sada idu na noge mocnom Arsenalu koji ce
Zelimo Villi mnogo srece u nastavku, nek dogodine igraju LP umjesto one sramote od kluba.
Arsenal, number one!
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
Valeron ? nisi nikad cuo za njega ?ljubav je napisao/la:De mi reci dva kvalitetna igraca iz Deportiva.
Arsenal, number one!
Guardado ?
Lois Filipe ?
Mista ?
Riki ?
Adrian ?
ti momak ocito ne pratis nogomet , kad je Deportivo harao primerom i europom ti si vjerovatno kenjao u pelene -.-
Trebao si jos staviti Makaaya i Djalminhu i da se od srca nasmijemo svi zajedno.
To su prosjecni igraci ciji ekvivalenti po kvaliteti sad igraju u klubovima tipa Hull ili Birmingham.
To su prosjecni igraci ciji ekvivalenti po kvaliteti sad igraju u klubovima tipa Hull ili Birmingham.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
Oprosti ali ti igraci su stvarali velike probleme Real Madridu i Barceloni , a ti sada pricas o prosjecnim igracima ?ljubav je napisao/la:Trebao si jos staviti Makaaya i Djalminhu i da se od srca nasmijemo svi zajedno.
da te podsjetim , prosla sezona utakmica Arsenal : Hull , kako no zavrsi ?
Ah da Hull dobio 2:1 na sred Londona . Toliko o jedinom ponosu Londona -.-
pa prema naslovima i uspjesnosti, Hull i Birmingham nisu iza Arsenala, naprotiv, oni su tu negdjeljubav je napisao/la:Trebao si jos staviti Makaaya i Djalminhu i da se od srca nasmijemo svi zajedno.
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
cadiz igra u drugoj ligiPrimeru moze Everton osvojit, pored ekipa tipa Cadiza i sl.
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
hahaljubav je napisao/la:Trebao si jos staviti Makaaya i Djalminhu i da se od srca nasmijemo svi zajedno.
ti ocito neznas sta su njih dvojica radili u spaniji.
ma to je on wikipediu malo otvorio pa buba 
Pa vidi se da nezna cim je rekao da Xavi nije dobar igrac , i da svaki igrac moze raditi ono sto on radi :$
Pa vidi se da nezna cim je rekao da Xavi nije dobar igrac , i da svaki igrac moze raditi ono sto on radi :$
Po kojim naslovima i uspješnostima su tu sa Arsenalom ?!Pipita je napisao/la:pa prema naslovima i uspjesnosti, Hull i Birmingham nisu iza Arsenala, naprotiv, oni su tu negdjeljubav je napisao/la:Trebao si jos staviti Makaaya i Djalminhu i da se od srca nasmijemo svi zajedno.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Cesc Fabregas 4
- Kontakt:
@GunnerS
Ma pusti ih,ne vrijedi se s njima raspravljat.Vidis da pola njih dode samo da bi provociralo,jednostavno ih ignoriraj...
Ma pusti ih,ne vrijedi se s njima raspravljat.Vidis da pola njih dode samo da bi provociralo,jednostavno ih ignoriraj...
Question: "Why do you shoot so many Threes?"
Antoine Walker: "Because there are no Fours."
Antoine Walker: "Because there are no Fours."
E ti Cesc hoces igrati protiv Ville ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.