to je to !sergejevic je napisao/la:Sada sam jos uvjereniji da ce Zeljo izaci bolji, jaci i pametniji iz svega. Otimali su nam igrace, rusili stadion, pokusavali da nas ugase, "iz pepela" sa asfalta su nasi momci otisli na lavor i uzeli titulu u 90. min. To je Zeljo! Nismo nikad imali para, nismo imali neke arene, pomocne terene, imali smo sljaku s koje su djeca dolazila i palila bivsu jugu i evropu. **** pare, i stadion, i vodu i struju, i titule i kupove samo nek je Zelje. Svi nas vole kad smo dole. Nek je nama Zole, Benje, Are, Rijada, brace Sadikovic, i ove starije nase djece, i kad bude najteze ja znam da ce oni otici na lavor i mlatnut ove milijardere, Malezijce i hudbase.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
TvBHT je napisao/la:Mislite li da bi se to desilo, s obzirom da je i ranije bilo tih prijetnji nogometašima?
Ne želim da prejudiciram stvari, nisam ja jedini slučaj, ali nema potrebe uopšte da razmišljam o tome hoće li neko nauditi mom djetetu. Ako ćemo iskreno, uprava Sarajeva i Husref Musemić su i ranije znali da sam ja slobodan igrač, pa me nisu pozvali, nego su zvali neke druge igrače, koji su im potrebniji nego ja. Amar Osim mi se javio, sve smo dogovorili u nekoliko rečenica, ali pogledajte šta se desilo. Mislim da sam Želji bio potreban kao osvježavajući odbrambeni igrač i siguran sam da bismo se zajedno vratili u vrh ljestvice. Nažalost, porodica i kućni mir su mi prioritet. U Željezničar ne bih došao zbog novca, već zbog želje da igram i zbog dogovora sa Osimom. Da sam ja sam, ne bih se osvrtao na priče tih kretena, oni uvijek imaju bujruma kod mene. Volio bih da sam posljednja žrtva navijača koji na ovakav način „vole“ svoj klub. Ponavljam, žao mi je što nisam došao na Grbavicu, imaju jedan prekrasan klub i navijače, ne osuđujem nikoga, vratio sam se u Bihać i neću potpisati za Željezničar.
Ma ja mislim da je to samo suplja, ali eto, vrijeme ce pokazati da li on govori istinu, ili ne. Ako potpise u nekom narednom periodu za strani klub, znaci da je lagao. Ako ne, onda je istina sve.
Zeljeznicar za zivot cijeli!!!
I krv svoju za plavu boju!!!
Najtrofejniji klub BiH - Zeljeznicar!!!
-
- Kontakt:
Te prijetnje(ukoliko postoje), pisu djeca koja "imaju muda" sve dok ne dodje vrijeme da nesto urade. U zadnjih 10-tak godina nisam cuo da su navijaci nekog kluba napali nekog sto igra za drugi klub. Igraci oba kluba se krecu gradom normalno bez ikakvih problema. Od tzv. navijaca (i nas i pitara) ostalo je po 200-300 punoljetnih i ostalo je sve pisadija od 10-16 godina. Posjete na vecini utakmica predju jedva 2000 gledalaca od toga nekih 600-700 navijaca.TvBHT je napisao/la:Mislite li da bi se to desilo, s obzirom da je i ranije bilo tih prijetnji nogometašima?
Ne želim da prejudiciram stvari, nisam ja jedini slučaj, ali nema potrebe uopšte da razmišljam o tome hoće li neko nauditi mom djetetu. Ako ćemo iskreno, uprava Sarajeva i Husref Musemić su i ranije znali da sam ja slobodan igrač, pa me nisu pozvali, nego su zvali neke druge igrače, koji su im potrebniji nego ja. Amar Osim mi se javio, sve smo dogovorili u nekoliko rečenica, ali pogledajte šta se desilo. Mislim da sam Želji bio potreban kao osvježavajući odbrambeni igrač i siguran sam da bismo se zajedno vratili u vrh ljestvice. Nažalost, porodica i kućni mir su mi prioritet. U Željezničar ne bih došao zbog novca, već zbog želje da igram i zbog dogovora sa Osimom. Da sam ja sam, ne bih se osvrtao na priče tih kretena, oni uvijek imaju bujruma kod mene. Volio bih da sam posljednja žrtva navijača koji na ovakav način „vole“ svoj klub. Ponavljam, žao mi je što nisam došao na Grbavicu, imaju jedan prekrasan klub i navijače, ne osuđujem nikoga, vratio sam se u Bihać i neću potpisati za Željezničar.
Željooooo je napisao/la:to je to !sergejevic je napisao/la:Sada sam jos uvjereniji da ce Zeljo izaci bolji, jaci i pametniji iz svega. Otimali su nam igrace, rusili stadion, pokusavali da nas ugase, "iz pepela" sa asfalta su nasi momci otisli na lavor i uzeli titulu u 90. min. To je Zeljo! Nismo nikad imali para, nismo imali neke arene, pomocne terene, imali smo sljaku s koje su djeca dolazila i palila bivsu jugu i evropu. **** pare, i stadion, i vodu i struju, i titule i kupove samo nek je Zelje. Svi nas vole kad smo dole. Nek je nama Zole, Benje, Are, Rijada, brace Sadikovic, i ove starije nase djece, i kad bude najteze ja znam da ce oni otici na lavor i mlatnut ove milijardere, Malezijce i hudbase.
+ Bravo!!!
Oni mozda trenutno jesu daleko najbolji i najorganizovaniji klub u BiH, ali mi imamo junacko srce, koje oni nikada nece imati!!!
hahahah e ne mogu da vjerujem cime se ljudi bave , odin svaka ti cast pa imas vremena za ovakve stvari 

Da dobiješ ponudu iz Sarajeva, bolju od Željine, da li bi otišao na Koševo?
Trenutno u Bosni i Hercegovini nema tog kluba za koji bih potpisao, osim za Željezničar. Imao sam već tri četiri ponude iz naše zemlje, naročito kada se pročulo za ovo što se desilo, ali već sam donio odluku. Kažem vam, ako bi ikada potpisivao za neki klub ovdje, to bi bio Željezničar i jedino bih na Grbavici želio okončati karijeru i igrati za svoju dušu. Volim i svoje Jedinstvo, i tu bih igrao džaba.
Trenutno u Bosni i Hercegovini nema tog kluba za koji bih potpisao, osim za Željezničar. Imao sam već tri četiri ponude iz naše zemlje, naročito kada se pročulo za ovo što se desilo, ali već sam donio odluku. Kažem vam, ako bi ikada potpisivao za neki klub ovdje, to bi bio Željezničar i jedino bih na Grbavici želio okončati karijeru i igrati za svoju dušu. Volim i svoje Jedinstvo, i tu bih igrao džaba.
Svaka čast buraz!sergejevic je napisao/la:Sada sam jos uvjereniji da ce Zeljo izaci bolji, jaci i pametniji iz svega. Otimali su nam igrace, rusili stadion, pokusavali da nas ugase, "iz pepela" sa asfalta su nasi momci otisli na lavor i uzeli titulu u 90. min. To je Zeljo! Nismo nikad imali para, nismo imali neke arene, pomocne terene, imali smo sljaku s koje su djeca dolazila i palila bivsu jugu i evropu. **** pare, i stadion, i vodu i struju, i titule i kupove samo nek je Zelje. Svi nas vole kad smo dole. Nek je nama Zole, Benje, Are, Rijada, brace Sadikovic, i ove starije nase djece, i kad bude najteze ja znam da ce oni otici na lavor i mlatnut ove milijardere, Malezijce i hudbase.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
TvBHT je napisao/la:Da dobiješ ponudu iz Sarajeva, bolju od Željine, da li bi otišao na Koševo?
Posteno od njega na neki nacin. Ipak pokazuje da mu pare nisu sve u zivotu, mada realno, tesko da mu ko u nasoj ligi moze ponuditi onoliko koliko on trazi, mozda kone jedino, ali on nece kod njih i respect za to!!!
No, premda je daleko od Grbavice, opcija povratka u Sarajevo i potpisa ugovora i dalje je otvorena.
''Još uvijek nisam donio konačnu odluku. Mnogo razmišljam, pokušavam pronaći rješenje, vidjećemo. Ne znam koliko bi pametno bilo da porodica živi odvojeno od mene, nisam siguran da li sam spreman za to''.
''Još uvijek nisam donio konačnu odluku. Mnogo razmišljam, pokušavam pronaći rješenje, vidjećemo. Ne znam koliko bi pametno bilo da porodica živi odvojeno od mene, nisam siguran da li sam spreman za to''.
nije pošteno jer su to gluposti, a horde i manijaci nisu BBRS i alcatraz...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Joj gledaj nam hamelja na temi, to je jedva docekalo da izadje iz svojih jazbina da se nasladjuju Zeljinim losim rezultatima... Znao sam ja da mi imamo dusmana, ali nisam znao da su toliko glupi i hinjavi. Pa kad da stojimo uz nas klub ako ne sada ?! Najlakse je biti tu kad se duple uzimaju, kad je med i mlijeko, Tifa kad pjeva, gdje ste sada pravi navijaci, Buu? Neces klimati glavom, ali ides da podrzis, da ti nesto pruzis klubu, tako svi treba da razmisljamo, a gledaj na sta ovo lici sa vasim **** pisanjem... Sutra nakon 2 pobjede, opet ce svi "ZELJO SAMPION OOO", pokenjam se ja na takve navijace...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Dusmana je uvijek bilo i bice ih, a na nama je da se ne osvrcemo na nebitne i iskopmleksirane likove i da gledamo samo sebe i kako da prezivimo ovu sezonu! Sve bude i prodje, samo Zeljo ostaje!!!Baja_Zvjerka je napisao/la:Joj gledaj nam hamelja na temi, to je jedva docekalo da izadje iz svojih jazbina da se nasladjuju Zeljinim losim rezultatima... Znao sam ja da mi imamo dusmana, ali nisam znao da su toliko glupi i hinjavi. Pa kad da stojimo uz nas klub ako ne sada ?! Najlakse je biti tu kad se duple uzimaju, kad je med i mlijeko, Tifa kad pjeva, gdje ste sada pravi navijaci, Buu? Neces klimati glavom, ali ides da podrzis, da ti nesto pruzis klubu, tako svi treba da razmisljamo, a gledaj na sta ovo lici sa vasim **** pisanjem... Sutra nakon 2 pobjede, opet ce svi "ZELJO SAMPION OOO", pokenjam se ja na takve navijace...
ne mozes vjerovati kakvih sve debila ima, pitaru ba smrdis na kilometar, i to su one vase ofirne parole na koje ste godinama navikli sarajevo ce biti sve drugo ce proci, e prijatelju i ove godine ti valja DAMU svoja grickat tek je septembar a daleko do maja
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Neznam sto se lozite na ove mlatimudane..manite se ovih danguba ..sutra idemo po pobjedu!!!
To sam ja negdje rekao da ne treba dati podrsku klubu ? Ako nekog kudis ne znaci odma da i nema podrsku, jer ovo sto radi uprava i igraci nije sigurno za pohvaliti ili ti tako mislis ? Neke stvari se moraju reci.Baja_Zvjerka je napisao/la:Joj gledaj nam hamelja na temi, to je jedva docekalo da izadje iz svojih jazbina da se nasladjuju Zeljinim losim rezultatima... Znao sam ja da mi imamo dusmana, ali nisam znao da su toliko glupi i hinjavi. Pa kad da stojimo uz nas klub ako ne sada ?! Najlakse je biti tu kad se duple uzimaju, kad je med i mlijeko, Tifa kad pjeva, gdje ste sada pravi navijaci, Buu? Neces klimati glavom, ali ides da podrzis, da ti nesto pruzis klubu, tako svi treba da razmisljamo, a gledaj na sta ovo lici sa vasim **** pisanjem... Sutra nakon 2 pobjede, opet ce svi "ZELJO SAMPION OOO", pokenjam se ja na takve navijace...
Sto se mene tice ja sam uvijek tu, bez obzira na rezultat. Kad smo bili u najvecoj banani dolazio sam, dolazit cu i sada.
NO PYRO NO PARTY
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Jesi, jesi... pravi si navijac, ukazivac loseg stanja, i u dobru i u zlu... Pametnica...
Iz price o sportskom rezultatu, ti stavljas stadion Rijeke, HEJ, koja je usla u grupnu fazu evropske lige, koju drzi milijarder, koji su kupili dosta odlicnih igraca, on kaze, vidi kako oni mogu, mi ne mozemo... To ti je kad samo gledas pravo, ko oni sto vuku ljude na Vrelo Bosne...
Okreni se malo, vidi gdje zivis...
Iz price o sportskom rezultatu, ti stavljas stadion Rijeke, HEJ, koja je usla u grupnu fazu evropske lige, koju drzi milijarder, koji su kupili dosta odlicnih igraca, on kaze, vidi kako oni mogu, mi ne mozemo... To ti je kad samo gledas pravo, ko oni sto vuku ljude na Vrelo Bosne...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
Tako je buraz. Ja sam možda budala ali ću sigurno sa manjim žarom navijati za Želju ukoliko ga kupi neki milijarder jer Željo je iznikao iz naroda i treba da pripada narodu. Rušili su ga mnogi i nisu uspjeli pa neće ni kapitalisti iz drugih klubova. SPonzori ovo ono to je ok, ali da mi jedan čovjek reguliše sve u klubu, mijenja boje dresova, zanemaruje našu djecu, dovodi 20 stranaca od 25 igrača ukupno e to mene ne ispunjava. VOlim Želju ovakvog kakav jeste i u kakvoj god da je banani može se organizovati da bude najbolji bez obzira na milijarde u ostalim klubovima. Ako nekad bude takav imat će vjerovatno po 20.000 na tribinama ali ja, ja ću tamo biti ponekad i to da vidim vrhunski fudbal a ne ono što volim. Ja sam sutra na tekmi pa makar bio među stotinjak budala kako me nas evropski navijači nazivaju nema veze.sergejevic je napisao/la:Sada sam jos uvjereniji da ce Zeljo izaci bolji, jaci i pametniji iz svega. Otimali su nam igrace, rusili stadion, pokusavali da nas ugase, "iz pepela" sa asfalta su nasi momci otisli na lavor i uzeli titulu u 90. min. To je Zeljo! Nismo nikad imali para, nismo imali neke arene, pomocne terene, imali smo sljaku s koje su djeca dolazila i palila bivsu jugu i evropu. **** pare, i stadion, i vodu i struju, i titule i kupove samo nek je Zelje. Svi nas vole kad smo dole. Nek je nama Zole, Benje, Are, Rijada, brace Sadikovic, i ove starije nase djece, i kad bude najteze ja znam da ce oni otici na lavor i mlatnut ove milijardere, Malezijce i hudbase.
Ne kontam sta ti glumis baja* na ovom forumu. Odakle tebi pravo da odredujes ko ce sta pisati, kako ce pisati ? Popusti vise ljude da pisu sta misle i zele, nije ti ovo babo ostavio.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Nije vrijeme da se nesto pise, za sve ima vrijeme i mjesto, pisanje za sobom povlaci posljedice, ja pricam o posljedicama, neko toga nije svjestan, ali ima ko jeste... Treba znati kad o necemu pisati, problemi tipa stadiona i sl. ne smiju sada biti nikakav prioritet, vec treba podici i bodriti ekipu, svi smo tu radi vecih sportskih uspjeha, pa hajmo raditi i mi na tome...TvBHT je napisao/la:Ne kontam sta ti glumis baja* na ovom forumu. Odakle tebi pravo da odredujes ko ce sta pisati, kako ce pisati ? Popusti vise ljude da pisu sta misle i zele, nije ti ovo babo ostavio.

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: b00t, CentarsutNaClanak921, drzgemboadislic, juka55, Lecler, Lokomotifa, UltraSa46, ŠTA_JE i 67 gostiju.