A da je Dzeko ostao igrati u Wolfsburgu za klikere sa igracinama poput Vierinhe, Koo-a i ostala 53 igraca koji su trenutno tamo, onda bi bio budala jer nije nista uradio u karijeri i ostao zauvijek propadati u prosjecnim Wolfsima.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- el-fighter
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Joj Pauka kralja prodo Dzeko karijeru, cast i ponos za pare
A da je Dzeko ostao igrati u Wolfsburgu za klikere sa igracinama poput Vierinhe, Koo-a i ostala 53 igraca koji su trenutno tamo, onda bi bio budala jer nije nista uradio u karijeri i ostao zauvijek propadati u prosjecnim Wolfsima.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Bas je igrao za klikere.... 5mil eura po sezoni...... Kad je produzio ugovor sa Vukovima....el-fighter je napisao/la:Joj Pauka kralja prodo Dzeko karijeru, cast i ponos za pare![]()
![]()
![]()
On je pogrijesio pri izboru kluba jer su ga tada maltene svi htjeli, i najbolji izbor bi sigurno bio Juve kojem je tada trebao napadac i koji ga je ganjao dugo al' zbog NON-EU mjesta ga nije mogao dovesti do one sezone kada je on izabrao City jer se tada to mjesto oslobodilo, al' on nije htio tamo zbog para, vjerovatno bi bar za jedno 3-4mil imao manju platu nego u Cityu.....
Al' nekad i ne treba gledati samo novac jer nije da bi on u Juventusu igrao za kikiriki.. tj. imao bi vecu platu nego u Vukovima a koja je zaista odlicna 5mil....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Veceras DZEKO protiv Wigana,nadam se u prvoj postavi..sta vi kontate ?
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne bih volio da danas nastupi, jer City ce danas sigurno izmjenjati dosta toga u sastavu jer igraju u Capital One Cupu (a tad uvijek lose odigraju). Mada moguce da zaigraju Jovetic, Dzeko i Negredo zajedno, kod Dzeke siguran sam da ce igrati u prvih 11.mirzatele je napisao/la:Veceras DZEKO protiv Wigana,nadam se u prvoj postavi..sta vi kontate ?
Pa naravno da je prva kad ce igrati ako nece veceras u ovim kupovima a Negredo je ponovo prva postava za vikend.mirzatele je napisao/la:Veceras DZEKO protiv Wigana,nadam se u prvoj postavi..sta vi kontate ?
A svi oni koji misle da Dzeku boli ona stvar zato sto ima velika primanja nemaju pojma profsionalnom fudbalu,on bi pristao i na smanjenje plate samo da vise igra.
Dzeko je vrhunski fudbaler to sam mnogo puta napisao ali realno naajbolje igracke godine je vecinom grijao klupu,to profesionalca koji je na takvom nivou i koji je ulozio toliko napora da dodje tu gdje jeste jednostavno ubija.
Njega je City poprilicno izradio kao i ljudi u klubu,iznova i iznova mu se javljala nada da ce postati prva opcija u napadu ali nista,a ljudima u klubu to odgovara jer znaju kakav je kvalitet i znaju da bi malo igraca takvog kvaliteta sjedilo na klupi i bilo back up i trpilo to sto on trpi,al jbg Dzeko fine naravi pa s ne zna ni pobunit.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Mogao je Dzeko da predje u Bayern i da ima zagarantovano mjesto u prvom timu prije dvije godine. Medjutim, on je smatrao da je to korak unazad u karijeri. Realno, prevazisao je Bundesligu i htio da se dokaze u najjacoj ligi na svijetu. Konkurencija ce ga samo napraviti boljim igracem.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- el-fighter
- Kontakt:
Da placali su ga dok su imali love, placajul sad ikoga 5 mil po sezoni??MrMuscle je napisao/la:Bas je igrao za klikere.... 5mil eura po sezoni...... Kad je produzio ugovor sa Vukovima....el-fighter je napisao/la:Joj Pauka kralja prodo Dzeko karijeru, cast i ponos za pare![]()
![]()
![]()
Velež do groba života mi moga
Imaju oni jos uvijek love. Mislim da su Diego i Luis Gustavo oko te cifre.el-fighter je napisao/la: Da placali su ga dok su imali love, placajul sad ikoga 5 mil po sezoni??
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ništa ne brinite Dđeko če zaigrati i u jačem klubu od manchester city !
Ko će prenositi večerašnju utakmicu?
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Od domacih kanala koliko sam ja vidio dok sam trazio, niko.tanzla je napisao/la:Ko će prenositi večerašnju utakmicu?
Arenasport prenosi Chelsea, i Aston Villa - Tottenham u kombinovanom prenosu.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Potrazi wiziwig bit ce nesto sigurno.
Dzeko nije mogao da predje u Bayern. Dieter Hoeness je njemu digao cijenu da u to vrijeme ga niko nije mogao uzeti nego City. Da je cijena bila niza Dzeko bi bio ili u Bayernu ili u Milanu.Greivis je napisao/la:Mogao je Dzeko da predje u Bayern i da ima zagarantovano mjesto u prvom timu prije dvije godine. Medjutim, on je smatrao da je to korak unazad u karijeri. Realno, prevazisao je Bundesligu i htio da se dokaze u najjacoj ligi na svijetu. Konkurencija ce ga samo napraviti boljim igracem.
Hoeness je i Misketa zeznuo, naj boljeg asistenta BL u dvije sezone da nije mogao prodati nekom timu u BL...
u koliko sati je utakmica
Mislim da imas na Aljazzera HD 1,ja je imam na dream box-utanzla je napisao/la:Ko će prenositi večerašnju utakmicu?
- Centre forward
- Kontakt:
dvadeset i četrdeset pet.MrShadow je napisao/la:u koliko sati je utakmica
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
ništa ne javljaju preko Fan Pagea 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
U iščekivanju smoJTS je napisao/la:ništa ne javljaju preko Fan Pagea
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Igral Diamond ?
- hule_barca
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bosnjo22, Goalgetter, KrajinaKing, LeCoq, SanaBosna, Soli i 45 gostiju.