FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 24 sep 2013, 14:53

Cu ti jufkice upucene... :lol: :lol: :lol: :lol:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 24 sep 2013, 14:59

Vjerujete nema razloga za brigu i nervozu. Tutula ostaje na Grbavice (ove sezone će nam biti slađa). Samo treba na svaki način apsolvirati Zenicu.

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 24 sep 2013, 14:59

Stani stani, pa zar oni nama nisu u toj "prodanoj" utakmici vracali bodove. Mi smo njih "pustili" utakmicu prije toga da ostanu u ligi i onda su nam ljudi to fino posteno vratili. Objasni ti meni otkud to da mi sad njima moramo opet vracati bodove, mislim pa nema smisla. De nazovi tog kapitena molim te i pitaj ga samo jos to. HVALA
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

TvBHT
Kontakt:

Post Postao/la TvBHT » 24 sep 2013, 14:59

Samo mi objasni sto ce igrati x2 ako se vracaju bodovi? Hahah
Taj kapiten ti je onda trebao reci.dvojka cista. :D

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 24 sep 2013, 15:02

pastore je napisao/la:sutra igrajte na leotar x2 ,vracaju se bodovi trebinjcima,nesto slicno kao i radniku iz bijeljine,zivi bili pa vidjeli,nemojte da vas kvota na zelju od 1,45 ili 1,50 mami,100v% provjerena info iz usta bivskeg kapitena i igraca leotara ;)
Evo ide bubreg na leotar sutra, hvala ti što me spašavaš moje finansijske agonije i krize bez kraja, širokogrudno za jednog pitara.
Il club piu titolato al mondo!

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 24 sep 2013, 15:05

Avanes je napisao/la:Stani stani, pa zar oni nama nisu u toj "prodanoj" utakmici vracali bodove. Mi smo njih "pustili" utakmicu prije toga da ostanu u ligi i onda su nam ljudi to fino posteno vratili. Objasni ti meni otkud to da mi sad njima moramo opet vracati bodove, mislim pa nema smisla. De nazovi tog kapitena molim te i pitaj ga samo jos to. HVALA
to je bilo prije 2 sezone kad ste im vracali,a prosle dobro znas sta je bilo, i x2 treba stavit da se nebi desilo kao protiv radnika da neznaju ovi gol da uvale i kad ih pustis da to rade oni ne ume eto sto x2

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 24 sep 2013, 15:06

Hvala na dojavi pare su mi strasno potrebne valja vratiti ratu kredita. Zahvaljujem lijepo.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 24 sep 2013, 15:08

pastore je napisao/la:sutra igrajte na leotar x2 ,vracaju se bodovi trebinjcima,nesto slicno kao i radniku iz bijeljine,zivi bili pa vidjeli,nemojte da vas kvota na zelju od 1,45 ili 1,50 mami,100v% provjerena info iz usta bivskeg kapitena i igraca leotara ;)
:lol: :lol:
Grbavica naš je Hram!!!

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 24 sep 2013, 15:10

Valter je napisao/la:Zaista ne vidim razlog za veću nervozu po pitanju krajnjeg plasmana na kraju prvenstva. Naša ključna utakmica je protiv Čelika u Zenici i ako tu utakmicu aBd dobijemo, a ne vidim razlog da je ne završimo u svoju korist, više sam nego siguran da će ostatak prvenstva biti obojen u plavo. Zato ko god može neka sutra dođe na Grbavicu jer od sutra poćinje lov na novu titulu.
Koji to put vec krecete ove sezone, prvo protiv radnika, pa slavije...........

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 24 sep 2013, 15:11

Tkanton je napisao/la:
Valter je napisao/la:Zaista ne vidim razlog za veću nervozu po pitanju krajnjeg plasmana na kraju prvenstva. Naša ključna utakmica je protiv Čelika u Zenici i ako tu utakmicu aBd dobijemo, a ne vidim razlog da je ne završimo u svoju korist, više sam nego siguran da će ostatak prvenstva biti obojen u plavo. Zato ko god može neka sutra dođe na Grbavicu jer od sutra poćinje lov na novu titulu.
I vi ste dugo cekali da vas krene duze od nas mislim da je sad vrijeme nase :lol: :lol: .

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 24 sep 2013, 15:14

terabajt je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:
I vi ste dugo cekali da vas krene duze od nas mislim da je sad vrijeme nase :lol: :lol: .
Ehehe i to sto kazes, samo i mi smo se nadali i protiv radnika, i slavije, i leotara a tek krenu protiv olimpika

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 24 sep 2013, 15:14

Baja_Zvjerka je napisao/la:
Buu je napisao/la:
Buu je napisao/la:Rijeka dobija novi stadion, izgradnja pocinje u maju. Kad imas sposobne ljude sve je moguce, a mi koliko imamo sposobne ljude nismo u stanju napraviti jednu je.benu tribinu.
Rijeka ima privatnika (talijana) iza sebe. A sta smo mi? Udruzenje gradana... jbg

Nema ni Zvijezda pa napravi tribinu, samo mi nemamo nista. Od navijaca, uprave pa do igraca. Ne ulažu u igracki kadar, ne ulažu u stadion, ne ulažu u omladinski pogon. Smijemo se pitarima za sponzore i brkatog kineza, a mi generalnog sponzora nemamo godinama. Osobu u koju smo gledali kao u Boga najvise nas sada je.be. Sve pokusavas ne nervirati se, ali ne moze.
De i ti malo ebi sa ispranim postovima, de nek dodje i Radmilo pa nek i on malo, de nek i Aldin dodje, pa nek i on malo... Pa kako vas samo nije stid toliko siriti negativnu energiju u trenucima kada tim treba nasu najvecu podrsku...

ŽELJO SE VOLI I BODRI I KAD POBJEĐUJE I KAD GUBI ! UVIJEK !

Ma upravu si treba samo klimati glavom i govoriti kako je sve uredu.
NO PYRO NO PARTY

TvBHT
Kontakt:

Post Postao/la TvBHT » 24 sep 2013, 15:15

pastore je napisao/la:
Avanes je napisao/la:Stani stani, pa zar oni nama nisu u toj "prodanoj" utakmici vracali bodove. Mi smo njih "pustili" utakmicu prije toga da ostanu u ligi i onda su nam ljudi to fino posteno vratili. Objasni ti meni otkud to da mi sad njima moramo opet vracati bodove, mislim pa nema smisla. De nazovi tog kapitena molim te i pitaj ga samo jos to. HVALA
to je bilo prije 2 sezone kad ste im vracali,a prosle dobro znas sta je bilo, i x2 treba stavit da se nebi desilo kao protiv radnika da neznaju ovi gol da uvale i kad ih pustis da to rade oni ne ume eto sto x2
Cuo sam da se igra tri za tri, ali nikad nisam cuo da se nekad vracalo jedan bod, objasni mi molim te sto ce ti onda x ????? :lol:

skile
Kontakt:

Post Postao/la skile » 24 sep 2013, 15:20

Izgleda da i vi više ne znate kome dugujete bodove i ko vama duguje. Haj fino, zanimljivo u svakom slučaju na vašoj temi :)

Sportski pozdrav sa druge strane rijeke.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 24 sep 2013, 15:22

skile je napisao/la:Izgleda da i vi više ne znate kome dugujete bodove i ko vama duguje. Haj fino, zanimljivo u svakom slučaju na vašoj temi :)

Sto je najzanimljivije vasi znaju kome dugujemo a mi ne znamo :roll: :lol: .

Odin
Kontakt:

Post Postao/la Odin » 24 sep 2013, 15:23

E braco mila sta docekasmo u ove dane, da nam gase i vodu zbog neplacanja. Nema veze sto su je pustili za sat vremena, bit je u tome da su nam je zatvorili, sto direktno govori o jako slabim finansijama koje imamo. Znali smo da nemamo, ali ovoliko.. :roll:

Mene je strah sutra Leotara, da vam budem iskren! Prvo sto se pojavljuje ta informacija da ih opet pustamo, kao i prosle put kad smo im pustili da ostanu u ligi, samo ne znam zasto da im opet sad pustamo :oops:

A i mimo toga, strah me jer i nismo nesto jaci od Leotara u ovom trenutku, tako da je sutra sve moguce ocekivati!
Zeljeznicar za zivot cijeli!!!
I krv svoju za plavu boju!!!
Najtrofejniji klub BiH - Zeljeznicar!!!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 24 sep 2013, 15:30

skile je napisao/la:Izgleda da i vi više ne znate kome dugujete bodove i ko vama duguje. Haj fino, zanimljivo u svakom slučaju na vašoj temi :)

Ti to ispasti pametan ? Daj
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

TvBHT
Kontakt:

Post Postao/la TvBHT » 24 sep 2013, 15:31

Mislite li da bi se to desilo, s obzirom da je i ranije bilo tih prijetnji nogometašima?
Ne želim da prejudiciram stvari, nisam ja jedini slučaj, ali nema potrebe uopšte da razmišljam o tome hoće li neko nauditi mom djetetu. Ako ćemo iskreno, uprava Sarajeva i Husref Musemić su i ranije znali da sam ja slobodan igrač, pa me nisu pozvali, nego su zvali neke druge igrače, koji su im potrebniji nego ja. Amar Osim mi se javio, sve smo dogovorili u nekoliko rečenica, ali pogledajte šta se desilo. Mislim da sam Želji bio potreban kao osvježavajući odbrambeni igrač i siguran sam da bismo se zajedno vratili u vrh ljestvice. Nažalost, porodica i kućni mir su mi prioritet. U Željezničar ne bih došao zbog novca, već zbog želje da igram i zbog dogovora sa Osimom. Da sam ja sam, ne bih se osvrtao na priče tih kretena, oni uvijek imaju bujruma kod mene. Volio bih da sam posljednja žrtva navijača koji na ovakav način „vole“ svoj klub. Ponavljam, žao mi je što nisam došao na Grbavicu, imaju jedan prekrasan klub i navijače, ne osuđujem nikoga, vratio sam se u Bihać i neću potpisati za Željezničar.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 24 sep 2013, 15:33

Odin je napisao/la:E braco mila sta docekasmo u ove dane, da nam gase i vodu zbog neplacanja. Nema veze sto su je pustili za sat vremena, bit je u tome da su nam je zatvorili, sto direktno govori o jako slabim finansijama koje imamo. Znali smo da nemamo, ali ovoliko.. :roll:

Mene je strah sutra Leotara, da vam budem iskren! Prvo sto se pojavljuje ta informacija da ih opet pustamo, kao i prosle put kad smo im pustili da ostanu u ligi, samo ne znam zasto da im opet sad pustamo :oops:

A i mimo toga, strah me jer i nismo nesto jaci od Leotara u ovom trenutku, tako da je sutra sve moguce ocekivati!
Pitaru ofiran si ba.

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 24 sep 2013, 15:35

Sada sam jos uvjereniji da ce Zeljo izaci bolji, jaci i pametniji iz svega. Otimali su nam igrace, rusili stadion, pokusavali da nas ugase, "iz pepela" sa asfalta su nasi momci otisli na lavor i uzeli titulu u 90. min. To je Zeljo! Nismo nikad imali para, nismo imali neke arene, pomocne terene, imali smo sljaku s koje su djeca dolazila i palila bivsu jugu i evropu. **** pare, i stadion, i vodu i struju, i titule i kupove samo nek je Zelje. Svi nas vole kad smo dole. Nek je nama Zole, Benje, Are, Rijada, brace Sadikovic, i ove starije nase djece, i kad bude najteze ja znam da ce oni otici na lavor i mlatnut ove milijardere, Malezijce i hudbase.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20, Hrasno15, Mamba21 i 56 gostiju.