Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Evo ide bubreg na leotar sutra, hvala ti što me spašavaš moje finansijske agonije i krize bez kraja, širokogrudno za jednog pitara.pastore je napisao/la:sutra igrajte na leotar x2 ,vracaju se bodovi trebinjcima,nesto slicno kao i radniku iz bijeljine,zivi bili pa vidjeli,nemojte da vas kvota na zelju od 1,45 ili 1,50 mami,100v% provjerena info iz usta bivskeg kapitena i igraca leotara
to je bilo prije 2 sezone kad ste im vracali,a prosle dobro znas sta je bilo, i x2 treba stavit da se nebi desilo kao protiv radnika da neznaju ovi gol da uvale i kad ih pustis da to rade oni ne ume eto sto x2Avanes je napisao/la:Stani stani, pa zar oni nama nisu u toj "prodanoj" utakmici vracali bodove. Mi smo njih "pustili" utakmicu prije toga da ostanu u ligi i onda su nam ljudi to fino posteno vratili. Objasni ti meni otkud to da mi sad njima moramo opet vracati bodove, mislim pa nema smisla. De nazovi tog kapitena molim te i pitaj ga samo jos to. HVALA
pastore je napisao/la:sutra igrajte na leotar x2 ,vracaju se bodovi trebinjcima,nesto slicno kao i radniku iz bijeljine,zivi bili pa vidjeli,nemojte da vas kvota na zelju od 1,45 ili 1,50 mami,100v% provjerena info iz usta bivskeg kapitena i igraca leotara
Koji to put vec krecete ove sezone, prvo protiv radnika, pa slavije...........Valter je napisao/la:Zaista ne vidim razlog za veću nervozu po pitanju krajnjeg plasmana na kraju prvenstva. Naša ključna utakmica je protiv Čelika u Zenici i ako tu utakmicu aBd dobijemo, a ne vidim razlog da je ne završimo u svoju korist, više sam nego siguran da će ostatak prvenstva biti obojen u plavo. Zato ko god može neka sutra dođe na Grbavicu jer od sutra poćinje lov na novu titulu.
I vi ste dugo cekali da vas krene duze od nas mislim da je sad vrijeme naseTkanton je napisao/la:Koji to put vec krecete ove sezone, prvo protiv radnika, pa slavije...........Valter je napisao/la:Zaista ne vidim razlog za veću nervozu po pitanju krajnjeg plasmana na kraju prvenstva. Naša ključna utakmica je protiv Čelika u Zenici i ako tu utakmicu aBd dobijemo, a ne vidim razlog da je ne završimo u svoju korist, više sam nego siguran da će ostatak prvenstva biti obojen u plavo. Zato ko god može neka sutra dođe na Grbavicu jer od sutra poćinje lov na novu titulu.
Ehehe i to sto kazes, samo i mi smo se nadali i protiv radnika, i slavije, i leotara a tek krenu protiv olimpikaterabajt je napisao/la:I vi ste dugo cekali da vas krene duze od nas mislim da je sad vrijeme naseTkanton je napisao/la:Koji to put vec krecete ove sezone, prvo protiv radnika, pa slavije...........Valter je napisao/la:Zaista ne vidim razlog za veću nervozu po pitanju krajnjeg plasmana na kraju prvenstva. Naša ključna utakmica je protiv Čelika u Zenici i ako tu utakmicu aBd dobijemo, a ne vidim razlog da je ne završimo u svoju korist, više sam nego siguran da će ostatak prvenstva biti obojen u plavo. Zato ko god može neka sutra dođe na Grbavicu jer od sutra poćinje lov na novu titulu.![]()
.
Baja_Zvjerka je napisao/la:De i ti malo ebi sa ispranim postovima, de nek dodje i Radmilo pa nek i on malo, de nek i Aldin dodje, pa nek i on malo... Pa kako vas samo nije stid toliko siriti negativnu energiju u trenucima kada tim treba nasu najvecu podrsku...Buu je napisao/la:Rijeka ima privatnika (talijana) iza sebe. A sta smo mi? Udruzenje gradana... jbgBuu je napisao/la:Rijeka dobija novi stadion, izgradnja pocinje u maju. Kad imas sposobne ljude sve je moguce, a mi koliko imamo sposobne ljude nismo u stanju napraviti jednu je.benu tribinu.
Nema ni Zvijezda pa napravi tribinu, samo mi nemamo nista. Od navijaca, uprave pa do igraca. Ne ulažu u igracki kadar, ne ulažu u stadion, ne ulažu u omladinski pogon. Smijemo se pitarima za sponzore i brkatog kineza, a mi generalnog sponzora nemamo godinama. Osobu u koju smo gledali kao u Boga najvise nas sada je.be. Sve pokusavas ne nervirati se, ali ne moze.
ŽELJO SE VOLI I BODRI I KAD POBJEĐUJE I KAD GUBI ! UVIJEK !
Cuo sam da se igra tri za tri, ali nikad nisam cuo da se nekad vracalo jedan bod, objasni mi molim te sto ce ti onda x ?????pastore je napisao/la:to je bilo prije 2 sezone kad ste im vracali,a prosle dobro znas sta je bilo, i x2 treba stavit da se nebi desilo kao protiv radnika da neznaju ovi gol da uvale i kad ih pustis da to rade oni ne ume eto sto x2Avanes je napisao/la:Stani stani, pa zar oni nama nisu u toj "prodanoj" utakmici vracali bodove. Mi smo njih "pustili" utakmicu prije toga da ostanu u ligi i onda su nam ljudi to fino posteno vratili. Objasni ti meni otkud to da mi sad njima moramo opet vracati bodove, mislim pa nema smisla. De nazovi tog kapitena molim te i pitaj ga samo jos to. HVALA
Sto je najzanimljivije vasi znaju kome dugujemo a mi ne znamoskile je napisao/la:Izgleda da i vi više ne znate kome dugujete bodove i ko vama duguje. Haj fino, zanimljivo u svakom slučaju na vašoj temi
Sportski pozdrav sa druge strane rijeke.
Ti to ispasti pametan ? Dajskile je napisao/la:Izgleda da i vi više ne znate kome dugujete bodove i ko vama duguje. Haj fino, zanimljivo u svakom slučaju na vašoj temi
Sportski pozdrav sa druge strane rijeke.
Pitaru ofiran si ba.Odin je napisao/la:E braco mila sta docekasmo u ove dane, da nam gase i vodu zbog neplacanja. Nema veze sto su je pustili za sat vremena, bit je u tome da su nam je zatvorili, sto direktno govori o jako slabim finansijama koje imamo. Znali smo da nemamo, ali ovoliko..![]()
Mene je strah sutra Leotara, da vam budem iskren! Prvo sto se pojavljuje ta informacija da ih opet pustamo, kao i prosle put kad smo im pustili da ostanu u ligi, samo ne znam zasto da im opet sad pustamo![]()
A i mimo toga, strah me jer i nismo nesto jaci od Leotara u ovom trenutku, tako da je sutra sve moguce ocekivati!
Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20, Hrasno15, Mamba21 i 56 gostiju.