zgmiky je napisao/la:Espanyol-Athletic Bilbao over 3.5 2.85
win
Moderatori/ce: insider,Monolog,bodi123,Puma
zgmiky je napisao/la:Espanyol-Athletic Bilbao over 3.5 2.85
Svaka cast za ovo vcrs .. nazalost nisam pratio jer sam vec ima tikete otvorene ... ali pogodio si kvotu oko 53 tako da (Y)zgmiky je napisao/la:zgmiky je napisao/la:Espanyol-Athletic Bilbao over 3.5 2.85
win

0-2 (4-6 4-6) WIN !!risingforce je napisao/la:04:00 2R Errani - Kuznetsova -2 @ 1,8
- Svi znamo da se Errani ne snalazi dobro na betonu kao na sljaci, za razliku od Svetlane koja je upravo na toj podlozi ostvarila najbolje rezultate u karijeri. U prvom kolu je lagano dobila Ormacheu uz samo 3 izgubljena gema. 160 cm visoka Errani ce imati velikih problema na servisu, njene fizicke predispozicije nisu omiljene brzim podlogama, dok je to za Kuznetsovu sasvim suprotno.. Mislim da su ovdje kladionice pogrijesile sa kvotama, ja bih stavio max 1,4 na Ruskinju i mislim da ovo lagano dolazi. Do sada su odigrale medjusobno 6 puta , Kuznetsova je slavila 5 puta , Errani jednom i to pogodite na kojoj podlozi? Naravno na sljaci.. Ide ovo lagano..
Bravo majstore.zgmiky je napisao/la:lagano winzgmiky je napisao/la:Piast Gliwice - Lech Poznan 2 2.55, pk 2/2 4.60 (0-1) 0-2
Tours-Lens 1 2.35, pk 1/1 4.05 (2-0) 3-1
ljudi moji... gledam meč i ne vjerujem! Najgora partija van gerwena otkad je postao pro. Komentatori također u čudu, nikome ništa nije jasno. Ispričavam se, al ovo nitko nije očekivao. jbgbevanda4 je napisao/la: Pikado:
M. Van Gerwen - Chisnall 1 @1,35
Painter ga je masakrirao 6-1 prije 2 dana. Čisto me interesira kako će se provest sa trenutno najboljim (uz taylora naravno) igračem svijeta. Ogromna kvota na Gerwena po meni, mora se uzet bez razmišljanja. Ako je itko ovdje gledao pikado onda će znati zašto kažem da je kvota ogromna!
"Mighty Mike" je stroj i Chisnall (iako solidan igrač) je apsolutni autsajder u ovom meču.
pokusaj izbjegavati takve komentare ili se prestani kladiti ako ne znas sam sebi sastaviti tiketnedim1993 je napisao/la:sad se našao izvinjavat.
Mislim da svakako vrijedi odigrati, i ako ne udje nista se ne gubi... Oficijelni sastavi ce biti objavljeni oko sat prije utakmice, najbolje je je sacekati i onda odluciti..mancity je napisao/la:Nije los pokusaj @risingforce al mislim da Negredo nece uopste ulazit, Pelle ce ovdje prije mjenjat sredinu i nazad.
Man.C-Wigan
odigrah online
Dzeko (Dzeko pocinje 99%) daje prvi gol @4.5 -opklada prolazi i ako da bilo kada gol, samo sto je mala kvota(racuna se 1/3 @1.72 Dzeko bilo kada gol.)
Ovo mi se cini izgledno jer je Wiganu treca utakmica od Cetvrtka i oni ce kao i City nastupiti sa drugim Timom.Ovaj Kup im je samo jos jedno opterecenje, posto je njihov primarni cilj vratiti se u EPL. Osim toga igraju i Euro Ligu
Sretno
nek se nade i u mene.Consigliere je napisao/la:Evo jedan prijedlog za neku manju uplatu ili sistem:
Barcelona- Sociedad oba daju u prvom poluvremenu
4.90 u BhPlayu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.