NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Momci, okrenimo se iducoj utakmici protiv Capljine kuci, jaka domaca utakmica, Capljina nimalo bezazlena, jaka provjera pred derbi citave sezone protiv Bratstva...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Moram da pisam sviju, a posebno svoje tuzlake..
Da li iko od vas razmišlja uopće o tome da je ovo sekcija i forum koju svako može da čita?
Hoćete li prestati više o tim stvarima raspravljati!
Čestitke Jedinstvu na pobjedi u Lukavcu!
Da li iko od vas razmišlja uopće o tome da je ovo sekcija i forum koju svako može da čita?
Hoćete li prestati više o tim stvarima raspravljati!
Čestitke Jedinstvu na pobjedi u Lukavcu!
tuzlanska Sloboda
Mene tacno zaboli neka stvar sta su nasi glavni konkurenti Sloboda i Bratstvo dogovarili sa nekim drugim ekipama proslih sezona i nisam ni u jednom trenutku dosao na vase teme drzati govor o osudjivati vas uspjeh, ali ovdje kao da neki jedva cekaju da ocrne tudji uspjeh.
Kamo srece da ni Jedinstvo ni Sloboda nisu u ovoj ligi, ali to je realnost koju moramo prihvatiti. Svi oni koji misle da Biscanima drazi GOSK, Mladost, Branitelj od Slobode grdno se varaju.
Jedinstvo je odigralo sest kola i budite uvjereni ni u jednom trenutku nije bilo neregularnosti, vec je sve odigrano na posten nacin.
Prvi smo, ali sezona je duga i svasta moze biti do kraja, svi oni koji se ne mogu pomiriti da nam gledaju u ledja samo nek' realno pogledaju na neke stvari koje se desavaju u njihovim ekipama.
Kamo srece da ni Jedinstvo ni Sloboda nisu u ovoj ligi, ali to je realnost koju moramo prihvatiti. Svi oni koji misle da Biscanima drazi GOSK, Mladost, Branitelj od Slobode grdno se varaju.
Jedinstvo je odigralo sest kola i budite uvjereni ni u jednom trenutku nije bilo neregularnosti, vec je sve odigrano na posten nacin.
Prvi smo, ali sezona je duga i svasta moze biti do kraja, svi oni koji se ne mogu pomiriti da nam gledaju u ledja samo nek' realno pogledaju na neke stvari koje se desavaju u njihovim ekipama.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
[youtube][/youtube]
6 godina je prošlo,dugih 6 godina kako smo u Modriči ispali iz lige.Teskih 6 godina na mnoge načine za sve momke.Krenulo se u tesku i borbu koja se nije očekivala da ce ovako dugo trajati.Izmjenjali smo se uprava,igrača,trenera ali smo i dalje bili tu.Bilo je trenutaka kad smo igrače koje boli k za momke koji u svom zivotu spremni su sve ostaviti da bi bili tu,gladni,žedni,potrošeni.Neki su na tom putu izgubili mnogo bitnih stvari u zivotu,neki su odustali potpuno,neki su se vratili na vrijeme a neki su bili tu kad je bilo 5 ljudi.2 puta smo se vadili u zadnjem kolu da ne ispadnemo,stanje u grupi nije bilo bajno tih dana ali vodio nas je natpis na stadionu :BOL JE PROLAZNA,PONOS JE VJEČAN i svaki put kad bi to zapjevali osjetio bi se onaj inat i da sve vrijedi kad smo tu.Pucaju veze,brakovi,prijateljstva,ljubavi,škole,faxovi...pucaju jednostavno sve stvari koje nemaju veze s svetinjom.A sada nakon 6 godina patnje imamo MAGIJU,imamo bratstvo,imamo ljubav,imamo poštovanje i na kraju krajeva imamo školu koju nikad niko neće moći završiti ko ne krene istim putem.Imamo igrače na terenu koji su Sila Nebeska u svakom smislu te riječi,imamo atmosferu,ekipu,rezultate koji su najmanje bitni ali sada ih je lijepo vidjeti jer smo stvarno ovo zasluzili.Zasluzili smo da živimo i volimo jedini klub na svijetu koji nije još gola primio !¨Djeca grada žive Jedinstvo kakvo nisu mogli da sanjaju i bajka se nastavlja iz kola u kolo.Naravno da je ovo isto za sve one što ne vide ispred nosa,ispred prozora šta se dešava u Bihaću i drukaju tamo neke šabanske evropske "velikane" s kojim nemaju nikakve poveznice.Sada idemo još jače u nove pobjede i stvarno NEMA IZGOVORA DA SE NE POJAVITE NA IDUĆOJ UTAKMICI ! Bihać i ovi momci su zasluzili Bihaćkog velikana i na dobrom smo putu da ga vratimo na jedan fantastican način,na jedan pošten način što je i ključ svega.
Skupinu ludjaka opisuje dobro jedna pjesma: I OSTAVIO BIH OPET SADA SVE....
Ovo je jedan citat sa fb i nemoguće je da se ne naježiš na ovo. Ideemooo dečkiii
Skupinu ludjaka opisuje dobro jedna pjesma: I OSTAVIO BIH OPET SADA SVE....
Ovo je jedan citat sa fb i nemoguće je da se ne naježiš na ovo. Ideemooo dečkiii
Iskreno drago mi sto je Jedinstvo krenulo u pohod ka Premijer ligi ali preko nas necete uci u PL u to budite sigurni. Sportski pozdrav.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Biscani! Sta se ovdje prepirete kao kakva djeca, tek je proslo sest kola i hvala Bogu prvi smo na tabeli, ali isto tako duga je i teska sezona, pustite nek' ide sve iz utakmice u utakmicu i nemojte padati i dalje na ove provokacije.
Ovdje se nista ne moze dokazati, niti pomoci svom klubu, ovu energiju sto trosimo na dokazivanja bolje da u sobotu potrosimo navijanjem Pod Boricima.
Ovdje se nista ne moze dokazati, niti pomoci svom klubu, ovu energiju sto trosimo na dokazivanja bolje da u sobotu potrosimo navijanjem Pod Boricima.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
- bosanceros101
- Kontakt:
kako da ne odgovoris ovim Tuzlacima kad pisu gluposti .. jbg nemogu se neki od nas suzdrzati pa da im ne odgovorimo! ponasaju se kao da su uhvatili Boga za mudaNeRi_K je napisao/la:Biscani! Sta se ovdje prepirete kao kakva djeca, tek je proslo sest kola i hvala Bogu prvi smo na tabeli, ali isto tako duga je i teska sezona, pustite nek' ide sve iz utakmice u utakmicu i nemojte padati i dalje na ove provokacije.

U čemu je problem sa mojim komentarom da ga obrisete? Ako sam napisao nekom ko provocira da prvo napise zadacu pa da onda dodje pisati po forumu. Jel to moderator ide sa njim u razred?
- bosanceros101
- Kontakt:
i meni fakat ovaj lik nije jasan nikako... on brise ono sto njemu ne pase a ostavlja komentare od ovih provokatoraRafael30 je napisao/la:U čemu je problem sa mojim komentarom da ga obrisete? Ako sam napisao nekom ko provocira da prvo napise zadacu pa da onda dodje pisati po forumu. Jel to moderator ide sa njim u razred?

-
- Kontakt:
Hejt za Benju_AFC86...
ja idem s njim u razred.Rafael30 je napisao/la:U čemu je problem sa mojim komentarom da ga obrisete? Ako sam napisao nekom ko provocira da prvo napise zadacu pa da onda dodje pisati po forumu. Jel to moderator ide sa njim u razred?
niko nije dužan da čita vaša međusobna prepucavanja, niti ona doprinose sadržajima foruma. Zato subjektivno brišemo sve lične uvrede i uvredice čijim uklanjanjem smatramo da će se prekinuti thread.
-
- Kontakt:
Safet Nadarevic se prikljucio treninzima Jedinstva.
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes
Odlicna vijestabnorme123 je napisao/la:Safet Nadarevic se prikljucio treninzima Jedinstva.

Manchester United FC <3
1.FC Mainz 05 <3
NK Jedinstvo Bihac <3
1.FC Mainz 05 <3
NK Jedinstvo Bihac <3
admin je napisao/la:ja idem s njim u razred.Rafael30 je napisao/la:U čemu je problem sa mojim komentarom da ga obrisete? Ako sam napisao nekom ko provocira da prvo napise zadacu pa da onda dodje pisati po forumu. Jel to moderator ide sa njim u razred?
niko nije dužan da čita vaša međusobna prepucavanja, niti ona doprinose sadržajima foruma. Zato subjektivno brišemo sve lične uvrede i uvredice čijim uklanjanjem smatramo da će se prekinuti thread.
E pa onda briši sve provokacije, a ne samo one koje se tebi ne sviđaju

-
- Moderator
- Kontakt:
Koji car. Naređuje adminu foruma šta da radi. Ako ti se ne sviđa log out i raspe.Rafael30 je napisao/la:admin je napisao/la:ja idem s njim u razred.Rafael30 je napisao/la:U čemu je problem sa mojim komentarom da ga obrisete? Ako sam napisao nekom ko provocira da prvo napise zadacu pa da onda dodje pisati po forumu. Jel to moderator ide sa njim u razred?
E pa onda briši sve provokacije, a ne samo one koje se tebi ne sviđaju
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- bosanceros101
- Kontakt:
aaa tooo Safete oko mojeabnorme123 je napisao/la:Safet Nadarevic se prikljucio treninzima Jedinstva.

ima da natrpamo svakog !!!!!!!!
Nadam se da nece zaigrati kod nas . Ova ekipa koja standardno ne prima golove i pobjeđiva ima nesto bratsko u sebi i neb' volio da ih nesto poremeti . Niko ne zasluzuje izaci iz prve postave zbog bilo kog .
- bosanceros101
- Kontakt:
pa jesi ti normalan? bivsi reprezentativac BiH reprezentacije ... pa ja stvarno neznam de mucni malo glavom covijece... Sajo dominira ! svaka mu cast !nerkolfc je napisao/la:Nadam se da nece zaigrati kod nas . Ova ekipa koja standardno ne prima golove i pobjeđiva ima nesto bratsko u sebi i neb' volio da ih nesto poremeti . Niko ne zasluzuje izaci iz prve postave zbog bilo kog .
Razumijem da je igračina i sve to . Koga bi ti izbacio da on igra ? Ko je zasluzio klupu ? Neka ga vala , ako ce pomoci necu se buniti . Ma zaboravi , nema veze .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.