Igra je fenomenalna, a jedina mana su ocjene pojedinih igrača.
FIFA 14
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 14
Demo je imao očigledno neki bug kada su igrači sami počeli driblati u stranu
I u tom segmentu zaostajemo u odnosu na Evropu i Svijet. Prošle godine sam bio kod rođaka u Austriji i šetali smo nekim tržnim centrima. Dođemo do rafe sa oznakom PES2013 ( mislim da su falile samo dvije kutije ), tamo gdje je FIFA13 nema ni jedne kutije. Sve su rasprodali. Rođak kaže da su tolike gužve bile kada je FIFA puštena u prodaju. Svugdje u svijetu se više igra FIFA, samo u BiH se PES čalaka u igraonicama.HZ_ilidzaa je napisao/la:Samo par stranica o FIFA-i ,a preko 30 o PESu... - feeling![]()
![]()
ŠVRLJ
Pa tamo uglavnom psuju Konamiju od-do.HZ_ilidzaa je napisao/la:Samo par stranica o FIFA-i ,a preko 30 o PESu... - feeling![]()
![]()
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
Može li neko upload crack, pošto nigdje nema 
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
A gdje je part1?Frankie je napisao/la:Ja skidam s ovih http://r4dm.com/p/39148f5506" onclick="window.open(this.href);return false;
Nisu po redu poredani partovi !ragazzidelsud1987 je napisao/la:A gdje je part1?Frankie je napisao/la:Ja skidam s ovih http://r4dm.com/p/39148f5506" onclick="window.open(this.href);return false;
@Semir samo preimenujes partove i ekstraktujes igru , ne treba instalirati i cekaj crack dok izadje !
Gdje je najpovoljnija cijena za originalne igrice na PS3 platformi? Pitam zbog kretanja cijene 14-ke 

OJ sranja od pesa, al fkt..

Oduvala ih je FIFA ove godine
Kako instalirati ovo ?Frankie je napisao/la:Ja skidam s ovih http://r4dm.com/p/39148f5506" onclick="window.open(this.href);return false;
Momci moze li pomoc oko ove instalacije? Skinuo sam u partovima, preimenovao sve ono part1.rar itd itd, kada pokrenem igricu izbaci mi onaj origin u kojem pise ACTIVATE DISPLAY NAME FIELD MISSING FROM REGISTRY, ima li kakav krek ima li ista ljudi dragi?
Nisam upućen o fifi 14, da li se ko i prošle godine mora čekat crack ili već ima ? 
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ja mislim da crack nije jos izasao tako da ce te morati cekati jos,prosle godine je trebalo 2-3 mjeseca da bi igra bila igriva...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ima li kod serial key ne mogu da intasliram igru ?
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Ne treba instal .samo ekstraktuj i cekaj crack !nerkolfc je napisao/la:Kako instalirati ovo ?Frankie je napisao/la:Ja skidam s ovih http://r4dm.com/p/39148f5506" onclick="window.open(this.href);return false;
AA23 je napisao/la:
OJ sranja od pesa, al fkt..
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
da tako je I u Engleskoj I Americi, vjerovatno I Njemackoj.Vedo20 je napisao/la:I u tom segmentu zaostajemo u odnosu na Evropu i Svijet. Prošle godine sam bio kod rođaka u Austriji i šetali smo nekim tržnim centrima. Dođemo do rafe sa oznakom PES2013 ( mislim da su falile samo dvije kutije ), tamo gdje je FIFA13 nema ni jedne kutije. Sve su rasprodali. Rođak kaže da su tolike gužve bile kada je FIFA puštena u prodaju. Svugdje u svijetu se više igra FIFA, samo u BiH se PES čalaka u igraonicama.HZ_ilidzaa je napisao/la:Samo par stranica o FIFA-i ,a preko 30 o PESu... - feeling![]()
![]()
PES slabo ko kupuje, uzeo sam neko dan 12-ku haj reko bezze da probam (za ps3) I licno mi je fifa dosta bolja.
Pes je bio nekad jaci, kad se na fifi trcalo trokutom
Otisao sam u radnju, u Montrealu, da vidim koliko ce PES kostati. Trebao sam tipu objasniti sta je PES.alemsa je napisao/la:da tako je I u Engleskoj I Americi, vjerovatno I Njemackoj.Vedo20 je napisao/la:I u tom segmentu zaostajemo u odnosu na Evropu i Svijet. Prošle godine sam bio kod rođaka u Austriji i šetali smo nekim tržnim centrima. Dođemo do rafe sa oznakom PES2013 ( mislim da su falile samo dvije kutije ), tamo gdje je FIFA13 nema ni jedne kutije. Sve su rasprodali. Rođak kaže da su tolike gužve bile kada je FIFA puštena u prodaju. Svugdje u svijetu se više igra FIFA, samo u BiH se PES čalaka u igraonicama.HZ_ilidzaa je napisao/la:Samo par stranica o FIFA-i ,a preko 30 o PESu... - feeling![]()
![]()
PES slabo ko kupuje, uzeo sam neko dan 12-ku haj reko bezze da probam (za ps3) I licno mi je fifa dosta bolja.
Pes je bio nekad jaci, kad se na fifi trcalo trokutom
Ionako je FIFA bolja. Ta ce PES.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
Hajde višee, hajde !VGS je napisao/la:Skidrow FANS je podijelio/la link.
prije 2 sati
FIFA 14 crack only coming up.
imal neko dobar link za skinuti fifu14
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.